TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas gegužės 3–9 d.: laikas permąstyti gyvenimo prasmę, santykiuose padaugės konfliktų

Šią savaitę bus dylančio mėnulio fazė. Tai visada geras laikas atsigręžti į praeitį, pamąstyti apie savo veiksmus, padarytus darbus, gyvenimo prasmę, atsikratyti nereikalingų daiktų ir žalingų įpročių.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Vienas reikšmingesnių šią savaitę astrologinių įvykių, tai gegužės 4 dieną Veneros perėjimas į žemiškąjį Jaučio ženklą. Venera atsako už romantiką, santykius, komfortą, pelną ir susitarimus.

Tai palankus laikas žemiškiems darbams, kūno priežiūrai, masažams, realizuoti kulinarinius gabumus, siuvinėti, užsiimti kūryba ir išlaisvinti moterišką energiją.

Tačiau Venera turės įtakos ir iš Rahu planetos. Todėl reikšis egoizmas, aistra, konfliktai ir manipuliacijos santykiuose. Neigiamą šios energijos įtaką padės stabilizuoti buvimas gamtoje, meditacija, malda, prasmingų knygų ir paskaitų klausymas. Būkite laimingi.

AVINAS

Šią savaitę gausite naujų darbo pasiūlymų, bet nepriimkite skubotų sprendimų ir viską gerai apgalvokite. Būsite energingai nusiteikę ir žmonės semsis iš jūsų įkvėpimo. Jausitės gerai ir turėsite daug atsakomybės. Tačiau galite sulaukti priekaištų iš šeimos narių. Būkite atidesni paskutinėmis savaitės dienomis.

JAUTIS

Savaitė jums bus palanki. Jūsų santykiai su vadovais ir kolegomis išliks nuoširdūs. Galite gauti palankų darbo pasiūlymą. Stenkitės laikytis atokiau nuo neigiamos informacijos apie santykius. Neskubėkite pasakoti apie savo išgyvenimus kitiems. Venkite su pinigų skolinimusi susijusių reikalų.

DVYNIAI

Pasitikėsite savimi ir kiti jumis žavėsis. Yra tikimybė, kad jūs pajamos padidės. Sulauksite palaikymo iš savo artimųjų. Jūsų namuose vyraus meilė ir harmonija. Problemos, su kuriomis susidardavote paskutiniu metu, išsispręs dėka jūsų intelekto. Savaitės pradžioje venkite kelionių.

VĖŽYS

Šią savaitę jausitės gerai ir pasitikėsite savimi. Sulauksite naujų galimybių arba pasiūlymų savo darbe. Jūsų finansinė padėtis turėtų pagerėti. Sulauksite pagarbos ir įvertinimo už savo pastangas darbe. Laikykitės atokiau nuo bereikalingų diskusijų ir konfliktų. Savaitės viduryje būkite atidesni.

LIŪTAS

Šią savaitę sulauksite sėkmės. Galite tikėtis gauti naudos iš nekilnojamo turto. Būsite nusiteikę energingai. Jums kils naujų idėjų, kurios gali pakeisti jūsų gyvenimą. Kažką naujo pradėkite tik pasitarę su protingais žmonėmis. Antroje savaitės pusėje teks spręsti klausimus, kurie pareikalaus daugiau pastangų.

MERGELĖ

Ši savaitė bus palanki dirbantiems informacijos ir technologijų srityse. Turėsite daug šansų parodyti savo intelektą ir tinkamai panaudoti savo gabumus. Įstrigę darbai turėtų pajudėti iš vietos. Laikykitės saugaus atstumo nuo piktų žmonių. Turėtumėte būti atsargesni vairuodami.

SVARSTYKLĖS

Jūsų pajamos šią savaitę padidės. Dabar jums geras laikas siekti pasiekimų. Svarbius ir atsakingus sprendimus priimkite tik viską gerai apgalvoję. Daugiau laiko praleiskite gamtoje ar gryname ore. Laikykitės atokiau nuo įvairių pagundų. Saugokite savo šeimą ir santuoką.

SKORPIONAS

Skirsite daug dėmesio darbui ir jus aplankys puikių naujų idėjų. Būtinai išklausykite daugiau gyvenimiškos patirties turinčių žmonių patarimų. Turėsite galimybių grąžinti senas skolas. Būsite aktyvūs socialiniame gyvenime, tik nešvaistykite savo brangaus laiko be reikalo. Pirmoje savaitės pusėje bus daugiau kliūčių.

ŠAULYS

Sulauksite sėkmės finansų srityje ir socialiniame gyvenime. Jūsų sunkus darbas ir pastangos duos reikšmingų rezultatų. Turėsite daug entuziazmo. Gausite naujų galimybių. Jus palaikys šeima ir artimieji. Tai padės jaustis ramiau ir mažiau pergyventi dėl ateities. Venkite rizikingų sprendimų.

OŽIARAGIS

Jausitės laimingi ir turėsite daugiau drąsos. Darbe būsite ryžtingi savo sprendimuose, tik neperlenkite lazdos. Nebijokite paprašyti draugų pagalbos, jei ko nors nesuprantate. Įdėmiai perskaitykite sutartis, jei pasirašinėsite kokius nors dokumentus. Neaptarinėkite su kitais savo paslapčių.

VANDENIS

Šią savaitę pajudės anksčiau strigę darbai. Jūsų produktyvumas ir energija padidės. Tačiau susidursite su problemomis dėl per didelio pasitikėjimo savimi. Bus didenė rizika traumoms, todėl nerizikuokite, kur nėra būtinybės. Palankiausias laikas bus savaitės viduryje. Emocijų ir norų kontrolė atneš jums sėkmę.

ŽUVYS

Savaitė bus produktyvi ir gera. Pagerės jūsų finansinė padėti. Turėsite naujų galimybių užsidirbti. Gausite palankių galimybių žengti į priekį ir įrodyti savo sugebėjimus. Svarbesnius darbus atlikite savaitės pradžioje. Nesivelkite į intrigas ir nesistenkite per daug įtikti nedoriems žmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius