Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas lapkričio 16–22 d.: pokyčių metas, svarbiausia nepasiduoti panikai

Lapkričio 16 – vidutinė diena. Šiandien rekomenduojama nepradėti nieko naujo ir nepirkti didelių pirkinių. Diena tinkama rutininei veiklai, kasdieniams darbams ir atsiprašymui. Mėnulis Skorpione, tad nuotaika gali būti emocionali, intuityvi, noras filosofuoti ir domėtis įvairiomis paslaptimis. Gali pasireikšti vienatvės jausmas. Jei kokia nors informacija jums sukėlė įtarimą, būtinai ją patikrinkite. Šiandienos nuotaikai harmonizuoti rinkitės pieno ir baltus atspalvius.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Palankiausias dienos laikas 11.47–12.21 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 8.55–9.58 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Šiandien Saulė pereina į Skorpioną iki gruodžio 15 dienos. Galite pajausti jėgų antplūdį, daugiau energijos, noro kovoti, bet kartu daugiau įtampos, pykčio ir pavydo. Vertėtų nepersistengti ir nepersidirbti. Siekdami savo tikslų nepamirškite, kad jūsų norai ir planai turėtų sutapti su visatos harmonija, o ne tik su asmeniniais interesais. Tada jūsų pasiekti rezultatai suteiks daugiau vidinės ramybės, o ne įtampos.

Šiandien Venera pereina į Svarstykles iki gruodžio 11 dienos. Šiuo metu gali labiau reikštis romantiški jausmai, idealo paieškos, todėl gali norėtis santykiuose tam tikrų pokyčių. Tai palankus laikas santykių analizei, tačiau svarbu pagalvoti ne tik apie kito, bet ir apie savo trūkumus.

Geras laikas gilintis į santykių psichologiją, klausyti tokio pobūdžio paskaitų ar skaityti knygas ir ugdytis kūrybiškumą. Norėsis viską spręsti draugiškai, todėl palankus laikas taisyti konfliktus santykiuose. Gali atsirasti daugiau galimybių vienišiems sutikti antrąją pusę.

Lapkričio 17 – vidutinė diena. Diena tinkama sportui, aktyvumui, vaikščiojimui gryname ore, aukojimui, prisiminti savo tėvus, pasimelsti už mirusius. Šiandien vertėtų būti atsargesniems kelyje ir transporto spūstyse. Mėnulis Šaulyje, tad nuotaika gali būti kūrybiška, dvasinga, gali pasireikšti noras kažką išmokti ir dosnumo jausmas.

Palankiausias dienos laikas 11.47–12.21 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 14.09–15.12 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Lapkričio 18 – vidutinė diena. Šiandien yra didesnis pavojus apsinuodyti, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams ir apgaulėms. Rekomenduojama nepradėti kelionių, nesiskolinti pinigų ir nepradėti nieko naujo. Šią dieną galimi dažnesni konfliktai, būkite dėmesingi, nes yra tendencija priimti neteisingus sprendimus. Diena tinkama vidinėms transformacijoms, užsiimti veikla, apvalančia kūną ir protą. Mėnulis Šaulyje, tad nuotaika gali būti kūrybiška, dvasinga, gali pasireikšti noras kažką išmokti ir dosnumo jausmas.

Palankiausias dienos laikas 11.48–12.03 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 12.04–13.06 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Lapkričio 19 – vidutinė diena. Diena tinkama sėklų sodinimui, mokymuisi, sąmoningumo ugdymui, statybos darbams, kelionėms ir sveikatingumo praktikoms. Šiandien Mėnulis susijungia su Saturnu, todėl galite jaustis depresyviai. Rekomenduojama gerai išsimiegoti, pailsėti, neperkrauti organizmo skysčiais, daugiau klausytis ar skaityti jus įkvepiančią informaciją. Mėnulis Ožiaragyje, tad gali norėtis pastovumo, ramybės ir meditacijos.

Palankiausias dienos laikas 11.46–12.20 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.08–14.13 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Šiandien Jupiteris pereina į Ožiaragį iki 2021 metų balandžio 5 dienos. Planeta kuri suteikia optimizmo, laimės, sėkmės pereina į Ožiaragį, kuris pagal savo prigimtį užsispyręs, šaltas, kuris neleidžia tai Jupiterio jėgai prasiskverbti. Jupiteris taip pat atsako už žinojimą, sėkmę, turtą, įstatymus, teisingumą, pareigas, palankias galimybes ir plėtrą. Kadangi tai silpniausia Jupiterio padėtis, tad šiose srityse bus nelengva, daugelis gali norėti pabėgti nuo savo pareigų, gali padaugėti melo, manipuliacijų, finansinė recesija, praradimai ir skolos. Šiuo periodu svarbu nepasiduoti panikai, baimei, neprarasti žmoniškumo, saugotis veidmainystės, amoralių veiksmų ir neperžengti ribų.

Lapkričio 20 – palanki diena. Diena tinkama remonto darbams, sodo darbams, būti aktyviems, domėtis saviugda, skaityti knygas ir bendrauti su pozityviais žmonėmis. Šiandien Mėnulis kartu su Saturnu, todėl galite jaustis depresyviai. Rekomenduojama gerai išsimiegoti, pailsėti, neperkrauti organizmo skysčiais, daugiau klausytis ar skaityti jus įkvepiančią informaciją. Mėnulis Ožiaragyje, tad gali norėtis pastovumo, ramybės ir meditacijos.

Palankiausias dienos laikas 12.06–12.21 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.03–12.05 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Lapkričio 21 – vidutinė diena. Diena tinkama pasivaikščiojimui, poilsiui, kasdieniams darbams, sodo, remonto darbams ir sveikatingumo praktikoms. Šiandien Mėnulis kartu su Saturnu, todėl galite jaustis depresyviai. Rekomenduojama gerai išsimiegoti, pailsėti, neperkrauti organizmo skysčiais, daugiau klausytis ar skaityti jus įkvepiančią informaciją. Mėnulis Ožiaragyje, tad gali norėtis pastovumo, ramybės ir meditacijos.

Palankiausias dienos laikas 11.49–12.21 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 10.03–11.04 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Lapkričio 22 – palanki diena. Diena tinkama kelionėms, darbams susijusiems su transporto priemonėmis, sveikatingumo praktikoms, sportui, mokymuisi, pasninkui ir remonto darbams. Mėnulis Vandenyje, tad nuotaika gali būti nuolanki, filosofiška, dvasinga ir gali pasireikšti noras padėti kitiems.

Palankiausias dienos laikas 11.49–12.21 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 15.07–16.07 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius