Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino horoskopas – liepos 26–rugpjūčio 1 d.: palanku atsikratyti žalingų įpročių

Šią savaitę palanku peržiūrėti ir įvertinti anksčiau padarytus darbus. Geras laikas sveikatingumo procedūroms, išminties siekimui, poilsiui, atsikratyti nereikalingų daiktų ir žalingų įpročių. Svarbesnius darbus planuokite trečiadienį ir ketvirtadienį. Būkite laimingi.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią savaitę būsite patenkinti savo padėtimi. Jums seksis darbe ir veikloje. Labiau pasitikėsite savimi ir norėsite išbandyti kažką naujo. Santykiai su antrąja puse bus nuoširdūs. Galite išvykti į įsimintiną kelionę su savo artimaisiais. Ieškantys antrosios pusės turės daug šansų užmegzti naujas pažintis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę jausitės ramūs. Jūsų darbas sulauks tinkamos pagarbos. Savaitė jums bus gera ir jausitės energingi. Santuokiniame gyvenime jausite pakylėjimą. Tikėtina, kad užmegsite naujas pažintis su svarbiais žmonėmis. Į savo veiksmus ir žodžius žiūrėkite atsakingai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tie, kurių veikla susijusi su valstybinėmis įstaigomis arba administravimu, gali gauti geresnes pareigas. Jūsų darbas bus tinkamai įvertintas. Vadovai jus gerbs. Turėsite palankių galimybių išpildyti savo norus. Nepasitikėkite aklai patarimais ir į viską žiūrėkite rimtai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę būsite užimti. Galite gauti naujų pasiūlymų savo veikloje. Turėsite galimybių išspręsti rūpimus klausimus, susijusius su savo nuosavybe. Šeimyninės problemos bus išspręstos. Gali kilti ginčų su kaimynais, todėl elkitės apdairiai. Skirkite daugiau laiko saviugdai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę patirsite gražių akimirkų. Turėsite nemažai išlaidų pramogoms arba gražiems daiktams. Galite planuoti transporto priemonės įsigijimą. Jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Darbe turėsite draugiškus santykius su kolegomis. Domėsitės dvasingumu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitė bus palanki žmonėms, dirbantiems pramonės srityje. Palaikysite gerus santykius su svarbiais žmonėmis. Žmonės dėkos jums už naudingus patarimus. Meilės santykiuose patirsite gražių akimirkų. Prasmingai išnaudosite savo laiką ir daug laiko skirsite savęs pažinimui.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šią savaitę visus savo darbus pabaigsite laiku. Tie, kurių veikla susijusi su vaidyba ar menu, turės daugiau galimybių ir naudingų pasiūlymų. Darbe būsite kūrybiški. Turėsite palaikymą iš savo vadovų. Domėsitės dvasingumu ir įvairiomis praktikomis. Visus patarimus priimkite apgalvotai ir neskubėkite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę turėsite daug darbo ir būsite užsiėmę. Sulauksite įvertinimo už savo efektyvumą ir pastangas. Šeimoje tvyros laimės atmosfera. Sudėtingas situacijas padės išspręsti jūsų draugai. Būkite dėmesingi kelyje, jei planuosite kur nors vykti. Daugiau laiko skirkite savo vaikams. Nepriiminėkite skubotų sprendimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tinkamai atliksite visas pareigas. Jausite dėkingumą iš savo šeimos narių. Jums padės vyresnių žmonių ir draugų patarimai. Savaitė bus sėkminga tiems, kurių veikla susijusi su pramogomis. Galite leistis į įdomią kelionę. Laikykitės eismo taisyklių. Būkite dėmesingi pasirašydami dokumentus ar susitarimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę galite tikėtis išspręsti senas konfliktines situacijas ar ginčus. Laikas bus jūsų pusėje ir suspėsite įvykdyti savo planus. Stenkitės palaikyti gerus santykius su savo bendradarbiais. Žmonės žavėsis jūsų kalba ir gabumais. Nepaisant savo užimtumo nepamirškite tinkamo dėmesio skirti savo šeimai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę turėsite palankių galimybių darbe. Atliksite visus darbus sutartu laiku. Turėsite daug norų ir įkvėpimo. Vertėtų būti atsargesniems su finansais ir prieš priimant kokius nors sprendimus viską apgalvoti. Atsargiai pasitikėkite kitais ir jų rizikingais pasiūlymais. Daugiau domėkitės sveika gyvensena.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dirbantys technologijų srityje gali tikėtis sėkmės ir pasiekimų. Galite tikėtis darbo pasiūlymų, susijusių su užsieniu. Stenkitės kontroliuoti savo išlaidas, dėmesingai reaguoti į patarimus ir pasiūlymus. Daugiau laiko skirkite savo santykiams ir šeimai. Saugokite savo pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius