Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas balandžio 12–18 d.: prasideda Naujieji Mėnulio metai – ko tikėtis?

Pagal senovės astrologiją šiandien prasideda Naujieji Mėnulio metai, kurie tęsis iki 2022-ųjų balandžio 1 dienos. Šie mėnulio metai bus susiję su vandeniu, plaukiojimu ir buvimu vandenyje.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Senovės astrologijos raštuose aprašoma, kad šiais metais gali būti daug potvynių, vandenyno bangos veršis į pakrančių zonas, laivai, turintys silpną korpusą, turės avarijų ir atsidurs po vandeniu. Bus pavojus įkristi į vandenį. Klausimuose ir vietose, kur kantrybės taurė yra perpildyta, įvyks pokyčiai.

Šie Mėnulio metai bus palankūs tiems, kurie nori siekti išminties ir keisti savo požiūrį į gyvenimą. Jeigu jie seks išminčių pėdomis, tai galės perplaukti kančių vandenyną.

Šiais metais svarbu išmokti tinkamai elgtis su vandens stichija. Svarbu ieškoti sveikatos šaltinio ir semtis iš jo jėgų. Tinkamai patikrinti vandens transporto priemones. Būti atsargiems vietose, kuriose gali būti potvyniai, ir imtis jose papildomų atsargumo priemonių.

Vertėtų nevykti į tas vietas, kuriose yra didesnė tikimybė įvykti tokioms stichinėms nelaimėms kaip cunamiai ir potvyniai. Yra tikimybė, kad sveikatos srityje įvyks pagerėjimas arba atsiras vaistai, kurie padės nugalėti sunkias ligas.

Ekonomikos srityje bus netikėti kainų šuoliai ir kritimai kaip jūros bangos. Verslo sritys, kurios nebuvo tinkamai pasiruošusios ekonominiams pokyčiams, turi daug daug skolų ir bando išsilaikyti, tam tikru metu pradės „skęsti“. Tiems, kurie sugebės išsilaikyti ant bangos, šie metai bus gana palankūs.

Senovės išminčiai teigia, kad tiems, kurie stengsis apsivalyti nuo negatyvo, negatyvių veiksmų, negatyvių minčių, mokysis teisingai elgtis su vandens stichija, stengsis išlaikyti švarų protą ir švarias mintis, šie Mėnulio metai suteiks energijos ir materialinės gerovės. Būkite laimingi.

AVINAS

Savaitės pradžioje būsite išsiblaškę. Galite turėti išlaidų susijusių su transporto priemonėmis. Pagalbos sulauksite iš draugų ir šeimos narių, su jais santykiai bus šilti. Turėsite progų išspręsti finansinius klausimus ir pakelti savo kvalifikaciją. Siekdami savo tikslų išklausykite kitų patarimų, bet laikykitės atokiau nuo tų, kurie visada viską vertina tik neigiamai.

JAUTIS

Savo darbu ir poelgiais būsite kitiems pavyzdys. Sulauksite pagarbos ir palaikymo socialiniame gyvenime. Tikėkitės sėkmės profesijos ir darbo reikaluose. Turėsite šansų darbe pritaikyti savo patirtį, daug teigiamos energijos ir motyvacijos. Pirmadienį ir antradienį neskubėkite priimti skubotų sprendimų. Elkitės ramiai ir apgalvotai.

DVYNIAI

Šią savaitę turėsite galimybių išspręsti savo finansinius klausimus ir atiduoti skolas. Jūsų finansinė padėti turėtų pagerėti. Lengviau pavyks atlikti svarbias užduotis. Jausite valios, motyvacijos ir energijos padidėjimą. Visus savo darbus atlikite ramiai ir kitais aklai nepasitikėkite. Daugiau dėmesio skirkite šeimai.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje gausite naujų galimybių parodyti savo sugebėjimus. Sulauksite pagarbos iš kolegų ir kiti kreipsis į jus patarimo. Padidės pasitikėjimas savimi ir jūsų įtaka. Sulauksite pagyrimų ir darbe, ir namuose. Stenkitės skubėdami nepridaryti klaidų. Dėl padidėjusio aktyvumo dažniau jausite stresą.

LIŪTAS

Antroje savaitės pusėje pajausite pagerėjimą. Dirbantys švietimo ir kūrybos srityse turės palankesnių galimybių. Turėsite galimybių užmegzti naujas pažintis ir galite tikėtis kūrybinių pasiūlymų susijusių su darbu. Jūsų santykiai su sutuoktiniu sustiprės. Darbe ir santykiuose stenkitės būti kantrūs ir pakantūs kitiems. Skirkite pakankamai laiko poilsiui.

MERGELĖ

Gausite pelno veikloje, susijusioje su pardavimais ar pirkimais. Svarstysite apie gyvenamos vietos keitimą. Keisis jūsų požiūris į gyvenimą. Turėsite išlaidų daiktams ir pramogoms. Pirmoje savaitės pusėje jūsų reikalai gali strigti. Antroje savaitės pusėje turėsite daugiau šansų išspręsti problemas darbe ir pagerinsite savo santykius.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė bus sėkminga darbo ir kūrybinėje srityje. Gausite darbo pasiūlymų arba svarbių užsakymų. Darbe būsite pakankamai užimti. Domėsitės egzistenciniais ir filosofiniais klausimais. Stenkitės apgalvotai spręsti diskusinius klausimus ir nepasiduokite emocijoms. Būkite atsargūs su aštriais įrankiais ir atidūs kelyje.

SKORPIONAS

Būsite kupini pasitikėjimo savimi. Didės abipusio pasitikėjimo jausmas meilės santykiuose. Būsite optimistiški ir gerai nusiteikę. Sulauksite palaikymo žodžių. Norėsite įgyvendinti savo senas svajones. Savaitės viduryje sulauksite daugiau palankių galimybių ar šansų savo tikslų įgyvendinimui.

ŠAULYS

Jūsų laukia palanki savaitė. Stengsitės tobulėti. Santykiai su kitais sustiprės ir sulauksite palaikymo iš draugų. Jūsų bendradarbiai bus patenkinti jumis. Daugiau dėmesio skirsite saviugdai, dvasingumui ir būsite dvasiškai stiprūs. Stenkitės nesikišti į kitų reikalus ir kitiems nepirškite savo nuomonės.

OŽIARAGIS

Sulauksite pasiūlymų atlikti atsakingus darbus. Turėsite galimybių pasiekti norimo rezultato savo darbo srityje. Savaitės viduryje daugiau jausite įtampos ir nerimo. Antroje savaitės pusėje jūsų sveikata pagerės. Gali tekti spręsti nemalonius klausimus su savo sutuoktiniu.

VANDENIS

Jums seksis finansiniuose klausimuose. Sulauksite gerų patarimų iš artimų žmonių. Jūsų vadovas bus labai patenkintas jumis. Atliksite savo darbus anksčiau laiko. Jausitės artimesni su savo sutuoktiniu ir galite leistis į romantišką kelionę. Palankus laikas išreikšti jausmus.

ŽUVYS

Darbe sulauksite daugiau palankių galimybių. Tai įkvėps ir padės pasiekti naujų rezultatų. Pagerės jūsų santykiai su draugais. Artimieji palaikys jūsų idėjas ir mintis. Jeigu jūsų veikla susijusi su nekilnojamuoju turtu, sulauksite gerų pasiūlymų. Antroje savaitės pusėje jūsų išlaidos padidės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius