Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas gegužės 31–birželio 6 d.: venkite rizikos, skirkite laiką poilsiui

Savaitė palanki organizmo valymui, atsikratyti nereikalingų daiktų ir pabaigti anksčiau pradėtus darbus. Marso planeta bus silpnoje padėtyje, todėl daugiau laiko skirsime spręsti šeimyninius, kasdienius ir buitinius klausimus.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Tai geras laikas poilsiui ir jėgų kaupimui. Vertėtų vengti nereikalingos rizikos, nes padidės traumų ir sužalojimų tikimybė. Laikykitės atokiau nuo konfliktiškų žmonių ir būkite atsargesni su ugnimi. Santykiuose bus daugiau tarpusavio nesusipratimų, todėl prieš darant išvadas pasistenkite vienas kitą išklausyti.

AVINAS

Šią savaitę sulėtinkite gyvenimo tempą. Nepamirškite, kad nuovargis sukelia didesnį stresą, todėl nepersidirbkite. Būkite dėmesingi ir nerizikuokite ten, kur nėra būtinybės tai daryti. Antroje savaitės pusėje jausite daugiau įtampos. Gali tekti spręsti anksčiau padarytas klaidas.

JAUTIS

Šią savaitę gausite gerų patarimų ir suspėsite laiku atlikti suplanuotus darbus. Atlikite viską ramiai ir apgalvotai. Jus domins kūryba ir turėsite daug idėjų. Namuose bus svarbu išlaikyti harmoniją ir ramybę. Neskubėkite priiminėti skubotų sprendimų. Venkite konfliktų ir rizikingų situacijų.

DVYNIAI

Sulauksite įvertinimo už savo efektyvumą darbe. Spręsite šeimyninius klausimus su savo sutuoktiniu. Praleisite gražių akimirkų su savo šeima. Turėsite didesnę įtaką savo darbe. Palaikykite gerus santykius su aplinkiniais, bet neleiskite kitiems kištis į jūsų asmeninius reikalus. Būkite atidūs kelyje.

VĖŽYS

Šią savaitę darbe teks įdėti daugiau pastangų. Sulauksite pagarbos iš savo draugų. Turėsite daugiau galimybių parodyti savo sugebėjimus. Antroje savaitės pusėje vertėtų būti atsargesniems. Trūks ramybės ir pasitenkinimo. Nežadėkite kitiems to, ko negalėsite ištesėti.

LIŪTAS

Santykiuose jausite nusivylimą. Išlikte kantrūs ir skirkite daugiau dėmesio savo sutuoktiniui. Rizikingus sprendimus priimkite tik pasitarę su kitais. Pasidarysite išvadas iš savo praeities klaidų. Antroje savaitės pusėje gali pablogėti miego kokybė ir atsirasti vidinis nerimas.

MERGELĖ

Turėsite daugiau šansų išspręsti problemas darbe ir sustiprinsite santykius su vadovais. Sulauksite pasiūlymų dėl darbo. Jūsų santykiai su artimaisiais bus nuoširdūs. Namuose jausite harmoniją. Laikykitės taisyklių, nes gali tekti bendrauti su valstybės pareigūnais.

SVARSTYKLĖS

Yra tikimybė gauti darbo pasiūlymų arba užsakymų iš užsienio šalių. Darbe būsite pakankamai optimistiški. Finansinė padėtis bus palanki. Į visus pasiūlymus žvelkite apdairiai ir patikrinkite visą informaciją, jei kas sukels įtarimą. Gali tekti susidurti su kritika.

SKORPIONAS

Sulauksite gerų žinių darbo srityje. Būsite aktyvūs socialiniame gyvenime ir siekdami savo tikslų. Šeimos santykiuose sulauksite palaikymo žodžių. Prieš ką nors sakydami kitiems, viską gerai apgalvokite. Labiau rūpinkitės savo sveikata. Antroje savaitės pusėje susilaikykite nuo rizikos.

ŠAULYS

Jūsų reputacija pagerės ir norėsite kitiems padėti. Jūsų bendradarbiai jus palaikys ir pasitikės. Skirkite daugiau dėmesio savo šeimai ir kartu aplankykite prasmingas vietas. Antroje savaitės pusėje labiau rūpinkitės savo sveikata. Saugokitės rizikingų pasiūlymų ir apgaulių.

OŽIARAGIS

Stengsitės gyventi harmonijoje su aplinkiniais. Domėsitės kitų problemomis. Pasieksite norimo rezultato savo darbo srityje. Darbe visa ši savaitė bus naudinga. Viduje jausitės laimingi. Antroje savaitės pusėje būkite atsargūs ir laikykitės atokiau nuo amorialių žmonių.

VANDENIS

Šią savaitę efektyviai išnaudosite savo sugebėjimus ir priimsite svarbius sprendimus. Stebinsite kitus savo valia ir užsispyrimu. Būsite kupini teigiamų emocijų ir entuziazmo. Būkite dėmesingi kelyje ir atsargūs su rizikingais pasiūlymais.

ŽUVYS

Jūsų darbas bus įvertintas ir apdovanotas. Dėka savo savybių darbe sulauksite norimo rezultato. Tai įkvėps geriau atlikti savo pareigas. Jūsų nuomonė sulauks palaikymo ir pripažinimo. Būkite kantrūs ir atkaklūs. Nuotaiką kažkiek gali sugadinti neplanuotos išlaidos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius