-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas lapkričio 30–gruodžio 5 d.: pasisekti gali keturiems ženklams

Ši savaitė prasideda nuo Mėnulio užtemimo lapkričio 30 dieną. Mėnulio užtemimas įprastai stipriau gali veikti moterų ir vaikų psichiką, tad stenkitės juos nuraminti bei nepasiduokite neigiamoms emocijoms. Tą dieną rekomenduojama nepriiminėti svarbių sprendimų ir praleisti ramiai. Būtinai vakare nusiprauskite po dušu, kad nusiplautumėte neigiamą energiją. Kažko naujo neplanuokite pradėti penktadienį ir sekmadienį.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

AVINAS

Šią savaitę galite tikėtis naudos iš anksčiau pradėtų projektų. Jums gali kilti gerų idėjų. Jūsų pažintys gali plėstis, galite tikėtis finansinės naudos bei įgyvendinti jums patikėtas užduotis. Galite sulaukti palaikymo iš savo antrosios pusės ir įvertinimo savo darbovietėje. Taip pat šią savaitę jus gali aplankyti svečiai. Palankiausios savaitės dienos jums gali būti trečiadienis ir ketvirtadienis.

JAUTIS

Šią savaitę jūsų reputacija gali pagerėti. Galite tikėtis gauti norimą rezultatą versle. Finansiniai gali padidėti. Galite sutikti savo senus draugus. Darbe galite elgtis kūrybiškai ir inovatyviai pabaigti jums patikėtas užduotis. Galite sulaukti palankaus pasiūlymo savo profesinėje veikloje. Sulauksite palaikymo iš savo gyvenimo partnerio. Ieškantys antrosios pusės gali būti pasinėrę į romantiškus jausmus. Savaitės pradžioje būsite nusiteikę optimistiškai. Penktadienį ir šeštadienį galite keliauti.

DVYNIAI

Jūsų pasitikėjimas savi gali išaugti. Galite būti kruopštūs ir efektyvūs savo veikloje. Galite sulaukti norimo įvertinimo iš savo vadovų. Domėsitės, kaip intelektualiai atlikti savo darbus ir jums patikėtas svarbias užduotis. Galite dalyvauti svarbiame susitikime ir su pramogomis susijusioje veikloje. Jūsų pastangos gali būti tinkamai įvertintos. Norėdami jausti geriau daugiau judėkite, sportuokite ir skaitykite įkvepiančias istorijas.

VĖŽYS

Galite gauti naujų darbo pasiūlymų. Jūsų finansinė padėtis gali pagerėti. Tie, kurių veikla susijusi su prekyba, galite tikėtis pelno. Anksčiau jums trukdžiusios kliūtys gali būti pašalintos. Dirbantys valstybinėse įstaigose galite sulaukti įvertinimo. Skirkite daugiau dėmesio darbui, elkitės išmaniai ir inovatyviai. Būkite atviri pokalbiuose su savo antrąja puse.

LIŪTAS

Jūsų darbe gali vyrauti draugiška atmosfera. Galite sulauksite daugiau pagarbos iš savo vadovo. Pabandykite pagerinti savo darbo kokybę, kad kitiems tai suteiktų geras emocijas. Gali tekti atlikti daug darbų vienu metu. Galite susidurti su sunkumais, bet juos įveikti. Jūsų artimieji jums gali padėti. Pirmoje savaitės pusėje galite tikėtis norimo rezultato ir gerų emocijų.

MERGELĖ

Galite tikėtis gauti norimą rezultatą savo darbe. Jūsų santykiai su draugais ir kolegomis gali pagerėti. Galite jaustis įsikvėpę atlikdami jums patikėtas užduotis. Galite gauti naudos iš anksčiau atliktų darbų. Jūsų pasitikėjimas dvasingumu ir Kūrėju gali išaugti. Žmonės gali džiaugtis jūsų darbais ir dėkoti. Stenkitės visada išgirsti savo sąžinės balsą, pagal jį veikti ir tada jausite vidinę ramybę.

SVARSTYKLĖS

Galite tikėtis laimėjimų savo veikloje, sužinoti kažką naujo ir tai pritaikyti. Jūsų santykiai su žmonėmis gali pagerėti. Galite turėti daugiau galimybių išreikšti save karjeros srityje. Klausimai susiję su finansais gali lengvai būti išspręsti. Galite sužinoti jums naudingos informacijos. Antroje savaitės pusėje galite tikėtis gražių akimirkų.

SKORPIONAS

Šią savaitę galite tikėtis tinkamo įvertinimo už savo darbus. Galite turėti jaukių pasisėdėjimų su savo artimaisiais ir draugais. Tikėtina, kad sutiksite tuos žmones, kurių ilgai ieškojote. Galite sulaukti gerų atsiliepimų už savo atliktus darbus. Namie galite jaustis komfortiškai ir pakylėtai. Ieškantys antrosios pusės gali sulaukti kvietimo į pasimatymą.

ŠAULYS

Stenkitės ir toliau tinkamai atlikti savo pareigas nepaisant jokių aplinkybių. Jei turite klausimų į kuriuos nerandate atsakymų, tai būtinai pasikonsultuokite su ekspertais. Galite turėti galimybių parodyti savo kūrybinius sugebėjimus. Jūsų šeima jus gali palaikyti ir santykiai su kitais gali būti nuoširdūs. Išlikite kantrūs ir jūsų norai gali išsipildyti. Palankiausias laikas jums gali būti savaitės viduryje.

OŽIARAGIS

Palankus metas stengtis įgyvendinti savo idėjas. Galite sulaukti įvertinimo už savo dosnumą. Ieškantys antrosios pusės gali užmegzti naujus santykius. Esantys santuokoje gali daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei. Jūsų sveikata gali išlikti gera ir jausitės pozityviai. Jūsų poreikiai ir norai gali būti įgyvendinti, jei nesėdėsite sudėję rankų. Geriausios dienos gali būti antroje savaitės pusėje.

VANDENIS

Šią savaitę galite turėti kelionių, susijusių su jūsų veikla. Galite turėti galimybių efektyviai panaudoti savo kūrybinę energiją, tad pabandykite atlikti tas užduotis, kurių anksčiau nepavyko įveikti. Jūsų koncentracija ir santykiai su aukštesnes pareigas užimančiais asmenimis gali pagerėti. Už savo darbą galite tikėtis norimo įvertinimo ir sulaukti naujų pasiūlymų. Stenkitės prasmingai praleisite laiką su savo šeima ir būkite dėmesingi savo artimiesiems.

ŽUVYS

Ši savaitė jums gali būti palanki. Galite tikėtis gauti finansinės naudos ir piniginiai klausimai gali pajudėti teigiama linkme. Veikloje galite gauti naujų užsakymų ir pasiūlymų. Stenkitės išlikti rūpestingi ir elgtis kaip tik galite geriau likimo jums patikėtose pareigose. Jeigu kur nors užstrigote, tai pasistenkite pakeisti aplinką, kad į tą situaciją galėtumėte pažiūrėti iš šono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius