Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – liepos 20–26 d.: dvi dienos pradėti kažką svarbaus

Liepos 20-oji – nepalanki diena. Diena tinkama rutininei veiklai ir namų ruošos darbams. Šiandien Mėnulio energija atsinaujina, vertėtų pagalvoti apie tai, ką norėtumėte nuveikti prasmingo likusią mėnesio dalį. Šios dienos nuotaika gali būti jausminga, intuityvi ir emocionali. Mėnulis turi Jupiterio įtakos, todėl galite būti susikoncentravę į kokių nors problemų ar užduočių sprendimą ir viską giliai apgalvoti.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Palankiausias dienos laikas 12.52–13.58 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 7.16–9.19 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 21-oji – aktyvi diena. Diena tinkama prekybai, pirkiniams, sportui, trumpoms kelionėms, naujų papuošalų debiutui, mokymuisi ir sveikatingumo praktikoms.

Šiandien vertėtų būti atsargiems kelyje, saugokitės traumų, nelaimingų atsitikimų ir nesivelkite į ginčus. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas, nes bus didesnė konfliktų tikimybė. Šios dienos nuotaika gali būti jausminga, intuityvi ir emocionali. Mėnulis turi Saulės įtakos, todėl galite į viską reaguoti pernelyg nervingai ir emocingai. Šiandien vertėtų susilaikyti nuo bet kokios kritikos, nes tai gali sukelti nemalonius konfliktus.

Jeigu jūsų šeimoje ar santykiuose dažnai vyksta konfliktai, ginčai ir nesutarimai, to priežastis gali būti nepalankus Marsas jūsų horoskope. Norint sumažinti neigiamą Marso įtaką ir pagerinti savo santykius, rekomenduojama pasninkauti. Pasninkauti reikėtų nuo šiandien iki rugpjūčio 3 dienos kiekvieną antradienį. Ši praktika gali padėti grąžinti į šeimą santarvę, kad joje atsirastų daugiau darnos ir harmonijos. Pasninko dienos liepos 21, 28 ir rugpjūčio 3 diena.

Pasninkauti galite tomis dienomis nevartodami mėsos, žuvies, produktų, turinčių želatino, kiaušinių, grybų ir produktų su mielėmis. Šiomis dienomis palanku daugiau melstis, medituoti, užsiimti dvasine praktika, neturėti intymių santykių ir vengti nereikalingų kalbų. Šią praktiką sustiprina, jeigu jos laikosi abu partneriai. Taip pat šiomis dienomis palanku melstis ir prašyti planuojantiems susilaukti kūdikio.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.58 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 17.31–19.34 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 22-oji – aktyvi diena. Diena tinkama aktyviai veiklai, tikslo siekimui, varžyboms ir kovai. Šiandien vertėtų nepradėti kelionių ir vengti didesnių pirkinių. Šios dienos nuotaika gali būti jausminga, intuityvi. Mėnulis turi Saulės įtakos, todėl galite į viską reaguoti pernelyg nervingai ir emocingai. Šiandien vertėtų susilaikyti nuo bet kokios kritikos, nes tai gali išprovokuoti nemalonius konfliktus.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.24 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.25–15.28 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 23-oji – nepalanki diena. Šiandien didesnis pavojus apsinuodyti, iškyla nelaimingų atsitikimų, gaisrų ir apgaulių rizika, todėl būkite budrūs. Rekomenduojama nepradėti kelionės ir nesiskolinti pinigų.

Diena tinkama aktyviai veiklai, kovai ir darbams, susijusiems su cheminėmis medžiagomis. Šios dienos nuotaika ryžtinga, drąsi, egoistiška, dominuos noras išreikšti save. Saulė turi Saturno įtakos, galite norėti vadovauti ir kontroliuoti, todėl tai darydami elkitės išmintingai, kad su kitais nesugadintumėte santykių.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.58 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 15.27–17.30 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 24-oji – palanki diena nuo 12.04 val. Diena tinkama pradėti ilgalaikius darbus ir projektus. Šiandien tinkamas metas sodinimui, kraustymuisi į naują gyvenamąją vietą, mokymuisi, intelektualinei veiklai, įsipareigojimų priėmimui, šventinėms ceremonijoms, statybų pradžiai, pirkti papuošalus, rūbus, dovanoti gėles, gražius daiktus, rūpintis antrąja puse, eiti į svečius, priimti svečius ir gaminti saldumynus.

Šios dienos nuotaika gali būti jausminga, kūrybiška ir švelni. Galite norėti elgtis drąsiai, ryžtingai, norėsite išreikšti save. Saulė turi Saturno įtakos, todėl galite norėti vadovauti ir kontroliuoti; tai darydami elkitės išmintingai, kad su kitais nesugadintumėte santykių.

Palankiausias dienos laikas 13.26–13.58 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.24–13.25 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 25-oji – palanki diena poilsiui. Šiandien palanku daugiau laiko pabūti vieniems, pailsėti, medituoti ir užsiimti sveikatingumo praktikomis, nes poilsis šeštadienį prailgina gyvenimą.

Diena tinkama jėgų atstatymui. Rekomenduojama nepradėti nieko naujo, nesikirpti plaukų ir nagų. Šios dienos nuotaika gali būti darbšti, kantri, atsargi ir praktiška. Palankus laikas padėti žmonėms, kurie gyvena vargingiau už jus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams.

Jeigu jūs dažnai patiriate baimių, turite įvairių fobijų, jūsų ligas nelengva diagnozuoti, turite žalingų įpročių, tokiu atveju šiandien rekomenduojama laikytis pasninko, kad sušvelnintumėte neigiamą Rahu ir Ketu planetos įtaką. Pasninkauti reikėtų nuo saulėtekio iki saulėlydžio. Tą dieną nevartokite mėsos, žuvies, produktų, turinčių želatino, kiaušinių, grybų ir produktų su mielėmis. Taip pat šią dieną rekomenduojama melstis, medituoti, užsiimti dvasine praktika ir vengti nereikšmingų kalbų.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.58 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 09.23–11.24 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Liepos 26-oji – labai palanki diena, laikas veikti. Diena tinkama pradėti kažką svarbaus, draugystei, naujų drabužių debiutui, kelionėms, šventinėms ceremonijoms, kūrybinei veiklai, sveikatos gerinimo procedūroms ir bendravimui su artimaisiais.

Šiandien palanku pradėti naują veiklą. Šios dienos nuotaika gali būti darbšti, kantri, atsargi ir praktiška. Mėnulis turi Marso įtakos, gali norėtis siekti tikslų ir užtvirtinti pasiekimus.

Palankiausias dienos laikas 12.53–13.58 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 19.28–21.29 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius