-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas gegužės 10–16 d.: padaugės nesusipratimų tarp artimųjų, atsiras nerimas

Ši savaitė bus pakankamai pozityvi. Tačiau pirmadienį, antradienį nevertėtų priiminėti svarbių sprendimų, nes padaugės nesusipratimų tarp artimųjų ir sutuoktinių. Taip pat šiomis dienomis nevertėtų planuoti svarbių pokalbių, spręsti ginčių ar konfliktinių situacijų.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Gegužės 14 dieną pagal senovės astrologiją Saulė pereina į Jautį. Jautis susijęs su šeima, komfortu, saugumu, maistu, kalba, žemės darbais, sveikata, finansais, todėl taps svarbesnės šios gyvenimiškos temos.

Jautyje jau randasi Rahu planeta, kuri padidina nesutarimus ir suteikia nerimą, todėl reikės visiems labiau pasistengti, kad įsivyrautų harmonija. Būkite drąsūs, klausykite savo širdies ir būkite laimingi.

AVINAS

Šią savaitę tapsite populiaresni. Pagerės jūsų santykiai su vadovu. Turėsite daugiau šansų išpildyti savo norus ir pagerės jūsų finansinė padėtis. Siekdami savo tikslų laikykitės atokiau nuo tų, kurie visada viską vertina tik neigiamai. Jūsų priešai bus pyktis ir per didelis skubėjimas.

JAUTIS

Šią savaitę turėsite daugiau galimybių darbe ir asmeniniame gyvenime. Galite gauti naujų darbo pasiūlymų. Artimieji ir draugai jus padrąsins. Tačiau vis tiek neskubėkite priiminėti skubotų sprendimų ir priimti rizikingų pasiūlymų. Atlikite viską ramiai ir apgalvotai. Būkite ryžtingi ir nepraraskite entuziazmo.

DVYNIAI

Šią savaitę gausite naudingos informacijos susijusios su jūsų karjera ar veikla. Darbe pasieksite savo tikslus. Sulauksite gerų patarimų iš patyrusių žmonių. Praleisite gražių akimirkų su savo šeima. Vertėtų atsakingiau žiūrėti į savo išlaidas. Visus savo darbus atlikite atidžiai.

VĖŽYS

Pagerės jūsų finansinė padėtis. Ši savaitė iš jūsų pareikalaus atsakomybės darbe, tačiau už tai sulauksite daugiau pagarbos. Turėsite daugiau galimybių parodyti savo sugebėjimus. Dėka savo kūrybinių savybių ir kantrybės įgyvendinsite savo tikslus. Nepraraskite motyvacijos.

LIŪTAS

Šią savaitę pagerės jūsų santykiai su vadovais. Jums padės draugai ir artimieji, kai prireiks pagalbos. Galite gauti darbo pasiūlymų iš užsienio šalių. Venkite apkalbų. Santykiuose išlikte kantrūs ir pakantūs antrosios pusės charakteriui. Stenkitės kontroliuoti savo kalbą ir nenaudoti griežtų žodžių, kai nėra būtinybės.

MERGELĖ

Turėsite galimybių padaryti kažką gerą dėl visuomenės ir dėl to pajusite vidinę laimę. Jūsų santykiai bus nuoširdūs ir šeimos nariai bus patenkinti jumis. Namuose bus jauki atmosfera. Turėsite išlaidų naujiems rūbams. Būkite atidūs savo veikloje. Jei sulauksite kritikos, nepergyvenkite, nes tai tik laikina.

SVARSTYKLĖS

Atliksite visus darbus nuoširdžiai. Sulauksite sėkmės ir norimo rezultato. Santykiuose jausitės gerai ir norėsite pradžiuginti savo sutuoktinį. Šeimoje padidės abipusė harmonija. Kontroliuokite savo išlaidas nebūtinoms prekėms ir stenkitės su niekuo nesiginčyti.

SKORPIONAS

Šią savaitę puikiai susitvarkysite su visomis iškilusiomis problemomis ir darbo klausimais. Sulauksite pagarbos dėl savo apdairumo. Jausitės psichologiškai stiprūs. Būsite žingeidūs ir norėsite išmokti kažką naujo. Neleiskite kitiems kištis į jūsų šeimos santykius.

ŠAULYS

Tapsite traukos centras ir kiti norės jūsų dėmesio. Jūsų santykiai su kitais sustiprės ir sulauksite palaikymo iš draugų. Jūsų bendradarbiai bus patenkinti jumis. Padidės jūsų intelektiniai gebėjimai ir autoritetas. Daug dėmesio skirsite saviugdai, dvasingumui ir jausitės dvasiškai stiprūs.

OŽIARAGIS

Šią savaitę sulauksite materialinės naudos. Jūsų darbas bus tinkamai įvertintas. Visas jums patikėtas užduotis atliksite sąžiningai ir atsakingai. Finansinė padėtis išliks stabili. Venkite rizikingų pasiūlymų iš savo draugų. Nesijaudinkite dėl negatyvių dalykų, tai laikina.

VANDENIS

Jausitės energingesni ir norėsite daugiau nuveikti. Po kovos ir pastangų sulauksite sėkmės. Žmonės įvertins jūsų pastangas ir atsidavimą. Pernelyg didelis pasitikėjimas savimi gali sukelti problemų. Jei kažkas pasijuoks iš jūsų, tai dėl to nesivelkite į nereikšmingus ginčus.

ŽUVYS

Sulauksite sėkmingo sunkaus darbo rezultatų. Pasisekimo turės dirbantys informacijos srityse. Būsite labai susikoncentravę į savo darbą. Nepergyvenkite dėl to, ko negalėsite pakeisti. Išlikite budrūs, atidūs ir kažkiek kritiški. Jei kažką planuosite pirkti, tai atidžiai išsiaiškinkite visas detales apie prekes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius