Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino horoskopas rugpjūčio 30–rugsėjo 5 d.: savaitės pradžioje venkite ginčų

Ši savaitė bus vidutinė. Pirmadienį, antradienį ir sekmadienį galime jausti daugiau įtampos ir streso. Šiomis dienomis vertėtų vengti konfliktų ir ginčų, nes galite pasielgti netinkamai. Dabar palankus metas pabaigti senus darbus, atiduoti skolas ir atsikratyti nereikalingų daiktų.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Svarbiausias savaitės įvykis pagal senovės astrologiją įvyks šeštadienį. Venera, kuri atsako už komfortą, hormonus, grožį, santykius, santuokas, romantiką, pramogas, kūrybą ir laimę, šeštadienį pereina į savo ženklą Svarstykles. Tai reiškia, kad pagerės mūsų nuotaika ir bus palankus metas visoms sritims, už kurias atsako Venera.

Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ši savaitė jums bus palanki. Galite turėti galimybių išspręsti finansines problemas ir turėti pelną. Jums seksis darbe, sulauksite pagarbos ir įvertinimo iš savo vadovų. Jūsų antroji pusė žavėsis jumis ir jūsų pasiekimais. Stenkitės kontroliuoti savo pyktį. Savaitės pabaigoje būkite atsargūs ir nerizikuokite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitė bus sėkminga santykiams, praleisite prasmingą laiką su savo antrąja puse. Galite gauti galimybę dalyvauti naujuose projektuose ir pramoginėje veikloje. Jausite daugiau pasitikėjimo savimi. Norėsite tobulinti save ir kelti savo kvalifikaciją. Savaitė jums bus palanki.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ši savaitė bus naudinga aktyviems žmonėms. Būsite pozityvios nuotaikos ir norėsite daug ką nuveikti. Sulauksite palaikymo iš savo antrosios pusės. Jūsų finansinė padėtis išliks gera. Seksis dirbantiems informacinių technologijų srityse. Susipažinsite su naujais žmonėmis. Daugiau sėkmės tikėkitės antroje savaitės pusėje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę turėsite palankių galimybių pabaigti senus darbus. Galite padėti įgyvendinti projektus dėl visuomenės gerovės. Turėsite daug kūrybinių idėjų. Santykiuose jausite abipusę meilę ir pasitikėjimą. Jūsų pajamos gali padidėti. Dirbantys žmonių aptarnavimo sferose būkite kantresni ir nuolaidesni.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę sulauksite sėkmės karjeroje. Dirbantys pardavimų srityje gali tikėtis didesnių pajamų. Galite jaustis energingi, bet ir išsiblaškę. Būsite nusiteikę optimistiškai. Stenkitės nesivelti į beprasmius ginčus. Prieš pasirašinėdami svarbius dokumentus būkite atidūs. Venkite įvairių pagundų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ši savaitė jums bus naudinga. Sulauksite savo šeimos palaikymo. Jūsų reputacija padidės ir galite dalyvauti naudinguose susitikimuose. Namuose jus gali aplankyti svečiai. Stengsitės rasti atsakymus į jums rūpimus klausimus, dėl to galite nerimauti. Svarbesnius darbus pradėkite antroje savaitės pusėje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šią savaitę jums seksis plėsti savo veiklą. Būsite patenkinti savo pasiekimais. Vedybiniame gyvenime patirsite gražių akimirkų. Galite leistis kartu su sutuoktiniu į piligriminę kelionę. Pasidalinkite savo jausmais su tais, kuriais pasitikite. Daugiau sėkmės tikėkitės antroje savaitės pusėje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę turėsite išlaidų pramogoms arba papuošalams. Sulauksite pagalbos iš draugų, kuri jus nustebins. Galite atgauti senas skolas. Padidės jūsų pasitikėjimas savimi ir norėsite imtis naujų projektų. Stenkitės išspręsti savo problemas, pagalvokite apie išmintingus konfliktų sprendimo būdus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitė bus palanki ir sulauksite gerų naujienų. Pabaigsite laiku svarbius darbus. Sėkmingai atliksite savo pareigas ir žmonės bus jumis patenkinti. Galite tikėtis pelno, susijusio su užsieniu. Daugiau laiko skirkite savo šeimai. Padėkite kitiems išmintingai ir nesivadovaukite tik savo jausmais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę sulauksite daugiau sėkmės. Jausitės energingi ir galite tikėtis pagarbos už savo sumanumą. Teks labiau kontroliuoti savo išlaidas. Geresnių žinių tikėkitės finansų srityse. Daugiau dėmesio skirkite konfliktų sprendimui. Nepersitempkite darbe ir nekilnokite sunkių daiktų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę turėsite daugiau galimybių išspręsti finansinius klausimus. Darbe sulauksite naudingų pasiūlymų. Skirkite daugiau dėmesio santykiams šeimoje. Stenkitės ištaisyti savo klaidas. Galite turėti konfliktinių situacijų, bet dėka žinių išspręsite viską taikiai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ši savaitė bus produktyvi jauniems žmonėms. Ieškantys naujo darbo galite tikėtis pasiūlymų. Jūsų norai gali pildytis. Prieš išleisdami pinigus viską gerai apskaičiuokite. Savaitės pradžioje galite jausti tam tikrą įtampą. Su savo draugais svarbius reikalus spręskite apdairiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius