Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

E.Gubino kovo mėnesio horoskopas: keliems zodiako ženklams reiktų pasisaugoti

Kovo 5 dieną Merkurijus susijungs su Jupiteriu. Merkurijus atsako už verslą, komunikaciją, o Jupiteris už turtą ir sėkmę. Gali prasidėti pokyčiai finansų rinkoje, ekonomikoje, finansų biržose, akcijų rinkose ir valiutų kursuose.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Kovo 16 dieną Venera pereina į savo stipriausią Žuvų ženklą. Padidės kūrybiškumas, įkvėpimas, atsiras daugiau energijos, aistros ir jėgų pakeisti savo gyvenimą į geresnę pusę. Venera suteiks mums daugiau idėjų, svajonių ir lankstumo mūsų mąstyme.

Nuo kovo 26 dienos iki kovo pabaigos Venera priartės prie Saulės. Šiomis dienomis labiau norėsis išreikšti save, sulaukti pripažinimo ir šlovės. Šiomis dienomis vertėtų nepriiminėti svarbių sprendimų santykiuose.

Kovo 25–27 dienomis Marsas priartės prie Rahu planetų. Šios abi planetos į mūsų gyvenimą dažnai atneša nepalankius įvykius, todėl tomis dienomis gali įvykti kariniai konfliktai, protestai, padidėti įtampa, agresija, nerimas ar kiti nepalankūs įvykiai. Šiomis dienomis vertėtų būti atsargesniems ir be reikalo nerizikuoti Dvyniams, Jaučiams, Svarstyklėms ir Šauliams. Neigiamą planetų įtaką visada padeda sumažinti dvasinė praktika.

Astrologiniai periodai, su kuriais mes susiduriame gyvenime, tai ir yra mūsų likimas. Mes jų nepasirenkame ir jie tiesiog ateina į mūsų gyvenimą kaip mūsų ateitis. Mes juk nesirankame patys, kad kas nors mus įskaudintų. Tai jau nulemta iš anksto, tačiau kaip mes reaguosime į šią situaciją, tai jau mūsų pačių pasirinkimas. Kaip mes pasirenkame reaguoti, tai ir nulemia mūsų ateitį ir likimą. Linkiu visiems daryti teisingus pasirinkimus. Būkite laimingi.

AVINAS

Šį mėnesį planetos turės teigiamos įtakos jūsų kalbai, finansams ir veiksmams. Tačiau turite būti atsargesni bendraudami, nes padidės konfliktų tikimybė. Šis mėnuo jums gali atnešti pokyčius karjeroje ir finansuose, gausite gerų pasiūlymų.

Karjera: Šį mėnesį tikėkitės naudingų pasiūlymų profesinėje srityje. Gali padidėti jūsų reikšmė arba autoritetas visuomenėje. Tačiau dėl griežtos kalbos yra tikimybė susidurti su kai kuriomis problemomis, todėl bendraudami būkite atidūs.

Finansai: Šį mėnesį gausite naudos dėka savo kūrybiškumo ir intelekto. Bus nemažai šansų pagerinti savo finansinę padėtį. Turėsite galimybių atiduoti skolas.

Santykiai: Santykių srityje reikės skirti daugiau dėmesio. Stenkitės rodyti daugiau iniciatyvos savo antrajai pusei. Padovanokite kažką malonaus ir daugiau laiko praleiskite drauge.

Sveikata: Jūsų sveikata iki kovo vidurio bus stipresnė. Vėliau teks labiau rūpintis savimi. Dažniau atkreipkite dėmesį į savo mitybą ir kasdien atlikite bent keletą fizinių pratimų. Tai padėti jums išlikti energingesniems ir pozityvesniems.

Palankios mėnesio dienos: 2, 3, 4 8, 9, 14, 15, 16, 17, 18 10, 11, 12, 13
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 5, 6, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29 23, 30, 31

JAUTIS

Šis mėnuo jums atnešt įsimintinų ir gražių akimirkų. Padarysite pažangą darbe ir išmoksite labiau vertinti gyvenimą bei suprasite, kad reikia pastoviai augti kaip asmenybei. Sulauksite naudos, sėkmės ir teigiamų dalykų.

Karjera: Tikėtina, kad šį mėnesį bus palankių pokyčių jūsų veikloje. Šis mėnuo atvers duris į sėkmę jūsų profesiniame gyvenime. Nevenkite pokalbių apie savo idėjas su vadovu.

Finansai: Galite tikėtis finansinės gerovės iš nekilnojamo turto arba žemės. Tačiau gali padidėti išlaidos.

Santykiai: Santykiuose situacija pagerės. Kalbėkite daugiau gražių žodžių savo partneriui. Nors ir būsite labai užsiėmę darbu ir savo veikla, nepamirškite būti dėmesingi.

Sveikata: Sveikata turėtų išlikti stipri. Galbūt kai kuriuos negalavimus jausite dėl streso darbe. Gali kamuoti kaklo ir nugaros skausmai, todėl pernelyg nepersitempkite ir rūpinkitės savimi.

Palankios mėnesio dienos: 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15, 16, 17, 20, 23, 26, 27, 28, 29, 30.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 18, 19, 21, 22, 24, 25, 31.

DVYNIAI

Šį mėnesį jūsų gyvenime ir santykiuose bus teigiamų pokyčių, tačiau gali būti tam tikrų nesutarimų su mylimu žmogumi. Stenkitės ginčus spręsti taikiai. Nepaisant streso jausitės motyvuoti.

Karjera: Jūsų darbe bus iššūkių, tačiau mėnesio viduryje sulauksite palengvėjimo. Gali pagerėti jūsų santykiai su aukštesnes pareigas užimančiais žmonėmis. Vadovas jus girs už drąsą ir pastangas, tačiau dėl papildomo darbo jausite įtampą.

Finansai: Šį mėnesį galite sulaukti netikėtos finansinės gerovės. Priimkite protingus patarimus apie finansus iš išmintingų žmonių. Neskubėkite išleisti pinigų nebūtiniems dalykams.

Santykiai: Ieškantys antrosios pusės turės daug šansų užmegzti naujas pažintis darbo arba dvasingoje aplinkoje. Sutuoktiniai turės stengtis būti mažiau įkyrūs ir mažiau kontroliuoti savo partnerį.

Sveikata: Stenkitės daug nepergyventi, užsiimkite joga, mankšta ir būkite sveiki. Kasdien dėkokite Kūrėjui už gerą sveikatą ir gyvenimą.

Palankios mėnesio dienos: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 18, 19, 26, 27, 28, 30, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 29.

VĖŽYS

Šį mėnesį turėsite daug teigiamų išgyvenimų. Domėsitės mistiniais dalykais ir paslaptimis. Likimas jums suteiks galimybių augti ir daryti pažangą. Būsite gražūs, sėkmingi ir žavingi.

Karjera: Iki mėnesio vidurio galite turėti palankių versle susijusių su užsieniu. Būsite darbštūs, narsūs ir sulauksite augimo savo profesijoje. Turėsite šansų gauti paaukštinimą darbe arba gauti geresnį darbą.

Finansai: Šį mėnesį turėsite daugiau finansinių galimybių. Neskubėkite išlaidauti nebūtinoms prekėms. Viską apgalvokite prieš kam nors skolindami pinigus.

Santykiai: Svarbu nesiginčykite per daug su savo sutuoktiniu. Karjeros ir darbo temos dažniau kels nesutarimus. Šį mėnesį turėsite šansą pagerinti savo santykius, tai nepraleiskite jo.

Sveikata: Didelių negalavimų turėtumėte išvengti. Būsite sveiki, tačiau venkite tinginiavimo. Valgykite sveiką maistą, medituokite ir sportuokite.

Palankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 26, 27, 28, 29, 30.

LIŪTAS

Pastebėsite geresnius pokyčius pirmoje mėnesio pusėje. Darbe jausis įtampa, todėl norėsite daryti pokyčius. Tačiau neskubėkite su nepagalvotais sprendimais. Prieš ko nors imdamiesi, viską gerai apgalvokite.

Karjera: Šį mėnesį jūsų autoritetas darbe padidės. Nebūkite egoistai ir per daug valdingi. Elkitės tinkamai su savo vyresniais kolegomis ir vadovais. Kelionės susijusios su darbu gali padėti gauti paaukštinimą.

Finansai: Tikėtina, kad turėsite nesutarimų dėl išlaidų šeimoje. Verčiau viską aptarkite su sutuoktiniu, kad nebūtų nereikalingų konfliktų.

Santykiai: Santykiuose teks labiau pasistengti, nes dėl didelio darbo krūvio tam trūks laiko. Yra tikimybė, kad turėsite kelionių susijusių su darbu, todėl tarp jūsų bus atstumas. Aptarkite šiuos klausimus ramiai ir be emocijų.

Sveikata: Dėl didelio darbo krūvio gali sutrikti valgymo įpročiai ir atsirasti su virškinimu susijusios problemos. Rinkitės sveiką maistą, atlikite fizinius pratimus ir medituokite kiekvieną dieną.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 13, 14, 18, 19, 20, 23, 26, 27, 28, 29, 30.
Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 1215, 16, 17, 21, 22, 24, 25, 31.

MERGELĖ

Šį mėnesį turėsite keletą pokyčių darbe. Teks ugdytis kantrybę profesinėje srityje. Daugiau dėmesio skirsite savo finansams ir finansinių problemų sprendimui. Praleisite daugiau laiko su šeima.

Karjera: Jūsų pastangos pasiteisins. Kūrybiškumą ir sunkų darbą įvertins jūsų vadovas. Geras laikas stengtis, sutelkti dėmesį ir judėti į priekį.

Finansai: Šį mėnesį finansų srityje jūsų laukia tiek gerų, tiek blogų naujienų. Jei esate labai emocingi, tai vertėtų susilaikyti nuo rizikos, nes galite patirti nuostolių. Verčiau sutelkite dėmesį į mažesnius, bet patikimus finansų šaltinius.

Santykiai: Santykiuose tikėtina nesutarimų tikimybė, todėl stenkitės į viską žiūrėti atlaidžiau. Kompromisas ir prisitaikymas gali išgelbėti bet kokius santykius. Labiau pasitikėkite savo antrąja puse ir kovokite su savo ego.

Sveikata: Jūsų sveikata bus gera, tačiau galite pajausti emocinį disbalansą. Pasirūpinkite savimi ir tinkamai pailsėkite nuo įtempto darbo.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27.
Nepalankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 7,15, 16, 17, 12, 13, 14, 21, 27, 28, 29, 30, 31.

SVARSTYKLĖS

Pirmoje mėnesio pusėje bus daugiau palankių galimybių darbe ir santykiuose. Antroje mėnesio pusėje teks imtis už viską daugiau atsakomybės. Tam, kad išspręstumėte problemas, labiau naudokite savo kūrybiškumą ir intelektą.

Karjera: Šį mėnesį jums seksis. Tikėkitės pasiekimų ir laimėjimų. Viską planuokite ir nesielkite spontaniškai. Jūsų gebėjimas bendrauti ir susitarti atneš sėkmę.

Finansai: Iki mėnesio vidurio turėsite daugiau finansinių perspektyvų. Po to kai kurie mokėjimai gali vėluoti. Vertėtų kruopščiai spręsti finansinius klausimus ir atsidėti ateičiai.

Santykiai: Šį mėnesį santykių srityje jausitės pozityviai, ypač iki kovo vidurio. Pagerės jūsų ryšys su vaikais. Stenkitės išlikti ramūs. Sulauksite meilės iš šeimos ir mėgausitės ramybe namuose.

Sveikata: Šį mėnesį būsite labai aktyvūs, kupini idėjų ir daug darysite, kad pasiektumėte rezultatus darbe. Tačiau tai gali neigiamai veikti jūsų kūną. Verčiau tinkamai pailsėkite, venkite bereikalingo streso ir stenkitės kasdien valgyti sveiką maistą ir išsimiegoti.

Palankios mėnesio dienos: 6, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12, 25, 23, 26, 27, 28, 29, 30, 31.

SKORPIONAS

Šio mėnesio antroje pusėje tikėkitės gerų pokyčių susijusių su jūsų namais. Darbe bus mišrus mėnuo. Gali tekti spręsti nesusipratimus su broliais ir seserimis. Problemas jums padės išspręsti vyresniųjų patarimai.

Karjera: Profesinėje srityje nusimato mišrus mėnuo. Kai kurie drąsūs sprendimai gali pasiteisinti. Būsite linkę klysti, todėl rizikuokite tik viską apsvarstę.

Finansai: Šį mėnesį priimkite finansinius sprendimus ramiai ir racionaliai mąstydami. Savo biudžete išlaikysite balansą. Finansinė padėtis bus gera. Galite tikėtis pajamų iš užsienio.

Santykiai: Santykiuose teks spręsti finansinius klausimus. Jūsų antroji pusė atleis jums už praeityje padarytas klaidas, tai suartins jūsų santykius. Šį mėnesį jūsų santykiai augs ir progresuos.

Sveikata: Sveikata bus stipresnė antroje mėnesio pusėje. Jausitės energingi ir stiprūs. Jei dėl kažko kyla abejonių, verčiau pasitikrinkite, kad išvengtumėte komplikacijų. Ieškokite motyvacijos valgyti sveiką maistą ir sportuoti.

Palankios mėnesio dienos: 9, 10, 11, 12, 13 15,19, 20, 23, 25, 28, 29, 30, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 14, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 26, 27.

ŠAULYS

Šį mėnesį tikėkitės sėkmės. Sužibėsite darbe ir pajusite, kad esate savo vietoje. Tikėtina, kad nesutarimai su šeimos nariais dėl finansų ir namų išsispręs šį mėnesį.

Karjera: Darbe gausite pagyrimą už punktualumą ir gebėjimą priimti sprendimus. Paliksite gerą įspūdį aplinkiniams žmonėms ir parodysite pavyzdį naujokams. Pradėjusiems naują darbą šis mėnuo bus šiek tiek įtemptas, nes teks spręsti netikėtas užduotis.

Finansai: Finansinė padėtis išliks stabili. Yra tikimybė, kad turėsite išlaidų dideliam pirkiniui. Kažkas stengsis kontroliuoti jūsų finansus, jei tai bus geri norai, išklausykite to žmogaus patarimus.

Sveikata: Turėsite šansų išspręsti visas anksčiau buvusias sveikatos problemas. Jeigu to dar nedarote, tai pradėkite mankštintis, medituoti ir valgyti sveikai. Meditacija ir dvasinių knygų skaitymas padės pašalinti stresą.

Palankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 8, 20, 24, 25, 26, 27, 28, 15, 16, 17, 18, 19.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 23, 29, 30, 31.

OŽIARAGIS

Šis mėnuo bus permainingas. Teks spręsti klausimus išsilavinimo, šeimos ir finansų srityse. Tačiau būsite energingi ir jums viskas pasiseks. Būsite aktyviai įsitraukę į savo darbą, tad nebus kada liūdėti.

Karjera: Šį mėnesį išreikšite savo kūrybinius įgūdžius. Gausite naudingų žinių, kurios padės tobulėti. Profesinėje srityje bus vėlavimų ir kliūčių, tačiau išlikite ramūs, kantrūs ir rezultatai ateis. Jei ieškote darbo, tai turėsite šansų jį surasti.

Finansai: Finansinė padėtis pagerės antroje mėnesio pusėje. Pinigus leiskite tik būtiniausiems dalykams. Dėl finansinės įtampos patirsite nerimo, tačiau su laiku viskas išsispręs, jei nenuleisite rankų.

Santykiai: Santykiuose šį mėnesį bus šiek tiek painiavos. Venkite nereikšmingų konfliktų. Jei nežinote, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, tai pasitarkite su daugiau santykių klausimuose išmanančiais žmonėmis. Neskubėkite priimti negatyvių sprendimų dėl savo santuokos.

Sveikata: Sveikatai šį mėnesį skirkite daugiau dėmesio. Gali kankinti skrandžio ir galvos problemos, tad išsiaiškinkite to priežastis. Vaikščiojimas gryname ore, joga, malda, meditacija ir paskaitų klausymas gali padėti suvaldyti neigiamas emocijas, kas dažniausiai ir yra įvairių negalavimų priežastys.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 11, 12, 13, 16, 19, 20, 22, 21, 30, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 14, 15, 17, 18, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29.

VANDENIS

Šis mėnuo jums bus pakankamai geras. Pagerės materialinė padėtis ir statusas. Vertėtų laikytis atokiau nuo apkalbų ir gandų. Stenkitės sutelkite savo dėmesį į darbą, sveikatą, vidinę būseną ir šeimą.

Karjera: Šį mėnesį jums seksis darbe. Įveiksite savo priešus. Jūsų šeima jus palaikys priimant svarbius sprendimus. Savo darbe atrodysite kaip nugalėtojas ir visi jus girs.

Finansai: Šį mėnesį finansų užteks viskam. Jūsų finansinė padėtis pagerės. Kai kuriais finansiniais klausimai teks konsultuotis su draugais ar artimaisiais.

Santykiai: Šį mėnesį santykiuose teks spręsti finansinius klausimus. Jūsų sutuoktinis gali pagalvoti, kad jums nelabai sekasi tvarkyti finansus ir esate per daug išlaidus. Aptarkite šiuos klausimus be konfliktų ir ramiai, nes jie sukels nesusipratimų.

Sveikata: Šį mėnesį labiau rūpinkitės, kad jūsų kūnas ir protas išliktų geros būklės. Gali kilti tam tikrų virškinamojo trakto problemų dėl to atkreipkite dėmesį į savo mitybą. Dienos režimas ir valgymas tinkamu laiku padeda išlaikyti gerą sveikatą.

Palankios mėnesio dienos: 7, 6, 8, 9, 10, 11, 21, 27, 28, 16, 17, 18, 19, 20, 22.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 15, 23, 24, 25, 26,29, 30, 31.

ŽUVYS

Palankus mėnuo jūsų išsilavinimui, šeimai ir finansiniams reikalams. Pirmoje mėnesio pusėje tikėkitės daugiau sėkmės. Šį mėnesį labiau rūpinkitės savo sveikata.

Karjera: Šį mėnesį tikėkitės palankių galimybių profesinėje srityje. Galite gauti atsakingesnes pareigas. Likimas suteiks jums lėtą, bet stabilų augimą profesinėje srityje.

Finansai: Turėsite daugiau išlaidų drabužiams arba transporto priemonei. Stenkitės savo finansus kontroliuoti, sekite įplaukas ir išlaidas.

Santykiai: Dėl savo neapgalvoto elgesio galite turėti tam tikrų nesusipratimų su sutuoktiniu. Nesielkite per daug impulsyviai ir prieš išsakydami nuomonę apgalvokite savo žodžius. Ieškantys antrosios pusės gali užmegzti rimtus santykius.

Sveikata: Nepamirškite tinkamai pasirūpinti savo sveikata. Gerai pailsėkite ir vadovaukitės sveikatos specialistų patarimais. Sveikata jūsų turtas, nepamirškite to.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 16, 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 31.
Nepalankios mėnesio dienos: 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, ,17, 18, 19, 20, 22, 29, 30.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius