Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas liepos 5–11 d.: nedalinkite tuščių pažadų

Ši savaitė bus naudinga žingeidiems žmonėms. Pagal senovės astrologiją liepos 7 dieną Merkurijus pereina į Dvynius iki liepos 25 dienos. Merkurijus atsako už intelektą, bendravimą, informacija, lankstumą, smalsumą ir humorą.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Tai reiškia, kad bus geras laikas komunikacijai, bendravimui, abipusiam supratimui, kompromiso radimui, padidės smalsumas, noras mokytis ir bus geresnės galimybės įsisavinti naują informaciją. Jeigu ieškote savo talentų, tai geras laikas juos išlaisvinti.

Šis laikotarpis bus naudingas trumpoms kelionėms, komunikacijai, draugystei, naujoms pažintims, naujų verslo partnerių paieškai, dokumentų ir su verslu susijusių reikalų tvarkymui. Bus lengviau surasti abipusį susitarimą. Stenkitės bendravime apgalvoti savo žodžius, nebūti paviršutiniški, neprisiimti per daug atsakomybės ir nedalinti tuščių pažadų, nes vėliau gali būti nelengva juos ištesėti.

Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią savaitę jausitės laimingi vedybiniame gyvenime. Jums gali sektis išsilavinimo ir švietimo srityje. Savaitė bus gana užimta. Dėkite pastangas ir išlikite atkaklūs. Galite turėti trumpų kelionių. Būkite atidesni antradienį ir penktadienį vairuodami, dirbdami su įvairia technika ir įrankiais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitė bus sėkminga versle ir karjeroje. Galite gauti galimybę dirbti naujuose projektuose. Šią savaitę jums didesnę įtaką darys jausmai, todėl stenkitės į viską reaguoti labiau apgalvotai. Laikykitės atokiau nuo negatyvios informacijos ir venkite negatyvių žmonių draugijos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ši savaitė bus naudinga veikliems žmonėms. Jei ieškote naujo darbo ir nesėdėsite vienoje vietoje, tai sulauksite darbo pasiūlymų. Nevenkite gerų patarimų iš protingų ir daugiau patirties turinčių žmonių. Savaitės vidurys ir antra savaitės pusė atneš jums daugiau sėkmės. Būkite dėmesingi ir nepraleiskite gerų galimybių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę būsite energingesni ir aktyvesni. Sulauksite įvertinimo už savo pastangas. Turėsite daug kūrybinių idėjų. Santykiuose jausite abipusę meilę ir pasitikėjimą. Būkite atidūs reikaluose, susijusiuose su finansais ir skaičiavimais. Ketvirtadienį ir penktadienį gali būti sunkesnės dienos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę sulauksite sėkmės karjeroje. Dirbantys valstybinėse tarnybose gali tikėtis paaukštinimo. Tie, kurių veikla susijusi su gamyba, irgi gali tikėtis daugiau sėkmės. Jūsų pajamos padidės. Šeimoje tvyros ramybės ir laimės atmosfera. Būsite nusiteikę optimistiškai. Stenkitės nesivelti į beprasmius ginčus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ši savaitė jums bus užimta sprendžiant įvairius buitinius klausimus. Savaitė bus aktyvi ir naudinga plėtojantiems verslą, galite dalyvauti naudinguose susitikimuose. Kai kurie svarbūs reikalai vėluos, tad reikės daugiau kantrybės. Ieškantieji antrosios pusės gali tikėtis užmegzti naujus santykius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šią savaitę sulauksite palaikymo iš aukštesnes pareigas užimančių žmonių. Turėsite galimybių įgyvendinti savo norus. Vedybiniame gyvenime patirsite gražių akimirkų. Sulauksite daugiau pagarbos ir pripažinimo. Žmonės priims jūsų patarimus. Geras laikas mokytis iš praeities klaidų. Daugiau sėkmės tikėkitės antroje savaitės pusėje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę būsite kupini pozityvios energijos. Jūsų rekomendacijos ir patarimai žmonėms bus labai naudingi. Galite gauti naudingų pasiūlymų darbo srityje. Padidės jūsų pasitikėjimas savimi. Sėkmingai atliksite jums patikėtas užduotis. Daugiau sėkmės sulauksite pirmoje savaitės pusėje.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitė bus palanki dirbantiems savarankiškai ir prekybininkams. Turėsite naudingų pasiūlymų ir sandorių. Sėkmingai atliksite savo pareigas, žmonės bus jumis patenkinti. Jūsų kūrybiškumas bus įvertintas. Sutuoktiniai turės gražių ir romantiškų akimirkų. Sėkmingesnės dienos bus pirmadienis ir trečiadienis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę sulauksite daugiau atsakomybės savo darbe. Jausitės energingi ir būsite geros nuotaikos. Teks labiau kontroliuoti savo išlaidas. Konfliktų ir ginčų sprendimą atidėkite vėlesniam laikui. Daugiau dėmesio skirkite savo santykiams ir antrajai pusei. Sėkmingesnės dienos bus nuo trečiadienio iki šeštadienio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę turėsite daugiau jėgų ir motyvacijos. Darbe sulauksite kolegų palaikymo, jus pradžiugins jų elgesys. Sustiprės jūsų santykiai šeimoje. Dirbantys kūrybinėje srityje sulauks daugiau sėkmės ir galimybių. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio būkite atsargesni ir nesikiškite į svetimus reikalus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ši savaitė bus produktyvi dirbantiems informacijos ir komunikacijos srityje. Ieškantys naujo darbo galite tikėtis pasiūlymų. Būsite motyvuoti ir pozityvūs. Sutuoktiniai praleis kartu įsimintinų akimirkų. Savaitės pradžioje galite jausti tam tikrą įtampą. Venkite kelionių ketvirtadienį ir penktadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius