Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas liepos 19–25 d.: jausime daugiau aistros, veršis egoizmas

Šią savaitę pagal senovės astrologiją Marsas ir Venera susitinka ugnies ženkle Liūte. Pirmadienį ir antradienį nepalankus laikas spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu ir transporto priemonėmis. Nuo trečiadienio pajausime daugiau Marso energijos. Padidės susidomėjimas sportu, santykiais, bus daugiau užsispyrimo, iniciatyvos ir pasitikėjimo.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš imantis svarbių veiksmų, vertėtų tinkamai įvertinti visas pasekmes. Galite išeikvoti energiją ne ten, kur reikėtų, todėl neskubėkite. Reikšis didesnis noras kontroliuoti kitus. Energiją verčiau skirkite kūrybai ir savęs ieškojimui.

Veneros planeta mums suteiks daugiau koncentracijos į savo jausmus ir daugiau aistros. Padidės kūrybinė energija. Labiau norėsis keisti savo įvaizdį, šukuoseną ir išvaizdą. Išaugs didesnis populiarumo troškimas.

Santykiuose bus daugiau nesutarimų, nes norėsis daugiau gauti nei duoti, todėl teks mokytis kontroliuoti savo egoizmą. Norėsite daugiau komplimentų, poilsio pramogų ir tingėsis dirbti.

Jūsų norai gali dažnai nesutapti su jūsų galimybėmis, tai būkite atsargūs, nepameskite galvos, kad nepatektumėte į finansinę krizę dėl savo norų.

Būkite dėmesingesni antrosios pusės jausmams. Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią savaitę tikėkitės sėkmės darbo srityje. Jums gali patikėti svarbias užduotis. Seksis dirbantiems administracijos ir informacijos srityse. Sulauksite gerų patarimų iš savo artimųjų. Būkite atsargūs su rizikingais pasiūlymais. Dažniau ieškokite pozityvaus pavyzdžio ir įkvėpimo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę darbo srityje pasieksite puikių rezultatų. Būsite patenkinti savo pasiekimais. Savaitė bus palanki dirbantiems finansų ir informacijos srityse. Sulauksite daugiau pagarbos. Rasite kūrybinius sprendimus, kaip išspręsti savo finansinius klausimus. Planuokite savo laiką, kad nepraleistumėte gerų šansų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šią savaitę turėsite nemažai palankių galimybių. Seksis dirbantiems verslo ir išsilavinimo srityse. Būsite populiarus tarp savo draugų. Jūsų santykiuose vyraus meilė ir harmonija. Prieš kalbėdami apie svarbius dalykus, gerai apgalvokite savo žodžius. Labiau rūpinkitės savo antrąja puse.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę gausite naujų galimybių arba naujų pasiūlymų darbo srityje. Sulauksite pagarbos ir įvertinimo už savo pastangas. Svarstysite apie naujos transporto priemonės įsigijimą. Galite jausti didesnį krūvį savo veikloje. Būkite pozityvesni ir nelikite negatyvių minčių įtakoje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę sulauksite pagyrimų darbe. Savaitė bus palanki dirbantiems muzikos ir kūrybinėse srityse. Būsite nusiteikę optimistiškai. Padidės pasitikėjimas savimi. Dirbantys aptarnavimo sferoje gali patirti daugiau iššūkių su klientais. Skirkite pakankamai laiko savo minčių kontrolei. Daugiau laiko praleiskite gamtoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę jūsų populiarumas ir patikimumas išaugs. Sulauksite puikių galimybių dėl savo supratingumo ir pasaulėžiūros. Žmonės žavėsis jumis. Vedybiniame gyvenime jausite daugiau prasmės ir laimės. Finansinė padėtis bus gera. Tinkamai pasirūpinkite savo šeimos narių poreikiais ir dažniau jiems pasakykite gerų žodžių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savo veikloje turėsite gerų partnerystės galimybių. Seksis jūsų verslas. Daugiau domėsitės dvasiniais dalykais ir religija. Dirbantys administracijos srityse sulauks daugiau pagarbos ir pripažinimo. Santykiuose jausite daugiau harmonijos. Svarbius ir atsakingus sprendimus priimkite tik viską gerai apgalvoję.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę jūsų reputacija pagerės. Daugiau sėkmės sulauks dirbantys finansų srityse. Lengvai pabaigsite anksčiau pradėtus darbus. Sėkmingai atliksite jums patikėtas užduotis. Padidės tarpusavio supratimas su jūsų antrąja puse. Vertėtų vengti pernelyg didelio entuziazmo ir rizikos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Sėkmingai atliksite savo pareigas. Jūsų santykiai su kolegomis išliks nuoširdūs. Padidės pajamos dirbantiems sveikatos srityse. Jus palaikys šeima ir artimieji. Turėsite daug entuziazmo ir naujų galimybių. Nepriimkite skubotų sprendimų. Pernelyg didelis pasitikėjimas savimi gali pakišti jums koją.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę gali būti aptarti jums svarbūs klausimai. Yra tikimybė dalyvauti dideliame arba svarbiame susitikime. Sėkmės sulauks dirbantys technologijų srityse. Antrosios pusės palaikymas jūsų veikloje suteiks daugiau pasitikėjimo ir energijos. Kontroliuokite savo išlaidas. Nepasitikėkite kitais aklai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę būsite energingi ir sulauksite gerų savo sunkaus darbo rezultatų. Palankus laikas spręsti finansinius klausimus. Stenkitės jums patikėtas užduotis pabaigti laiku. Neskubėkite kelyje. Emocijų kontrolė ir apgalvoti žodžiai santykiuose atneš jums daugiau harmonijos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šią savaitę jūsų finansinė būklė bus gera. Būsite motyvuoti atlikti darbus geriau nei kiti. Jūsų planai bus įgyvendinti. Sulauksite vyresnių žmonių palaikymo. Gali tekti spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, kur reikės daugiau kantrybės. Išlikite išmintingi, dėmesingi ir pozityvūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius