Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino horoskopas – lapkričio 1–8 d.: gali padaugėti agresijos bendravime

Šią savaitę pagal senovės astrologiją lapkričio 2 dieną Merkurijus pereina į Svarstykles, kur jau yra Saulė ir Marsas. Tai gera padėtis tiems, kurių veikloje reikalingas greitas mąstymas ir reakcija.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Gali padaugėti agresijos ir impulsyvumo bendravime, todėl atsakingiau rinkitės žodžius. Vertėtų būti atsargesniems naudojantis internetinėmis paslaugomis.

Prieš priimant sprendimus vertėtų viską gerai apgalvoti ir neskubėti.

AVINAS

Šią savaitę jums gali sektis darbe. Santykiai su sutuoktiniu turėtų būti draugiški. Jūsų reputacija gali išaugti ir sunkus darbas gali būti įvertintas. Jūsų planai turėtų susilaukti palaikymo ir sėkmės. Gali būti sunku sutelkti dėmesį į savo tikslus. Bus didesnė konfliktų tikimybė, todėl stenkitės reaguoti į viską ramiau.

JAUTIS

Šią savaitę jus galite turėti malonų susitikimą su draugais. Seksis tiems, kurių veikla susijusi su rašymu ir kūryba. Galite sulaukti gerų naujienų savo darbe. Būkite dėmesingi savo finansams ir pirkite tik tai, ko iš tikrųjų jums gali prireikti. Viduje jausite ramybę ir pilnatvę.

DVYNIAI

Šią savaitę galite tikėtis sėkmės versle, jūsų pajamos gali padidėti. Jūsų ginčai su sutuoktiniu gali išsispręsti. Dirbantys informacinių technologijų srityje galite gauti naudingų pasiūlymų. Teigiamos mintys veiks jus pozityviai. Džiaugsitės komfortu ir būsite įsikvėpę daryti kilnius darbus.

VĖŽYS

Savaitė jums bus palanki. Gali rasti atsakymus į savo anksčiau keltus klausimus. Jus gali įvertinti darbe. Patirsite malonių įspūdžių su savo artimaisiais. Stenkitės tinkamai išspręsti iškilusius klausimus su sutuoktiniu. Darbe galite sulaukti kritikos, todėl paanalizuokite savo veiksmus.

LIŪTAS

Šią savaitę galite jaustis pakiliai. Jūsų pastangos gali būti tinkamai įvertintos. Galite sulaukti naudingų pasiūlymų. Jūsų reputacija gali pagerėti. Namuose galite jaustis mylimi ir pakylėti. Galite susitikti su artimaisiais ir senais draugais. Padidės jūsų pasitikėjimas savimi ir drąsa.

MERGELĖ

Šią savaitę galite sulaukti naudingų pasiūlymų darbe. Palankių galimybių gali tikėtis tie, kurių veikla susijusi su kūryba, intelektu, menu ir muzika. Jūsų šeimyniniai santykiai gali sutvirtėti. Galite atgauti senas skolas. Būkite atsargesni su technika ir mechaniniais įrenginiais.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galite sulaukti pripažinimo. Jūsų savybės prisitaikyti, susitarti, kalbėtis ir ieškoti kompromiso bus teigiamai įvertintos. Darbe galite sulaukti palaikymo ir naudingų pasiūlymų. Prieš duodami pažadus įvertinkite ar tikrai galėsite juos išpildyti. Nesidalinkite savo paslaptimis su kitais.

SKORPIONAS

Šią savaitę jausitės kūrybiški ir romantiški. Gali padaugėti išlaidų jūsų asmeniniam tobulėjimui. Geras laikas pokyčiams ir atsinaujinimui. Norėsite pradžiuginti savo antrąja pusę dovanomis. Labiau rūpinkitės savo sveikata ir mityba. Laikykitės kelių eismo taisyklių.

ŠAULYS

Šią savaitę jūsų namuose gali tvyroti ramybė ir laimė. Turėsite naujų idėjų. Geras laikas planavimui ir kūrybai. Galite sulaukti gerų naujienų arba gauti darbo pasiūlymų. Nesidalinkite savo šeimos problemomis su pašaliniais žmonėmis. Prieš priimdami bet kokius sprendimus gerai pagalvokite.

OŽIARAGIS

Šią savaitę galite jaustis sveiki ir darbingi. Prasmingai išnaudosite savo laiką. Galite sulaukti palaikymo iš savo vadovų ir naujų pareigų. Galite praleisti įsimintinas akimirkas su savo antrąja puse. Viduje turėtumėte jaustis laimingi. Savaitės pabaigoje galite sulaukti gerų žinių.

VANDENIS

Šią savaitę galite jaustis pozityviai. Gali atsirasti galimybės pademonstruoti savo talentus. Darbe jausite mažiau streso, galite tikėtis naujų darbo pasiūlymų. Jūsų draugai gali jums padėti. Pagerės jūsų santykiai su antrąja puse. Būkite dėmesingi pirkdami internetinėse parduotuvėse.

ŽUVYS

Dėl savo protinių savybių galite sulaukti daugiau pagarbos, įvertinimo, padrąsinimo ir geresnių darbo sąlygų. Jūsų finansinė padėtis išliks stabili. Visi jūsų darbai bus atlikti kokybiškai. Galite tikėtis naudos iš naujų projektų. Ieškantys antrosios pusės gali sukurti naujus santykius.

Egidijus Gubinas – gubinas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius