Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

E.Gubino rugpjūčio horoskopas: mėnuo bus kupinas jausmų, aistros, emocijų

Rugpjūčio mėnuo bus kupinas jausmų ir energijos. Reikės stengtis vadovautis labiau intelektu, nei jausmais. Bus svarbu į viską reaguoti apgalvotai ir ramiai.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Šį mėnesį daugiau pajausime ugnies energijos. Bus daugiau aistros ir emocijų, todėl galite neteisingai paskirstyti savo energiją, pirma padaryti, o po to – pagalvoti. Dėl šios energijos gali padaugėti konfliktų ir nesutarimų, todėl reikės labiau kontroliuoti savo emocijas ir pyktį.

Dėl padidėjusios ugnies energijos reikės atsargiau elgtis su pačia ugnies stichija, nes bus didesnė rizika gaisrams. Taip pat vertėtų susilaikyti nuo ekstremalių pomėgių, nes bus didesnė tikimybė patirti traumas ir sužeidimus. Stenkitės savo energiją nukreipti į kilnius tikslus, pagalba kitiems ir tada ateis palankūs rezultatai.

Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Rugpjūtį galite tikėtis palankių rezultatų. Tačiau šis mėnuo bus įtemptas, aktyvus, dėl ko jausitės įsitempę ir gali sutrikti miegas. Vertėtų pernelyg nerizikuoti su investicijomis. Savo veikloje jausite konkurenciją, todėl teks dėti daugiau pastangų.

Palankus metas daugiau laiko praleisti su šeima, vykti į gamtą ir iškylas. Santykiai su antrąja puse turėtų būti nuoširdūs. Sulauksite gerų atsiliepimų apie savo darbą. Galite gauti pasiūlymų dėl paaukštinimo darbe ir jūsų pajamos turėtų padidėti. Būsite energingi ir norėsite tobulėti. Galite sulaukti darbo pasiūlymų iš užsienio.

Padidėjęs darbo krūvis atneš ir daugiau pergyvenimų. Meditacija, mankšta, reguliarus vaikščiojimas gryname ore padės įveikti nerimą. Būkite dėmesingi tvarkydami finansinius reikalus.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 21, 23, 24, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 11, 12, 26, 27.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šį mėnesį tikėkitės finansinės naudos iš savo ankstesnių investicijų. Padidės jūsų pajamos ir santaupos. Vertėtų vengti naujų ar rizikingų investicijų. Geras mėnuo bus turintiems verslą ar užsiimantiems prekyba. Atkreipkite daugiau dėmesio į protingų arba vyresnių žmonių patarimus, tai padės išsaugoti vidinę ramybę.

Darbe turėsite galimybes įveikti kliūtis, išnaudoti palankias galimybes ir pasiekti užsibrėžtus tikslus. Jeigu ištiesite pagalbos ranką kitiems, tai prireikus sulauksite pagalbos iš jų. Dalyvausite labdaringoje veikloje arba atliksite kilnius poelgius. Dėl to jūsų šeimos nariai didžiuosis jumis.

Jūsų sveikata išliks stipri. Šis mėnuo palankus laikas meilės reikaluose, išreikšti savo jausmus ar susižadėti. Būkite pozityvūs ir įkvėpkite kitus.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 21, 23, 24, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 11, 12, 26, 27, 28, 29.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šį mėnesį būsite jausmingi ir romantiški. Ieškantys antrosios pusės gali įsimylėti ir sutikti savo gyvenimo meilę. Esantys santuokoje skirkite daugiau laiko savo antrajai pusei ir žinioms apie santykių psichologiją. Antrajai pusei dovanokite dovanas, gėles, gaminkite mėgstamus patiekalus, sakykite švelnius žodžius ir kartu vykite į išvykas.

Jūsų finansinė padėtis išliks stabili. Gali būti išlaidų, susijusių su jūsų sveikata. Darbe reikės dėti daugiau pastangų, kad sulauktumėte pripažinimo. Stenkitės dažniau bendrauti su jus palaikančiais kolegomis. Nesivelkite į diskusijas ir apkalbas, nes dėl to galite nukentėti.

Dirbantys rašymo, kino ir meno srityse gali tikėtis papildomų pajamų. Tie, kurių veikla susijusi su užsieniu ir prekyba irgi sulauks sėkmės. Šis mėnuo primins jums linksmuosius kalnelius, bet taip pat įgysite daug patirties, kas padarys jus stipresniais ir išmintingesniais. Išlikite atkaklūs ir nepasiduokite negandoms.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 21, 23, 24, 28.

Nepalankios mėnesio dienos: 3, 4, 11, 12, 26, 27, 30, 31.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šis mėnuo atneš jums pozityvių akimirkų. Sutuoktinių poros rugpjūtį gali džiaugtis nuoširdžiais santykiais ir gražiomis akimirkomis šeimos rate. Neseniai susituokusios poros patirs daugiau išbandymų šeimyniniuose santykiuose. Neleiskite kitiems kištis į jūsų santykius ir iš pradžių viską ramiai aptarkite dviese.

Veikloje ar versle būsite aktyvūs ir entuziastingi. Tačiau prieš priimant svarbius sprendimus, atidžiai viską pasverkite. Stenkitės neviršyti savo finansinio mėnesio biudžeto. Jūsų pinigų srautas gali padidėti ir jeigu viską kontroliuosite, tai sutaupysite pinigų ateičiai.

Nenusiminkite jeigu viskas vyks ne pagal jūsų planą ir bus dažnesni vėlavimai. Jeigu nesulauksite palaikymo dėl savo idėjų, verčiau jas dar labiau patobulinkite. Kai kuriuos darbus galite patikėti kitiems. Rūpinkitės savimi, skirkite daugiau dėmesio asmeniniam tobulėjimui ir savišvietai.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 21, 23, 24, 28, 30, 31

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 7, 11, 12, 26, 27

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Rugpjūtis jums bus palankus mėnuo. Galite padaryti proveržį darbe ir sulaukti sėkmės. Veikloje užsitarnausite gerą vardą ir pagarbą. Yra tikimybė sutikti naujų draugų, kurie suteiks jums pagalbos. Jūsų finansinė padėtis ir sveikatos būklė bus gera.

Santykiuose būsite romantiški ir įsikvėpę. Patys negailėsite gražių žodžių ir jų sulauksite iš savo mylimųjų. Išvykos su šeima į gamtą ar poilsinės kelionės jus labiau suartins. Kartu patirtos gražios akimirkos padės išgyventi sunkesnius laikotarpius ateityje.

Jūsų finansai augs, todėl nepamirškite jų panaudoti kilniems tikslams. Jūsų pastangos darbe gali pelnyti vadovų pripažinimą ir pagyrimus. Vertėtų vengti beprasmiškų ginčų su kolegomis ar aukštesnėmis valdžios institucijomis. Turėsite daugiau šansų padaryti pažangą savo veikloje. Daugiau laiko praleiskite pozityvioje aplinkoje. Į kritiką atsižvelkite be emocijų, tai gali padėti jums pasiekti naudingų rezultatų.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 21, 23, 24, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 8, 9, 11, 12, 26, 27.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rugpjūčio mėnesį susituokusioms poroms teks spręsti kai kuriuos santykių nesutarimus. Jūsų sutuoktinis ir jūs būsite labiau linkę į savanaudiškus poelgius, tad pasistenkite suprasti tokio elgesio motyvus ir priežastis. Tai padės santykiuose išlaikyti harmoniją. Labiau gerbkite pagyvenusius žmones ir paklausykite jų patarimų. Atkreipkite dėmesį į savo mitybą ir virškinimą.

Nuo mėnesio vidurio jūsų finansinė padėtis turėtų pagerėti. Turėsite daugiau galimybių grąžinti senas skolas. Darbe būsite aktyvūs ir darbštūs. Ieškantys darbo sulauks palankių pasiūlymų. Darbo srityje jums gali pasiūlyti naujas pareigas arba darbą kitoje vietoje.

Bendravime su kitais venkite vartoti griežtus žodžius ir dažniau ieškokite kompromiso. Nevenkite apie jums rūpimus klausimus pasikalbėti su išmintingesniais žmonėmis, tai padės priimti geresnius sprendimus. Nenustokite tobulinti save ir savo įgūdžius.

Palankios mėnesio dienos: 14, 16, 21, 23, 24, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 10, 11, 26, 27.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šį mėnesį galite padaryti progresą savo darbe ir įgyti naujos patirties. Reikės įveikti tam tikrus iššūkius, todėl nepraraskite įkvėpimo. Nepriiminėkite svarbių finansinių sprendimų nepasitarę su specialistais. Geresnių rezultatų jums padės pasiekti atkaklumas ir entuziazmas.

Ieškantys antrosios pusės rugpjūtį turės daug šansų ją sutikti. Palankesnės galimybės tai padaryti bus pirmosios rugpjūčio dešimt dienų. Turėsite šeimos palaikymą, kad įgyvendintumėte savo norus ir projektus. Šį mėnesį turėsite daugiau išlaidų, tad stenkitės apgalvotai tvarkyti savo finansinius reikalus.

Darbo srityje bus keletas naujų iššūkių. Tam, kad įveiktumėte sunkumus ir problemas, stenkitės apie jas kalbėti atvirai. Dabar ne pats palankiausias laikas naujiems projektams, verčiau sutelkti dėmesį į dabartinę veiklą. Vertėtų neprisiimti per daug atsakomybės. Daugiau laiko skirkite poilsiui ir dvasingumui.

Palankios mėnesio dienos: 16, 21, 23, 24, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 11, 12, 13, 14, 26, 27.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šį mėnesį skirkite savęs tobulinimui. Ieškantys antrosios pusės turės nemažai šansų užmegzti naujus santykius. Esantiems santuokoje teks daugiau laiko skirti darbui su savo negatyviomis charakterio savybėmis, kad nespaustumėte savo antrosios pusės. Stenkitės kontroliuoti savo išlaidas ir būkite kūrybiški.

Jūsų finansinė padėtis išliks stabili ir turėsite galimybių sutaupyti. Darbe nebus didelio progreso, todėl tiesiog stenkitės atlikti savo pareigas tinkamai. Iškilusias problemas santykiuose ir darbe spręskite bendraudami.

Dėl didelio darbo krūvio skirsite mažiau dėmesio savo šeimai. Darbe gali kilti nepasitenkinimas iš kolegų pusės, tačiau stenkitės nekonfliktuoti. Jei išliksite ramūs ir tinkamai atliksite savo pareigas, viduje jausite ramybę. Kasdien ieškokite įkvėpimo šaltinio ir gyvenimas taps gražesnis.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 21, 23, 24, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 11, 12, 15, 16, 26, 27.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šis mėnuo jums bus kupinas džiugių akimirkų. Džiaugsitės harmoningais santykiais su sutuoktiniu, vaikais ir artimaisiais, tačiau mėnesio pabaigoje bus keletas tarpusavio prieštaravimų. Tikėtina, kad atsiras naujų galimybių profesinėje srityje. Teks daugiau pastangų dėti į santykius su kolegomis ir vadovais, kad jie būtų harmoningesni.

Jūsų finansinė padėtis išliks gera ir bus galimybės sutaupyti. Finansų srityje galite tikėtis palankių galimybių. Darbe galite tikėtis paaukštinimo arba priedų. Dėl savo mokėjimo bendrauti ir susitarti, sulauksite daugiau sėkmės.

Būsite aktyvūs ir entuziastingi. Turėsite palankių progų ir galimybių augti kaip asmenybė. Mėnesio pabaigoje gali kilti keletas nesutarimų su jūsų vadovais, tad bendraudami apgalvokite savo žodžius. Galite jausti nugaros ir kojų skausmus, tad tinkamai rūpinkitės savo sveikata.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 21, 23, 24, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 11, 12, 17, 18, 26, 27.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Rugpjūčio mėnesį teks labiau pasistengti, kad įgyvendintumėte savo tikslus. Turėsite galimybių tobulėti ir augti. Dėl savo kantrybės ir pastangų įveiksite kliūtis. Tai geras laikas siekti užsibrėžtų tikslų darbe ir veikloje. Jūsų finansinė padėtis bus gera ir yra tikimybė gauti didesnes pajamas.

Namuose venkite ginčų ir konfliktų. Prieš pradėdami reikšti nepasitenkinimą pradėkite tai daryti nuo savęs. Dažniau prisiminkite, kad jūsų šeimai reikia daugiau dėmesio ir šilumos, o ne nepasitenkinimo. Šį mėnesį galite išspręsti turtinius klausimus, susijusius su testamentais ar palikimu. Tai pagerins jūsų finansinę padėtį.

Darbo srityje sulauksite pagyrimų ir jums gali būti patikėta didesnė atsakomybė. Ieškantys darbo gali tikėtis naujų pasiūlymų. Šis mėnuo suteiks jums daug galimybių. Daugiau dėmesio skirkite savo kūnui, mankštai ir meditacijai, jei ieškote vidinės ramybės.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 23, 24, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 11, 12, 19, 20, 21, 26, 27.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šį mėnesį galite tikėtis palankių rezultatų darbo, finansų ir santykių srityje. Džiaugsitės gražiais santykiais su šeimos ryšiais, skirsite daug laiko savo antrajai pusei ir išpildysite jo ar jos norus. Dabar geras laikas sumažinti savo išlaidas ir padidinti santaupas.

Kartas nuo karto jūsų nuomonės su sutuoktiniu skirsis, tad stenkitės ieškoti bendrų sprendimų. Kompromiso ieškojimas padės jūsų santykius padaryti harmoningais. Dirbantys medicinos, teisės ir verslo srityse gali gauti daugiau pajamų. Jūsų svajonės ir norai turės daug šansų išsipildyti.

Jums gali būti patikėtos naujos pareigos ir daugiau atsakomybės. Karjeroje gali būti augimo metas. Seksis ir studentams, norintiems tobulėti, ir siekiantiems kelti savo kvalifikaciją. Stenkitės kuo geriau atlikti savo pareigas ir, kad jūsų planai sutaptų su Kūrėjo planais.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 21, 24, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 11, 12, 22, 23, 26, 27.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šį mėnesį sėkmė ateis, jei dėsite daugiau pastangų. Santykiuose teks spręsti nesutarimus, bet jie bus laikini, jei nepasiduosite savo ego reikalavimams. Darbe sulauksite pagyrimų už savo pastangas ir kilnius poelgius. Versle ir prekyboje teks labiau pasistengti, kad patenkintumėte klientų lūkesčius.

Finansiškai šis mėnuo jums bus naudingas, tačiau vertėtų būti apdairiems, jei kas nors kreipsis į jus paskolinti pinigų, nes dėl skolos grąžinimo gali kilti keblumų. Stenkitės į kiekvieną situaciją žiūrėti apgalvotai ir neskubėti su sprendimais.

Darbe jums gali patikėti naujas pareigas. Kai kurie klausimai strigs ir vers jus nerimauti, bet neskubinkite įvykių. Seksis dirbantiems muzikos, kino ir kūrybos srityse. Dvasinė praktika, įkvepiančios knygos ir paskaitos gali padidinti jūsų fizinę ir psichinę gerovę.

Palankios mėnesio dienos: 10, 14, 16, 21, 23, 28, 30, 31.

Nepalankios mėnesio dienos: 11, 12, 24, 25, 26, 27.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius