Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino rugsėjo horoskopas: svarbius darbus pradėkite iki mėnesio vidurio

Rugsėjis – mokymosi mėnuo. Rugsėjo 1-ąją prasideda mokslo metai, mokiniai eina į mokyklas, studentai į universitetus, kolegijas, o ir kituose dažniausiai prabunda noras kažko mokytis.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Mes gimėme, kad mokytumėmės, keistumėmės ir keistume savo požiūrį į gyvenimą. Rugsėjo mėnesį Merkurijaus planeta, kuri atsako už žinias, bus stiprioje padėtyje, taip pat Saulė ir Venera, todėl jeigu jūs ieškote pokyčių, savęs, norite kažką keisti savo gyvenime, turite svarbių tikslų, planų ir idėjų, tai vertėtų pradėti įgyvendinti iki rugsėjo 14 dienos.

Nuo rugsėjo 14 dienos Jupiteris, kuris, pasak mokslininkų, apsaugo mūsų žemę nuo kometų ir asteroidų, pereina į savo silpniausią Ožiaragio ženklą ir bus ten iki lapkričio vidurio. Pagal senovės astrologiją ir žvelgiant iš filosofinės pusės – Jupiteris yra mokytojas, kuris duoda patarimus, kad apsaugotų mus nuo neteisingų veiksmų, todėl jis vadinamas guru. Jupiteris mus saugo ir fiziniame, ir dvasiniame plane, tačiau, kada jis yra silpniausioje padėtyje, tai problemų mūsų gyvenime padaugėja.

Paskutinį kartą Jupiteris perėjo į savo silpniausią padėtį Ožiaragį 2020 metais lapkričio 19 dieną ir buvo ten iki 2021 metų balandžio 5 dienos. Tuo metu paūmėjo visos situacijos, susijusios su virusais, ekonominėmis problemomis, psichologinėmis problemomis ir t. t.

Jupiteris – tai planeta, kuri suteikia optimizmo, laimės, sėkmės, ir kada ji pereina į Ožiaragį, kuris pagal savo prigimtį užsispyręs, šaltas, tai jis tarsi neleidžia tai pozityviai Jupiterio jėgai prasiskverbti. Jupiteris taip pat atsako už žinojimą, sėkmę, turtą, įstatymus, teisingumą, pareigas, palankias galimybes ir plėtrą.

Kadangi Ožiaragis yra silpniausia Jupiterio padėtis, tad šiose srityse bus nelengva, daugelis gali norėti pabėgti nuo savo pareigų, gali padaugėti melo, manipuliacijų, finansinių problemų, praradimų ir skolų. Šiuo periodu svarbu nepasiduoti panikai, baimei, neprarasti žmoniškumo, saugotis veidmainystės, amoralių veiksmų ir neperžengti žmogiškumo ribų.

Mūsų išorinis gyvenimas priklauso nuo mūsų vidinių pokyčių, todėl visiems linkiu atrasti įkvėpimą ir „instrumentą“, kuris padėtų daryti vidinius pokyčius.

Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Rugsėjį jums bus palankesnė pirmoji mėnesio pusė. Šį mėnesį daugiau laiko praleiskite su šeima ir pakeliaukite. Gali tekti spręsti ginčus ir konfliktus dėl nuosavybės su artimaisiais ar giminėmis. Stenkitės rasti taikų sprendimą.

Veikloje gali būti progresas ir pasiekimai. Galite tikėtis sėkmės. Sulauksite pagalbos ir paramos iš savo kolegų. Finansų srityje turėtų būti stabili padėtis. Gali būti išlaidų, susijusių su namų remontu ir buities klausimais.

Jeigu turite kokių nors nesutarimų ir ginčų dėl skirtingų norų su savo antrąją puse, tai šį mėnesį reikės labiau pasistengti, kad išvengtumėte konfliktų. Pasistenkite, kad emocijos nedarytų blogos įtakos jūsų žodžiams ir elgesiui. Bet kokius sprendimus patariama priimti tik viską gerai apgalvojus ir kantriai apsvarsčius visus privalumus ir trūkumus.

Palankios mėnesio dienos: 3, 8, 9, 10, 16, 23, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 12, 13, 14, 24.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jūsų finansinė būklė šį mėnesį gali pagerėti. Sulauksite pagyrimų dėl savo gebėjimo komunikuoti. Tai palankus laikas investuoti į savo profesines žinias ir tobulėjimą. Galite augti ir tobulėti profesiniuose pasiekimuose. Galite tikėtis geresnių darbo perspektyvų, palaikyti gerus santykius su kolegomis, o kai kurie gauti darbo pasiūlymų susijusių su užsieniu.

Jūsų sunkus darbas bus įvertintas, galite pelnyti gerą vardą ir šlovę. Sėkmės gali tikėtis tie, kurių veikla susijusi su nekilnojamuoju turtu ir žeme. Būsite entuziastingai nusiteikę ir norėsite kuo geriau atlikti savo pareigas, ir jūsų pasitikėjimas savimi padidės.

Šį mėnesį, norėdami pasiskolinti pinigų, į jus gali kreiptis draugai ar geri pažįstami. Turėsite išlaidų, susijusių su namų apyvokos daiktais ir rūbais. Patartina planuoti ir kontroliuoti savo pajamas.

Šeimyniniai santykiai bus harmoningi. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Vienišiai gali užmegzti naujus santykius.

Palankios mėnesio dienos: 3, 8, 9, 10, 23, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 14, 15, 16, 18, 24.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šis mėnuo jums bus palankus metas spręsti savo asmeninio tobulėjimo ir finansų klausimus. Darykite tai, kas ir toliau padėtų kitiems jumis pasitikėti ir vertinti jūsų gabumus. Sėkmės ir naujų galimybių gali tikėtis kūrybinių sričių ir finansų atstovai. Jūsų pajamos gali padidėti ir galėsite grąžinti dalį skolų.

Stenkitės vengti nereikalingų išlaidų. Santykiuose savo pastangomis galite pasiekti abipusį supratimą ir norą bendradarbiauti. Geras laikas su antrąja puse leistis į įdomią kelionę. Įsiklausykite į vyresnių žmonių patarimus, jie jums gali būti naudingi.

Darbe būsite efektyvūs, sulauksite vadovų ir bendradarbių įvertinimo. Būkite dėmesingi prieš pasirašydami dokumentus ir sutartis. Pasivaikščiojimai gamtoje gali suteikti jums vidinės ramybės, todėl to nepamirškite, kai norėsite nusiraminti.

Palankios mėnesio dienos: 3, 8, 9, 10, 23, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 16, 17, 18, 20, 24, 25.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šį mėnesį savo veiksmus atlikite, vadovaudamiesi ne tik jausmais, bet ir sveiku protu. Jeigu kils abejonių dėl kažko, tai būtinai pasitarkite su tais, kurie geriau išmano. Darbe galite tikėtis palankių perspektyvų. Jeigu viską planuosite ir atliksite dėmesingai, tai jums gali pasisekti.

Naudingų sandėrių gali tikėtis tie, kurių veikla susijusi su užsieniu. Šį mėnesį galite tikėtis pajamų iš kelių šaltinių, tačiau vertėtų planuoti išlaidas ir leisti pinigus atsakingai. Prekybininkai gali pastebėti pajamų augimą.

Stenkitės palaikyti nuoširdžius santykius su šeimos nariais ir draugais. Taip pat galite gauti paramą iš pagyvenusių žmonių. Sutuoktiniams bus svarbu tinkamai suprasti savo partnerių jausmus ir norus. Daugiau dėmesio skirkite sveikatingumui.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 8, 9, 10, 12, 13, 26, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 29.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Rugsėjis jums bus palankus asmeniniam tobulėjimui. Galite tikėtis pagarbos ir pripažinimo. Darbe gali būti geros galimybės, tačiau bus ir įtemptų akimirkų. Palankus metas tiems, kurių veikla susijusi su užsieniu. Darbe stenkitės kontroliuoti ir apgalvoti savo kalbą.

Bus palankios galimybės išspręsti finansinius klausimus ir patenkinti savo poreikius. Jeigu nuspręsite skolintis pinigų, tai darykite atsakingai ir viską gerai apgalvokite. Jūsų drąsa ir iniciatyva pelnys įvertinimą. Jūsų sunkus darbas bus deramai pripažintas.

Sutuoktiniai santykiuose geriau prisitaikys vieni prie kitų. Tai padės ugdyti nuoširdžius santykius. Reguliarūs mankštos pratimai ir meditacija gali padėti įveikti stresą ir pagerinti jūsų sveikatą. Jeigu sportuojate, tai rinkitės tokį sportą, kuriame yra mažiausia tikimybė patirti traumas.

Palankios mėnesio dienos: 3, 8, 9, 10, 16, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 20, 21, 22, 23, 24.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rugsėjo mėnesį gali tikėtis palaikymo iš savo šeimos ir draugų. Šis mėnuo gali atnešti naujas galimybes darbo srityje. Ieškantiems darbo ar norintiems pradėti savo verslą bus palankių galimybių. Dirbantys užsitarnaus gerą vardą tarp bendradarbių.

Šis mėnuo gali būti palankus dirbantiems finansų ir informacijos srityje. Galite tikėtis palankių rezultatų už savo anksčiau įdėtas pastangas. Gali būti palankios finansinės galimybės, tačiau vertėtų susilaikyti nuo nereikalingų išlaidų. Norėsis išleisti prabangiems daiktams.

Šį mėnesį teks dažniau ieškoti harmonijos tarp darbo ir santykių. Santykiai jums gali daryti stiprią psichologinę įtaką, todėl paanalizuokite, ar elgiatės ir kalbate teisingai. Galite kentėti dėl skrandžio skausmų, todėl įvertinkite savo mitybą. Venkite greito maisto.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 13, 16, 17.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 10, 14, 15, 23, 24, 25, 29, 30.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šį mėnesį jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Galite tikėtis sėkmės karjeroje. Jeigu jūsų veikla susijusi su išsilavinimu arba mokotės, tai galite įgyvendinti savo siekius. Ieškantys darbo užsienyje gali tikėtis naudingų pasiūlymų.

Jeigu turite verslą, šį mėnesį galite gauti verslo galimybių, susijusių su užsieniu. Jūsų finansinė būklė turėtų išlikti stabili. Vertėtų susilaikyti nuo neapgalvotų išlaidų ir nepirkti prabangių daiktų. Geriau sumažinkite savo išlaidas ir suplanuokite savo biudžetą tolimesniems mėnesiams.

Santykių srityje bus harmonija. Daugiau laiko skirsite savo šeimai ir vaikams. Vienišiai gali užmegzti naujus santykius. Šį mėnesį skirkite dėmesio mitybai, ką valgote ir kur valgote. Atsakingai rinkitės maisto produktus.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 8, 9, 10, 12, 16.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 14, 15, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Rugsėjį gali tekti daug dirbti, jausite padidėjusį nerimą, tad tinkamai įvertinkite savo galimybes. Nepergyvenkite dėl smulkmenų. Daugiau pastangų reikės dėti dirbantiems informacinių technologijų ir sveikatos srityse.

Šį mėnesį galite tikėtis papildomų pajamų. Taip pat galite tikėtis finansinės naudos iš valstybinių įstaigų. Bus galimybės įsigyti nekilnojamojo turto arba transporto priemonę. Vertėtų vengti rizikingų investicijų.

Jūsų santykiai taps tvirtesni ir stabilesni. Būsite linkę aukotis dėl antrosios pusės. Praleiskite kartu laiką prasmingoje aplinkoje, kur po to liktų įsimintinos akimirkos. Labiau rūpinkitės savo sveikata, domėkitės sveika gyvensena ir mityba.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 8, 9, 10, 13, 16, 17, 26, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 4, 12, 18, 24, 25, 28, 29, 30.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Rugsėjį tobulėsite savo profesinėje srityje. Seksis dirbantiems išsilavinimo ir teisės srityse. Norėsite labiau padėti kitiems ar esantiems bėdoje. Šį mėnesį gali tekti prisiimti daugiau atsakomybės, bet tai padės išsiugdyti didesnį profesionalumą. Atsargiai priimkite sprendimus, dėl kurių įtaką darys kiti.

Galite užmegzti nuoširdžius santykius su savo darbdaviais. Sulauksite pagyrų už savo kantrybę ir mokėjimą išmintingai priimti sprendimus. Palankus metas verslininkams ir prekybininkams tikėtis didesnio pelno.

Šeimoje bus stabili padėtis ir noras vienas kitam padėti. Vyro ir žmonos santykiai gali tapti darnesni ir nuoširdesni. Palaikysite gerus santykius su savo artimaisiais. Sveikatos srityje galite turite virškinimo sutrikimų, todėl bus geras laikas keisti mitybos įpročius.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 8, 9, 10, 16, 26, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 3, 4, 5, 6, 7, 12, 24, 25.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šį mėnesį turėsite nuoširdžius santykius su savo šeimos nariais ir užsitikrinsite jų palaikymą. Tėvams teks skirti daugiau dėmesio vaikams, kad jie patirtų mažiau streso mokykloje. Darbe turėsite daug galimybių progresuoti ir panaudoti savo gebėjimus.

Stenkitės atlikti gerai savo pareigas ir jūsų pastangos neliks nepastebėtos. Galite užsitarnauti gerą vardą ir sulaukti vadovų dėmesio. Seksis veikloje tiems, kurie bendradarbiauja su kitais.

Finansinė padėtis pagerės dirbantiems nekilnojamojo turto, teisės, medicinos ir telekomunikacijų srityse. Santykiuose su vyresniais žmonėmis venkite ginčų. Dėl savo gabumų įveiksite visas kliūtis. Skirkite dėmesio saviugdai ir savęs pažinimui.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 9, 12, 26, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 5, 6, 7, 12 24, 25.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Rugsėjis jums bus palankus mėnuo. Stenkitės nešvaistyti veltui savo brangaus laiko. Jūsų darbo krūvis padidės. Galite tikėtis paaukštinimo savo darbe, kas padės pagerinti jūsų finansinę padėtį. Seksis dirbantiems švietimo, žiniasklaidos ir pramogų srityse.

Jūsų veikla gali reikalauti daugiau pastangų, tačiau dėl to galite tikėtis tinkamo įvertinimo. Didesnės finansinės naudos galite tikėtis iš ankstesnių investicijų. Šį mėnesį vertėtų neišlaidauti. Tinkamai įvertinkite savo pajamas ir išlaidas.

Santykiuose gali tekti spręsti konfliktines situacijas dėl to, kas teisus, o kas ne. Gali suktis mintys apie skyrybas. Jeigu taip bus, neskubėkite priiminėti sprendimų ir pabūkite atskirai, paanalizuokite savo elgesį. Daugiau laiko praleiskite gamtoje ir su tais, kurie nuteikia į viską žiūrėti pozityviau.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 13, 16, 17, 26, 27.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 15, 24, 25, 29, 30.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šį mėnesį stenkitės laikytis saugaus atstumo nuo negatyvių žmonių. Palaikykite nuoširdžius santykius su giminaičiais ir draugais, tai gali jus įkvėpti. Rugsėjį sėkmės gali tikėtis dirbantys valstybinėse įstaigose, informacijos, finansų ir švietimo srityse.

Labiau pasitikėsite savimi ir laiku atliksite savo užduotis. Finansinės sėkmės gali tikėtis dirbantys elektroninėje prekyboje, statybose, administracijos, finansų, telekomunikacijų ir maisto srityse. Tačiau vertėtų neskubėti su naujomis ir rizikingomis investicijomis.

Jums ir jūsų antrajai pusei šis mėnuo gali būti sėkmingas, tad kartu pasidžiaukite ir palaikykite vienas kitą. Šeimoje vyraus harmonija. Kažkas iš jūsų susituoks. Labiau rūpinkitės savo sveikata, domėkitės sveika gyvensena ir mityba. Išbandykite jogą, mankštą ar tibetietiškus pratimus, kad sustiprintumėte savo kūną.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 9, 26, 27, 30.

Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 10, 11, 12, 14, 15, 24, 25.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius