-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino gruodžio mėnesio horoskopas: laukia neramus laikas, svarbiausia nepasiduoti, išlikti pozityviems

Vienas iš svarbesnių astrologinių įvykių gruodžio mėnesį – tai Jupiterio ir Saturno priartėjimas vienas prie kito Ožiaragio ženkle. Tokia šių planetų padėtis būna kartą per šešiasdešimt metų. Astrologiškai toks planetų priartėjimas vadinamas planetų karu. Paskutinį kartą tai vyko 1961 m. vasario ir kovo mėnesiais.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Jei atsigręšime į praeitį, tai tuo laikotarpiu Ruandoje, Angoloje, Nepale ir Laose vyko politiniai neramumai ir keitėsi vyriausybės. Panašius dalykus dabar galime pamatyti Europoje, Amerikoje ir Lietuvoje. Taip pat 1961 metais vasario ir kovo mėnesiais įvyko keturios aviakatastrofos ir nuskendo vienas rusų povandeninis laivas. Užtvankos lūžio metu Ukrainoje žuvo daugelis žmonių.

Artėjant šventiniam laikotarpiui norėtųsi, kad pas mus visus būtų kalėdinė nuotaika ir džiaugsmas. Tačiau tokia nepalanki planetų padėtis, kokia buvo 1961-ųjų vasario ir kovo mėnesiais, tokia bus gruodį ir kitų metų sausį. Vadinasi, kad gali kartotis panašūs įvykiai, vykti politiniai neramumai, keistis vyriausybės, vykti mitingai ir revoliucijos, kas vyksta po truputį ir dabar. Tikėkimės, kad visi šie įvykiai praeis sklandžiai ir pačiu tinkamiausiu keliu.

Šiuo periodu rekomenduojama vengti skrydžių lėktuvais, tolimų kelionių ir elgtis atsargiau kelyje. Taip pat būti atsargesniems tiems, kurie gyvena užliejamose teritorijose.

Gyvenime pasitaiko momentų, kai atrodo, jog viskas, kas galėjo įvykti blogo – vyksta mūsų gyvenime. Kai atrodo, kad viskas, ką mes kūrėme ilgą laiką, pradeda griūti kaip kortų namelis. Tada galvoje atsiranda baisios mintys, rankos nusvyra ir norisi pasiduoti. Norisi nuo visų pasislėpti ir viską pamiršti. Vieninteliai klausimai, kurie pradeda suktis galvoje – kodėl ir už ką ?

Tačiau kaip bebūtų, baimė – tai laikinas reiškinys. Tai gali trukti minutę, valandą, o galbūt ir ištisus metus. Galiausiai, tai nurims ir kažkas kitas užims baimės vietą.

O jei viską mesime ir nuleisime rankas, tai truks amžinybę. Juk mūsų gyvenime visada bus pakilimai ir nuopuoliai. Kaip bebūtų gaila, dauguma žmonių nuleidžia rankas ir labai greitai pasiduoda.

Todėl vietoj klausimo „už ką man, kodėl aš? Kodėl tai vyksta mano gyvenime?“ mums reikia įdėti visas pastangas, kad įveiktumėme vieną kitą išbandymą ar kliūtį. Patikėkite, praeis laiko ir mes suprasime, kodėl visa tai vyko su mumis. Tačiau dabar svarbiausia nepasiduoti, išlikti pozityviems, dvasingiems, išmintingiems ir neprarasti tikėjimo. Šį šventinį laikotarpį nepamirškite, kad gražiausias papuošalas – tai nuoširdumas, žmogiškumas ir švari sąžinė. Puoškite jais savo širdis ir būkite laimingi!

AVINAS

Šį mėnesį jūsų gyvenime gali būti tam tikrų permainų. Kažkas gali keisti gyvenamąją vietą, o kažkas iš jūsų gali patirti vidines transformacijas. Būkite sąmoningi ir siekite išminties.

Karjera: Jums gali trūkti pripažinimo, dėl to galite nusivilti. Gali nebūti rezultatų, kurių tikėjotės, tačiau nenuleiskite rankų, išlikite kantrūs ir palaukite geresnio periodo.

Finansai: Šį mėnesį vertėtų elgtis atsargiau su savo finansais. Verčiau niekam jų nepatikėkite ir nesusigundykite lengvu uždarbiu.

Santykiai: Santykių srityje turėtų būti pakankamai palankus laikas. Galite pagerinti savo santykius atviriau bendraudami ir daugiau laiko ir praleisdami su šeima.

Sveikata: Iki mėnesio pabaigos galite dažniau jausti galvos skausmą, migreną, stresą ar karščiavimą. Vėliau sveikata bus stipresnė. Tad iki tol labiau rūpinkitės savimi.

Palankios mėnesio dienos: 4, 5, 7, 6, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29, 30.

JAUTIS

Šį mėnesį jums gali sektis santykių, karjeros ir finansų srityse. Galite realizuoti savo vidinį potencialą, tad nesėdėkite sudėję rankų. Judėkite pirmyn ir įkvėpkite kitus.

Karjera: Galite tikėtis įvertinimo darbe ir motyvacijos iš savo vadovų. Komandiruotės, susijusios su veikla, gali atnešti palankių rezultatų. Tai geras laikas tobulėjimui ir savirealizacijai.

Finansai: Jūsų pajamos gali išlikti stabilios ir netgi pagerėti. Tačiau vis tiek vertėtų susilaikyti nuo rizikos ir didelių investicijų.

Santykiai: Savo santykius šiuo periodu galite padaryti geresnius. Jūsų ryšys šeimoje gali sustiprėti ir galite sulaukti didesnio dėmesio iš antrosios pusės.

Sveikata: Jūsų sveikata gali išlikti stabili. Stenkitės per daug nesijaudinti dėl to, ko negalite pakeisti. Tinkama mityba, mankšta ar jogos pratimai gali padėti išlikti sveikesniems.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29, 30.
Nepalankios mėnesio dienos: 4, 5, 7, 6, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 31

DVYNIAI

Šį mėnesį gali būti tam tikri pokyčiai jūsų asmeniniame ir profesiniame gyvenime. Stenkitės kontroliuoti emocijas, būkite atsargesni, nesivelkite į ginčus su draugais, verslo partneriais ar šeimos nariais, nes tai gali sukelti didelius konfliktus ​​ir nesusipratimus.

Karjera: Galite tikėtis teigiamų pokyčių. Jūsų bendravimo įgūdžiai gali suteikti jums pripažinimą. Stenkitės ugdytis brandų mąstymą – tai gali suteikti jums daugiau perspektyvų užimti geresnes pareigas.

Finansai: Galite sulaukti finansinio pagerėjimo, tačiau vertėtų nerizikuoti. Elkitės su finansais ramiai, atsargiai ir nepamirškite, kad godumas visada pražudo.

Santykiai: Santykiuose gali būti daugiau aistros, tad stenkitės išlikti ramesni ir nepersistenkite su savo emocijomis. Ieškantys antrosios pusės gali ją tikėtis sutikti darbo aplinkoje.

Sveikata: Jūsų sveikata gali išlikti stabili, nebent gali kilti problemų dėl baimių ir nerimo. Stenkitės per daug nepersitempti, valgykite daugiau vaisių, daržovių ir klausykite pozityvios informacijos.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 19, 20 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 13, 14, 16, 17, 18, 26, 27, 28.

VĖŽYS

Šį mėnesį nevenkite klausyti patarimų ir klausti, kai abejojate. Nerizikuokite ten, kur nėra būtinybės. Verčiau stenkitės kuo geriau atlikti savo pareigas ir daugiau pasitikėkite Kūrėju.

Karjera: Šis mėnuo gali būti vidutinis. Galite jausti nuovargį, tad stenkitės apskaičiuoti savo jėgas. Jeigu darbe stengsitės tik įtikti kitiems, tai rezultate galite pervargti ir nusivilti.

Finansai: Išlaidos šeimos reikmėms gali padidėti, taip pat gali atsirasti ir neplanuotų. Stenkitės tinkamai įvertinti savo pajamas. Viską gerai apgalvokite prieš skolindami pinigus savo draugams ar artimiesiems.

Santykiai: Šį mėnesį galite pagerinti savo santykius. Nepaisant asmeninių norų, nepamirškite pakankamai dėmesio skirti ir savo artimiesiems. Jeigu dėsite pastangas, tai viskas bus gerai.

Sveikata: Jūsų sveikata gali išlikti stabili. Galite jausti stresą dėl savo darbo, tačiau jei skirsite deramą dėmesį savo psichinei būsenai, nerimą galėsite įveikti.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29, 30.
Nepalankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 31.

LIŪTAS

Liūtai šį mėnesį gali norėti daryti pokyčius savo išvaizdoje ir savyje. Galite turėti galimybių atiduoti skolas. Vertėtų rizikuoti su finansais tik viską gerai apskaičiavus ir aptarus su specialistais.

Karjera: Šis mėnuo gali būti perspektyvus. Galite sulaukti palaikymo iš vyresnių, kas padidins jūsų pasitikėjimą. Svarbu, kad nebūtumėte pernelyg egoistiški ir valdingi.

Finansai: Gali būti tam tikrų išlaidų, kurios viršys jūsų lūkesčius. Verčiau iš anksto apskaičiuokite, kiek kam galite skirti, tada bus ramiau. Jūsų artimieji gali prašyti jūsų finansinės pagalbos. Reikalui esant duokite jiems patarimų, kurie padėtų išspręsti jų finansines problemas.

Santykiai: Šį mėnesį santykiuose stenkitės elgtis kuo dvasiškiau ir nesavanaudiškai. Galite patys pasakyti arba sulaukti šiurkščių žodžių, kas sukels nesusipratimų. Tad stenkitės susilaikyti nuo negatyvios kalbos ir veiksmų.

Sveikata: Galite patirti nedidelius skausmus, užsigauti ar įsipjauti. Vertėtų susilaikyti nuo veiklos, kurioje būtų rizika patirti traumas. Valgykite sveikiau ir klausykite daugiau audioknygų.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 24, 25, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 26, 27, 28, 29, 30.

MERGELĖ

Šį mėnesį skirkite daugiau dėmesio savo šeimos gyvenimui ir su juo susijusiems klausimams. Rūpinkitės namų tvarkymu. Padėkite savo antrajai pusei ir vaikams.

Karjera: Šį mėnesį gali būti nelengva gauti norimą pripažinimą. Su darbu susijusios kelionės gali neduoti norimų rezultatų. Tai geras laikas šiek tie sulėtinti tempą ir pasidaryti tinkamas išvadas.

Finansai: Nevenkite patarimų, kaip tinkamai panaudoti savo lėšas ir taupyti pinigus ateičiai. Patartina išklausyti vyresniųjų ar daugiau patirties turinčių finansų srityje patarimų ir tinkamai juos panaudoti.

Santykiai: Santykiuose nuotaika gali būti romantiška. Tačiau perdėtas pasitikėjimas savimi ir jūsų ego gali sugadinti gerus santykius. Vertėtų dažniau ieškoti kompromiso ir sprendimo, kuris patenkintų abi puses.

Sveikata: Dėl įtampos santykiuose galite jausti disbalansą. Jums gali prireikti emocinės ir fizinės paramos. Stenkitės tinkamai pailsėti ir atostogauti. Sveikas maistas ir kasdien atliekami kvėpavimo pratimai gali padėti išlikti ramiems ir atgauti vidinę ramybę.

Palankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 7, 15, 16, 17, 12, 13, 14, 21, 22, 24, 28, 29, 30, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 23, 25, 26, 27.

SVARSTYKLĖS

Šį mėnesį galite būti pokyčių išsilavinimo ir santykių srityse. Labiau atkreipkite dėmesį į tai, kaip elgiatės su kitais. Galite užmegzti ryšį ir susidraugauti su naujais žmonėmis.

Karjera: Gali būti nelengvas laikotarpis. Stenkitės kontroliuoti savo žodžius ar veiksmus bendraudami su vadovais. Gali pasitaikyti apkalbų ir pavydo iš jūsų kolegų. Verčiau būkite atokiau nuo tų, kurie skleidžia negatyvą, ir daugiau bendraukite su pozityviais žmonėmis.

Finansai: Galite tikėtis pajamų susijusių su jūsų komunikacija. Gali kilti nesusipratimų dėl finansų su sutuoktiniu. Finansinius klausimus stenkitės aptarti ramiai ir be emocijų.

Santykiai: Galite turėti nesutarimų dėl dvasinių ir finansinių klausimų. Skirkite pakankamai laiko savo antrajai pusei ir santykiuose elkitės kūrybiškai. Nebūtina stengtis nustebinti antrąją pusę brangiomis dovanomis. Nepamirškite, kad gražus žodis ar nuoširdumas gali būti brangiau už bet kokią dovaną.

Sveikata: Esant galimybei pasitikrinkite bendrą sveikatos būklę. Stenkitės pasikrauti daugiau gerų emocijų. Motyvuokite save ir kitus įkvepiančiais žodžiais, tai padės palaikyti gerą sveikatą.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 14, 21, 22, 24, 25, 28, 29, 30, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 7, 9, 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 26, 27.

SKORPIONAS

Šį mėnesį galite būti energingi darbo ir santykių srityse. Galite norėti daugiau bendrauti ir užmegzti naujų kontaktų. Galite pagerinti savo įgūdžius, kurie padės pritraukti sėkmės.

Karjera: Šis laikotarpis gali būti darbingas. Darbe venkite agresijos. Nesivelkite į ginčus ir laikykitės atokiau nuo tų, kurie eikvoja jūsų energiją. Verčiau daugiau bendraukite su tais, kurie tiki jumis ir jūsų profesionalumu.

Finansai: Šis mėnuo gali būti pelningas. Daugiau išlaidų gali būti šeimos reikmėms. Nepamirškite atsidėti pajamų ateičiai ir tinkamai planuoti savo biudžetą.

Santykiai: Galite būti aistringi ir romantiški, tačiau stenkitės kontroliuoti savo aistrą. Neįsitraukite tik į malonumų ieškojimą, nes tai gali atitraukti jus nuo kitų svarbių dalykų gyvenime. Skirkite pakankamai dėmesio savo sutuoktiniui.

Sveikata: Šį mėnesį labiau saugokite savo sveikatą, nes galite peršalti. Stenkitės vengti pernelyg riebių ir aštrių patiekalų. Valgykite sveiką maistą.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5,7, 9, 10, 11, 12, 13, 20, 23, 26, 27.
Nepalankios mėnesio dienos: 6, 8, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 25, 28, 29, 30, 31.

ŠAULYS

Šis mėnuo jums gali būti pakankamai geras. Gali sektis išsilavinimo, šeimos, meilės ir finansų srityse. Tai geras laikas jūsų asmenybės tobulinimui ir išminties siekimui.

Karjera: Gali tekti daug dirbti. Galite jaustis ne visai tinkamai įvertinti už savo pastangas. Kantrybės trūkumas gali pasireikšti per jūsų negatyvius žodžius ir veiksmus, o tai gali sukelti tam tikrų darbo problemų. Neskubėkite su išvadomis, pasitarkite su išmintingesniais už save.

Finansai: Šį mėnesį jūsų finansinė padėtis turėtų būti stabili. Galite gauti papildomų pajamų parduodant jums priklausančius daiktus. Būkite skaidrūs su savo sutuoktiniui finansiniais klausimais.

Santykiai: Į santykius žiūrėkite brandžiai. Jeigu jaučiate, kad šioje srityje trūksta žinių, tai skirkite laiko knygoms ar paskaitoms. Nepasiduokite tik savo jausmams.

Sveikata: Stenkitės reguliariai sportuoti, medituoti bei valgyti sveiką maistą. Dabar svarbu suprasti, kad nuo jūsų vidinės būsenos priklauso jūsų kūno sveikata.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 30, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 7, 17, 18, 19, 20, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29.

OŽIARAGIS

Šį mėnesį galite rasti savo kelią. Ar tai būtų mokslai, šeima, finansai – jūsų norai gali pildytis. Galite įveikti iššūkius, jei tikėsite savimi ir Kūrėju. Stenkitės aiškiai suprasti, ko norite pasiekti, tada gali atsirasti galimybės įgyvendinti savo tikslus.

Karjera: Tai gali būti perspektyvus laikotarpis. Kažkam gali tekti palaukti norimo rezultato, tačiau viskas ateis savo laiku. Darbe gali nutrūkti nereikalingi santykiai ir prasidėti nauji, labiau pozityvūs.

Finansai: Verčiau dabar su pajamomis elgtis atsargiai ir nesivelti į rizikingas investicijas. Pasinaudokite protingesnių patarimais, tai gali padėti neprarasti pinigų.

Santykiai: Meilės santykiai dabar gali būti geri. Tačiau santykiuose jums gali tekti spręsti problemas, susijusias su jūsų pykčiu arba noru dominuoti. Stenkitės kalbėti švelniai. Būkite išmintingi savo žodžiuose ir veiksmuose.

Sveikata: Šį mėnesį jūsų sveikata turėtų išlikti gera. Gali būti, kad dėl įtampos darbe jausite stresą ir galvos skausmus. Stenkitės valgyti sveiką maistą, sportuoti, reguliariai medituoti, tai padės išlikti ramesniems ir pozityvesniems.

Palankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 22, 21, 30, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 12, 13, 14, 15, 16, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29.

VANDENIS

Šį mėnesį jūs galite gauti naudingų pasiūlymų. Galite tikėtis palaikymo iš savo draugų ir artimųjų. Kai kuriems iš jūsų gali pasitaikyti pokyčių darbo srityje. Pasistenkite suvokti, kad gyvenimas niekada nestovi vietoje, jam būdingi pokyčiai ir tai priimkite.

Karjera: Darbe jūsų situacija gali būti stabili. Savo kelyje į sėkmę galite turėti kliūčių, tačiau žinosite, kaip jas įveikti.

Finansai: Finansų sritis gali būti jums palanki. Galite jaustis labiau atsipalaidavę.

Santykiai: Santykiuose labiausiai atkreipkite dėmesį į savo polinkį kontroliuoti. Stenkitės bendrauti švelniau. Šį mėnesį santykiuose galite patirti daug gražių akimirkų.

Sveikata: Šį mėnesį jūsų sveikata gali išlikti gera. Tokios problemos kaip galvos skausmas ar stresas darbe gali sumažėti. Jei sportuosite, medituosite ir sveikai maitinsitės, ateityje galėsite išlaikyti stiprią fizinę būklę.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 7, 12, 17, 18, 19, 20, 22, 21, 27, 28, 29.
Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 23 24, 25, 26, 30, 31.

ŽUVYS

Šis mėnuo jums gali atrodyti įtemptas, tačiau tuo pačiu atnešantis ir gerą patirtį. Nepamirškite, kad jūs galite visada paprašyti savo draugų ir bičiulių palaikymo. Taip pat – kad ne viską reikia daryti vienam, galima ir bendradarbiauti. Pasitikėjimas ir pagalbos prašymas nereiškia, kad esate silpnas.

Karjera: Šis mėnuo gali būti vidutiniškas. Darbe gali trūkti palaikymo. Jums gali prireikti įdėti papildomų pastangų, kad gautumėte norimą rezultatą. Nenusiminkite, jei kam nors sekasi geriau, ateis ir jūsų laikas.

Finansai: Dabar vertėtų nerizikuoti su savo finansais. Prieš priimdami svarbesnius sprendimus, atsižvelkite į protingesnių už jus patarimus.

Santykiai: Santykiuose gali kilti pavydas ir pyktis. Dėl to galite sukelti nerimą savo antrajai pusei. Todėl elkitės apdairiai ir pasikalbėkite ramiai apie tai, kas jums kelia nerimą.

Sveikata: Dėl streso darbe galite jausti kaklo skausmus. Pabandykite daryti mankštą, sportuoti, medituoti ir vartoti sveikesnį maistą. Tai gali jums padėti jaustis žvaliau ir pozityviau.

Palankios mėnesio dienos: 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 22, 30.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6,7, 8, 12, 21, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 31.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius