Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino horoskopas – rugpjūčio 23–29 d.: jausime pagerėjimą santykių ir finansų srityse

Šią savaitę palankus laikas kažką svarbaus įsiminti, perdaryti, peržiūrėti ir atsikratyti nereikalingų dalykų visose mūsų gyvenimo srityse. Palankus metas atsisakyti žalingų įpročių.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Rugpjūčio 26 dieną pagal senovės astrologiją Merkurijus pereina į Mergelės ženklą. Prasidės palankus laikas darbui, kur reikia kantrybės, atkaklumo, atidumo smulkmenoms, mokymuisi, mokymui, sutarčių pasirašymui ir darbui su dokumentais.

Šiuo periodu galite kažką pakeisti, patobulinti, sutvarkyti, patikrinti ar suremontuoti seną techniką. Daugiau kalbėsite ir domėsitės sveikatos, darbo ir asmeninio tobulėjimo temomis.

Merkurijus darys teigiamą įtaką Veneros planetai, todėl jausime pagerėjimą santykių ir finansų srityse. Būsime labiau atsipalaidavę ir pozityvesni.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžia bus sėkminga. Jums seksis darbe ir versle. Labiau pasitikėsite savimi ir priimsite svarbius svarbius sprendimus. Gausite finansinės naudos. Tie, kurių veikla susijusi su atsakingomis pareigomis, turėtų gerai apsvarstyti savo veiksmus. Nepriiminėkite sprendimų neapgalvoję jų pasekmių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę jausite daugiau jėgų. Jūsų finansinė padėtis pagerės. Būsite dėkingi už pagalbą artimiesiems sunkiais klausimais. Vedybiniame gyvenime bus harmonija ir laimė. Galite tvarkyti reikalus, susijusius su transporto priemonėmis. Būkite dėmesingi kitų nuomonei.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbe būsite įvertinti, ir žmonės bus patenkinti jūsų darbu. Pasitikėjimas savimi padidės, būsite ryžtingesni, tačiau taip pat gali padidėti ir emocionalumas. Jūsų sutuoktinio parama palengvins jūsų rūpesčius. Daugiau pasieksite savo nuoširdumu. Į savo veiksmus ir darbus žvelkite atsakingai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę būsite labiau aktyvūs visuomenėje. Yra tikimybė gauti pajamų iš ankstesnių investicijų. Galite dalyvauti dideliame renginyje. Susitikti su senais draugais. Daugelis jūsų planų ir darbų bus įgyvendinti laiku. Atsakingai planuokite savo pirkinius, kad neišleistumėte pinigų be reikalo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę daug laiko ir energijos skirsite savo darbui. Žmonės pasitikės jumis ir jūsų galimybėmis. Būsite efektyvūs. Jūsų vadovavimo ir organizaciniai įgūdžiai pagerės. Šeimoje bus harmonijos ir pilnatvės nuotaika. Palaikykite draugiškus santykius su kolegomis. Sėkmingesnė bus pirmoji savaitės pusė.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę būsite susikoncentravę į savo veiklą. Norėsite greičiau pabaigti užstrigusius darbus ir jums gali pavykti. Galite išmokti naudotis naujomis technologijomis. Praleisti gražių akimirkų su savo artimaisiais. Savaitės pabaigoje galite jaustis išsekę, todėl nepriiminėkite neapgalvotų sprendimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šeimyniniuose santykiuose jausite palaikymą ir būsite artimesni. Vienišiai gali užmegzti naujus santykius. Jūsų gabumai ir intelektas bus tinkamai įvertinti. Galite gauti pajamų už anksčiau patirtus nuostolius. Į rizikingus pasiūlymus žvelkite apdairiai. Būkite dėmesingi kelyje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę pagerės santykiai su šeimos nariais. Sulauksite įvertinimo ir pagarbos už savo darbštumą. Gali padaryti proveržį išsilavinimo srityje. Jausitės stipresni ir labiau savimi pasitikintys. Stenkitės tinkamai ir pagarbiai bendrauti su moterimis, venkite su jomis beprasmių ginčų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jausitės laimingi. Jums padės draugų ir artimųjų patarimai. Jausite daugiau meilės ir pagarbos savo sutuoktiniui. Jūsų pastangos sulauks sėkmės ir gerų rezultatų. Geras laikas parodyti savo sugebėjimus. Būkite atidesni ir labiau rūpinkitės savo sveikata savaitės pabaigoje.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę sulauksite palankių atsiliepimų apie savo darbą. Turėsite galimybių išspręsti senas problemas. Jausitės laimingi savo pasiekimuose. Venkite nesantuokinių ryšių. Daugiau laiko praleiskite gamtoje ar tose vietose kur jūsų protas taptų ramesnis. Savaitės pabaigą praleiskite ramiai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę tikėkitės pasiekimų darbe. Galite laimėtis teisinius procesus. Stenkitės ir toliau dėti visas pastangas, tai padės jums gauti geresnius rezultatus. Savaitės pradžioje būsite linksmi ir atsipalaidavę. Venkite aklo pasitikėjimo kitų pasiūlymais. Būkite atidūs ir atsargūs.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šią savaitę jūsų finansinė padėtis gali pagerėti. Galite praleisti įsimintinų akimirkų su savo šeima. Darbe išbandysite kažką naujo. Dėl savo išminties sulauksite daugiau dėmesio. Stenkitės būti pozityvūs, kontroliuokite savo emocijas ir pyktį. Saugokite savo daiktus, kad jų nepamestumėte, būkite dėmesingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius