Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas rugpjūčio 16–22 d.: bus daugiau optimizmo, drąsos

Ši savaitė palanki asmeniniam tobulėjimui. Neplanuokite svarbių darbų. Daugiau laiko skirkite vidiniam savęs pažinimui, prasmingų knygų skaitymui, pasivaikščiojimui gamtoje ir šventų vietų lankymui.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Antroje savaitės pusėje pajausime daugiau optimizmo, jėgos, pasitikėjimo ir vidinės dvasios stiprybės. Neskubėkite priimti neapgalvotų ir skubotų sprendimų.

Palankus metas pradėti planuoti spręsti svarbius klausimus su vadovais ir valstybinėmis įstaigomis.

Rūpinkitės savo fizine ir psichine sveikata. Būkite laimingi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Savaitės pradžioje galite jausti daugiau nerimo ir pergyvenimo. Šią savaitę turėsite atlikti pareigas, susijusias su namais ir jūsų veikla. Jūsų finansinė padėtis išliks stabili. Praleisite gražių akimirkų su savo šeima. Stenkitės kontroliuoti savo pyktį. Būkite dėmesingi ir nerizikuokite ten, kur nėra būtinybės tai daryti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Savaitės pradžia jums bus gera. Kils daug naujų ir įdomių idėjų. Turėsite pasisekimo darbe. Jūsų santykiai su šeimos nariais bus nuoširdūs. Norintieji pradėti mokytis kažką naujo turės palankių galimybių. Žvelkite atsakingai į kitų patarimus. Savaitės viduryje daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šią savaitę sulauksite draugų palaikymo ir gerų patarimų. Būsite įvertinti darbe už savo efektyvumą. Turėsite puikių galimybių pakeliauti. Išspręsite šeimyninius klausimus su savo sutuoktiniu. Savaitės pradžioje būkite pasiruošę įveikti kliūtis. Išlikite dėmesingi, jei sudarinėsite sandėrius, susijusius su žeme.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę ieškosite naujų galimybių savo darbe. Sulauksite palankių finansinių galimybių. Turėsite daugiau šansų parodyti savo gabumus. Antroje savaitės pusėje sulauksite daugiau sėkmės. Jums gali trūkti kantrybės. Pasistenkite susikaupti, pamedituoti ir daugiau laiko praleiskite gamtoje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią savaitę tikėkitės sėkmės. Turėsite galimybių sudaryti naudingus sandorius. Santykiuose sustiprės tarpusavio harmonija ir meilė. Jūsų organizaciniai gebėjimai bus įvertinti. Jeigu planuojate įsigyti brangių daiktų, tai prieš tai tinkamai įvertinkite savo biudžetą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę stenkitės tinkamai pailsėti. Savaitės pradžioje turėsite šansų parodyti savo gabumus darbe ir taip sustiprinsite santykius su vadovais. Sulauksite naudingų pasiūlymų darbe. Jūsų santykiai su artimaisiais bus nuoširdūs. Namuose jausite harmoniją. Turėsite išlaidų kilniems tikslams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitė jums bus palanki. Galite spręsti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Yra tikimybė gauti naudingų finansinių pasiūlymų. Darbe būsite gana optimistiški. Labiau domėsitės dvasingumu ir norėsite aplankyti šventas vietas. Jeigu kas nors eisis ne pagal jūsų planą, nepraraskite optimizmo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę jausitės energingi ir norintys daug nuveikti. Būsite aktyvūs socialiniame gyvenime ir siekdami savo tikslų. Sulauksite pagarbos už savo pastangas darbe. Norėsite padaryti kažką kilnaus ir kūrybiško. Jūsų protas bus gana kritiškas ir lengvai atskirsite tiesą ir melą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią savaitę turėsite palankių galimybių pabaigti savo darbus. Sulauksite gerų naujienų, kurios sustiprins jūsų pasitikėjimą. Galite gauti naudingų pasiūlymų iš užsienio. Savaitės pradžioje venkite ginčų ir kritikos. Skirkite daugiau dėmesio savo šeimai ir kartu aplankykite prasmingas vietas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Savaitė jums bus sėkminga. Pasieksite norimo rezultato savo darbo srityje. Dėl naudingų sandėrių pagerės jūsų finansinė padėtis. Viduje jausitės patenkinti. Sulauksite artimųjų vizito ir būsite svetingi. Būkite dėmesingi tvarkydami finansinius reikalus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ši savaitė jums bus palanki. Būsite efektyvūs savo darbe, tinkamai panaudosite savo sugebėjimus ir priimsite svarbius sprendimus. Dalyvaujantys įvairiuose konkursuose galite tikėtis puikių rezultatų. Skirkite daugiau dėmesio savo artimiesiems ir draugams. Kontroliuokite savo norus ir negailėkite laiko išmintingų knygų skaitymui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šią savaitę jausitės gerai. Palankus laikas spręsti įvairius finansinius reikalus. Jūsų darbas bus įvertintas ir apdovanotas. Jūsų savybės padės jums gauti norimą rezultatą. Jūsų išmintis sulauks palaikymo ir pripažinimo. Laikykitės atokiau nuo to, kas jums sukelia baimę ir nerimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius