TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas balandžio 26–gegužės 2 d.: padaugės apgaulių, laikas siekti išminties

Šią savaitę palanku peržiūrėti ir įvertinti padarytus darbus. Geras laikas sveikatingumo procedūroms, išminties siekimui, atsikratyti nereikalingų daiktų.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Gegužės 1 dieną Merkurijus pereina į Jautį. Tai palankus laikas bendravimui, komunikacijai ir verslui. Geriau seksis dirbantiems grožio, pramogų ir poilsio srityse. Taip pat gali sulėtėti mąstymas, padidėti užsispyrimas ir galvojimas tik apie savo norus.

Iki gegužės 26 dienos Merkurijus turės Rahu planetos įtaką, dėl to gali pagerėti vaizduotė, noras išbandyti kažką naujo ir eksperimentuoti. Reikės dėti daugiau pastangų besimokantiems, nes padidės tingumas. Šiuo laikotarpiu gali padaugėti apgaulių ir tuščių kalbų.

AVINAS

Šią savaitę bus dienų, kai labiau jaudinsitės ir jausite nerimą. Pergyvensite dėl darbo ir karjeros. Gali kilti tam tikrų konfliktinių situacijų. Neskubėkite kitiems išsakyti savo nuomonės. Laikykitės toliau nuo negatyvių minčių ir negatyvios informacijos, vakarais klausykite raminančios muzikos. Sėkmingesnė diena jums bus antradienis.

JAUTIS

Šią savaitę būsite kūrybiški. Jūsų pajamos padidės. Savaitė bus gera ir jausitės energingi. Jūsų sveikata bus stipri. Darbas reikalaus daugiau atsakomybės. Antradienį ir šeštadienį venkite bereikalingų kalbų ir nešvaistykite laiko veltui tuštiems žodžiams. Trečiadienį ir ketvirtadienį turėsite daugiau palankių galimybių.

DVYNIAI

Gerų rezultatų pasieksite dėl savo drąsos ir pasitikėjimo savimi. Geras laikas išlaisvinti savo talentus. Venkite tingumo ir būkite aktyvūs darbo vietoje. Į savo veiksmus ir darbus žiūrėkite atsakingai. Pirmadienį, antradienį ir ketvirtadienį nesivelkite į konfliktus ir būkite nusteikę optimistiškai.

VĖŽYS

Jūsų darbai pasistūmės į priekį. Turėsite progų prasmingai panaudoti savo savybes ir protą. Jūsų vadovai bus patenkinti jūsų pastangomis ir atsidavimu. Pateisinsite žmonių lūkesčius. Stenkitės kontroliuotis savo išlaidas, kad nereikėtų skolintis. Nepasiduokite įvairiems gandams. Trečiadienį ir šeštadienį galite jausti jėgų trūkumą.

LIŪTAS

Darbe sulauksite pripažinimo. Žmonės pasitikės jumis ir jūsų galimybėmis. Karjeroje atsiras naujų galimybių. Darbe turėsite labiau stengtis, dėl to galite jausti nuovargį. Skirkite pakankamai dėmesio savo šeimai ir būkite nuoširdūs. Ketvirtadienį ir penktadienį būkite atidesni spręsdami svarbesnius klausimus.

MERGELĖ

Jūsų įtaka tarp kitų žmonių padidės. Jausite didesnį potraukį muzikai ir menui. Užmegsite naujas pažintis. Saugokite savo daiktus. Galite sulaukti priekaištų iš savo kolegų. Trečiadienį, penktadienį ir šeštadienį būkite dėmesingesni ir nusiteikę dėti daugiau pastangų.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia bus sudėtingesnė, bet po to būsite pozityvūs ir linksmesni. Jūsų populiarumas didės. Darbe teks dėti daugiau pastangų. Geras laikas ištaisyti praeities klaidas. Būkite dvasingi, atlaidūs ir tai padės lengviau išspręsti iškilusias problemas. Antradienis gali būti ne jūsų diena.

SKORPIONAS

Šią savaitę planuokite savo finansus ir gyvenkite pagal savo galimybes. Sulauksite įvertinimo, pagarbos už savo efektyvumą ir darbštumą darbe. Sugebėsite priimti drąsius sprendimus. Saugokite savo daiktus. Bendravime su kitais gerai apgalvokite savo žodžius prieš juos išsakydami. Antradienį neplanuokite nieko svarbaus.

ŠAULYS

Jūsų vaizduotė sustiprės ir kiti labai vertins jūsų požiūrį. Išlikite ištikimi vertybėms ir moralei. Jūsų pastangos sulauks sėkmės. Stenkitės ginčus ir nesutarimus spręsti derybų keliu. Laikykitės dienos režimo. Trečiadienį ir ketvirtadienį neplanuokite svarbių darbų.

OŽIARAGIS

Darbe bus stabilumas. Gausite atsakingus darbus. Tikėkitės finansinės naudos. Stenkitės palaikyti gerus santykius su savo bendradarbiais. Ieškokite išminties, kuri jus įkvėptų kilniems tikslams. Ketvirtadienis ir sekmadienis jums bus sėkmingesnės dienos. Penktadienį ir šeštadienį vertėtų susilaikyti nuo tolimų kelionių.

VANDENIS

Ši savaitė bus palanki tiems, kurie dirba technikos srityje. Stenkitės ir toliau dėti visas pastangas, tai padės jums gauti geresnius rezultatus. Jūsų mintys ir idėjos bus įvertintos. Santykiai su sutuoktiniu išliks nuoširdūs. Kai kurios jūsų svajonės gali išsipildyti. Jums bus sėkmingesnė antroji savaitės pusė.

ŽUVYS

Šią savaitę jūsų anksčiau atliktas darbas duos gerų rezultatų. Gausite savo sutuoktinio palaikymą. Būsite užimti ir pasinėrę į savo veiklą. Darbe iš jūsų gali daugiau reikalauti, tad turėkite kantrybės. Stenkitės tinkamai reaguoti į pastabas. Antradienį ir trečiadienį galite jausti daugiau įtampos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius