Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas liepos 12–18 d.: savaitė bus gana nerami ir įtempta

Savaitė nusimato nerami. Veneros ir Marso planetos bus nepalankioje padėtyje. Venera atsako už santykius, komfortą ir džiaugsmą, o iki liepos 14 dienos ji bus nepalankioje padėtyje. Gali padaugėti nesutarimų ir konfliktų tarp vyrų ir moterų. Stenkitės reaguoti ramiai į priekaištus, o konfliktų sprendimą verčiau atidėkite vėlesniam laikui.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Marsas atsako už nelaimingus atsitikimus ir problemas. Nepalanki Marso padėtis bus iki savaitės pabaigos ir labiau neigiamai veiks mūsų sveikatą. Gali padaugėti sveikatos problemų ar nelaimingų atsitikimų. Vertėtų susilaikyti nuo rizikingų veiksmų, kurie sveikatai gali sukelti pavojų. Būkite atsargesni.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią savaitę tikėkitės palankių karjeros galimybių. Jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Aptarsite svarbius klausimus ir rimtus reikalus su savo artimaisiais. Turėsite energijos įveikti kliūtis ir norėsite būti naudingi kitiems. Dėl jūsų pozityvaus mąstymo žmonės norės bendrauti su jumis. Visą savaitę venkite bet kokios rizikos ir rūpinkitės savo sveikata.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę galite tikėtis naudos iš pirkimų ir pardavimų. Savaitė bus sėkminga dirbantiems finansų ir informacijos srityse. Pagerės jūsų finansinė padėtis. Namuose jausitės šventiškai ir pakylėtai. Daugiau dėmesio skirkite savo santykiams, sveikatai ir savęs tobulinimui. Venkite konfliktų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šią savaitę būsite gana aktyvūs socialiniame gyvenime ir socialiniuose tinkluose. Dėl savo per didelio aktyvumo galite sulaukti įžeidimų ir pašaipų. Išlikite ramūs ir rimti. Šeimoje teks imtis daugiau atsakomybės. Jausite motyvacijos ir energijos padidėjimą. Visus savo darbus atlikite ramiai ir nepasitikėkite rizikingais pasiūlymais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sulauksite palaikymo iš kitų ir jausitės ramesni. Galite atsikratyti tam tikrų stresinių situacijų, kurios kėlė nerimą. Būsite pozityvūs ir jūsų santykiai pagerės. Stenkitės skubėdami nepridaryti klaidų. Jei pirksite didelius pirkinius, tai saugokite sąskaitas ar pirkimo kvitus. Šią savaitę venkite rizikingų darbų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę galite tikėtis sėkmės karjeroje. Jums gali būti paskirtos atsakingos ir svarbios užduotys. Investuotojai sulauks pelno. Ieškantys antrosios pusės turės daugiau galimybių užmegzti naujas pažintis. Santykiuose su sutuoktiniu jausite abipusį supratimą. Visur elkitės ramiai ir venkite nereikalingos rizikos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jums ši savaitė atneš gerų galimybių. Turėsite didesnę įtaką savo veikloje. Į jus patarimo gali kreiptis svarbūs žmonės. Daugiau išlaidų bus remontui arba namų reikmėms. Skirkite daugiau dėmesio savo santykiams ir antrajai pusei. Nesivelkite į konfliktus ir ginčus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ši savaitė palanki savo veiklos plėtojimui. Pagerės jūsų darbo kokybė. Sulauksite pagarbos už savo požiūrį į gyvenimą ir puoselėjamas moralines vertybes. Laiku atliksite jums patikėtas užduotis. Su antrąja puse praleisite daug įsimintinų akimirkų. Jei su kažkuo kils nesutarimų, tai ramiai išsakykite savo nuomonę.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sulauksite daugiau pasitikėjimo iš žmonių. Aplinkiniai tikės jūsų žodžiais ir jumis. Į jus kreipsis patarimo svarbiais klausimais. Turėsite daugiau galimybių išpildyti savo norus ir išlaidų rūbams, bei papuošalams. Kažkas dėl jūsų klaidų norės jus pažeminti. Antroje savaitės pusėje gali kilti daugiau diskusijų ir ginčų darbovietėje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Sulauksite įvertinimo už savo darbus ir pastangas. Jūsų kolegos pasitikės jumis. Tikėkitės papildomų pajamų iš sričių, susijusių su žeme. Veikloje gali tekti imtis daugiau atsakomybės, dėl to jausite stresą. Būkite dėmesingi pirkdami internetinėse parduotuvėse. Stenkitės kontroliuoti savo kalbą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Išliksite aktyvūs ir darbštūs. Su šeima galite atostogauti arba leistis į kelionę. Lengvai įveiksite visas kliūtis ir išbandymus. Vadovai bus patenkinti jūsų darbu. Jūsų antroji pusė palaikys jus visuose klausimuose. Su kažkuo turėsite skirtingas nuomones ir dėl to bus nesutarimų. Stenkitės visus klausimus išspręsti taikiu būdu.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jums seksis darbo klausimuose, finansinė padėtis pagerės. Sulauksite įvertinimo už savo kilnumą ir sąžiningumą. Jausitės pakylėtai leisdami laiką su savo šeima ir artimaisiais. Laiku pabaigsite jums patikėtus darbus. Antroje savaitės pusėje gali kilti daugiau nesutarimų su sutuoktiniu, elkitės išmintingai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sulauksite gerų naujienų. Jausitės džiaugsmingai ir pakylėtai. Su antrąja puse pavyks taikiai išspręsti anksčiau iškilusius nesutarimus. Kažkas gali jus kritikuoti. Stenkitės išlikti ramūs ir teisingi savo žodžiuose bei veiksmuose. Tai padės priimti gerus sprendimus, ir visos kliūtys bus lengvai įveikiamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius