Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino horoskopas – rugpjūčio 9–15 d.: pirmoje pusėje – daugiau įtampos

Šią savaitę Mėnulis kylantis, todėl jausime daugiau energijos ir geresnę nuotaiką. Palankus metas planuoti naujus darbus, pradėti veikti ir išmokti ką nors naujo. Palankiausia savaitės diena bus penktadienis.
Egidijus Gubinas
Gydytojas tyrinėja sąnarius / Laimos Gulbinienės nuotr.

Nuo antradienio iki ketvirtadienio nepalankioje padėtyje bus Marso ir Mėnulio planeta, todėl jausime daugiau įtampos, pykčio, agresijos ir konfliktų. Bus nelengva kontroliuoti savo emocijas. Vertėtų nepasiduoti provokacijoms, prieš ko nors imantis stengtis apgalvoti savo žodžius ir veiksmus.

Nuo rugpjūčio 11 d. pagal senovės astrologiją Venera pereina į Mergelę. Bus šaltesni jausmai, todėl reikės mokytis būti pozityvesniems. Gali būti daugiau apribojimų ir mažiau džiaugsmo. Pastebėsime daugiau smulkmenų, kurių anksčiau nematėme. Santykiuose reikės daugiau kantrybės ir stengtis nekritikuoti savo antrosios pusės. Tai geras laikas mokymuisi ir gyvenimo prasmės paieškoms. Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią savaitę būsite aktyvūs savo veikloje. Daugiau sėkmės gali tikėtis dirbantys informacinių technologijų srityje. Išmintis ir atsargumas darbo srityje jums padės tinkamai atlikti savo pareigas. Gali kilti ginčų su kolegomis ir vyresniais žmonėmis. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas ir neapgalvotų sprendimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ši savaitė jums bus palanki finansinėje srityje. Turėsite palankių galimybių pagerinti savo finansinę padėtį. Pagerės situacija šeimoje ir su sutuoktiniu. Šiuo metu vertėtų nepriiminėti skubotų sprendimų. Venkite bereikalingų kalbų ir susierzinimo. Vairuodami būkite dėmesingi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šią savaitę sulauksite sėkmės darbo srityje. Jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Savo veikloje galite išbandyti kažką naujo. Geras laikas taupymui arba įvertinti savo finansines galimybes. Venkite pykčio ir bereikalingų diskusijų. Stenkitės nuoširdžiai bendrauti su savo sutuoktiniu.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Savaitė bus sėkminga prekybininkams. Turėsite palankių progų prasmingai panaudoti savo savybes ir protą. Žmonės įvertins jūsų pastangas. Vienišiai gali užmegzti naujus santykius. Esantiems santuokoje vertėtų skirti daugiau dėmesio savo antrajai pusei. Stenkitės pabaigti pradėtus darbus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Savaitė bus palanki besimokantiems. Seksis dirbantiems informacijos ir turizmo versle. Galite gauti naudingų pasiūlymų darbo srityje. Savaitė bus įtempta, bet jausitės gerai. Efektyviai išnaudosite savo sugebėjimus. Išlikite dėmesingi ir nuoširdūs artimiesiems ir žmonėms.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitė jums bus perspektyvi profesinėje srityje. Finansinė padėtis išliks stabili. Ieškantys darbo gali sulaukti naudingų pasiūlymų. Norėsite kažkam padėti arba paaukoti pinigų. Dėl arogancijos galite sugadinti su kitais santykius, todėl verčiau išlikite nuoširdesni.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šią savaitę daug dėmesio skirsite pramogoms, stenkitės neiššvaistyti laiko veltui. Dirbantys internetinio verslo srityje gali tikėtis palankių sandorių. Galite sulaukti priekaištų iš sutuoktinio dėl nepakankamo dėmesio. Jeigu neišsprendėte anksčiau kilusių problemų, jos gali atsinaujinti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę galite tikėtis palankių rezultatų. Jūsų pasitikėjimas savimi ir dėl finansinės padėties pagerės. Gerai praleisite laiką namuose su artimaisiais. Kažkas gali bandyti jus suklaidinti, tad būkite dėmesingi spręsdami svarbius klausimus. Išlikite nuoširdūs savo antrajai pusei.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pagerės jūsų santykiai su giminėmis ir artimaisiais. Sulauksite pagalbos iš savo draugų. Rasite sprendimus kaip išspręsti sveikatos problemas. Sugebėsite laiku pabaigti darbus ir dėl to jausitės gerai. Daugiau dėmesio skirkite savo mitybai ir sveikai gyvensenai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Darbe galite sulaukti daugiau atsakomybės. Stenkitės palaikyti gerus santykius su savo pavaldiniais ar bendradarbiais. Galite tikėtis naudingų pasiūlymų. Turėsite galimybių grąžinti senas skolas. Namuose išlikite ramūs ir dėmesingi šeimos narių prašymams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę skirsite daugiau laiko mokymuisi. Palankus laikas veikloje ir karjeroje. Sulauksite naujų darbo pasiūlymų. Galite tikėtis finansinės naudos iš nekilnojamo turto. Jūsų mintys ir idėjos bus tinkamai įvertintos. Stenkitės kontroliuoti savo jausmus ir emocijas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ši savaitė bus pakankamai užimta. Jūsų populiarumas padidės. Bus geri santykiai su draugais ir artimaisiais. Daug dėmesio skirsite dvasingumui ir savęs paieškoms. Jūsų emocijos gali būti nepastovios, todėl stenkitės kontroliuoti savo žodžius, išbandykite praktikas, kurios padeda nusiteikti pozityviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius