Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas rugpjūčio 2–8 d.: dažniau kils įvairių nesusipratimų

Ši savaitė palanki pabaigti senus darbus, įvertinti, kas nuveikta, taip pat įvairioms valymo procedūroms ir atsikratyti nereikalingų dalykų.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Iki rugpjūčio 6 dienos Merkurijus bus nepalankioje padėtyje. Gali jaustis lėtesnis mąstymas, dažniau kilti įvairių nesusipratimų, vertėtų atidžiau tikrinti pasirašomus dokumentus ir svarbius sandėrius nukelti vėlesniam laikui. Taip pat galimi ryšio sutrikimai ir elektroninės įrangos gedimas.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ši savaitė jums bus palanki. Būsite nusiteikę energingai, susikoncentravę į savo darbą ir kiti semsis iš jūsų įkvėpimo. Jūsų įtaka darbe padidės. Praleisite gražių akimirkų su savo šeima. Jausite stipresnį vidinį ryšį su savo antrąja puse. Būkite atsargūs sulaukę įvairių pasiūlymų iš nepažįstamų žmonių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę galite pradėti kažką naujo. Bus galimybė ugdytis naujų įgūdžių. Ieškantys darbo gali gauti naują pasiūlymą. Norėsite labiau rūpintis savo šeima ir jausite su ja harmonija. Jus pradžiugins jūsų vaikai. Galite turėti daugiau, nei planavote, išlaidų pramogoms ar pirkiniams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ši savaitė atneš jums naujų įspūdžių. Susipažinsite su naujais žmonėmis. Sulauksite daugiau pagalbos iš kitų. Išgirsite gerų žodžių iš savo artimųjų ir su jais santykiai sustiprės. Visas užduotis pavyks išspręsti kaip planavote ir jums padės vyresnių žmonių patarimai. Daugiau dėmesio skirkite savo sutuoktiniui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę jūsų nuotaika bus labai romantiška. Užsiimsite kūryba. Savo darbe pasieksite gerų rezultatų ir galite pradėti svarbias užduotis. Jūsų santykiai su antrąja puse bus artimi ir išpildysite jos norus. Būkite dėmesingi kelyje ir nepažeidinėkite kelių eismo taisyklių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Darbe sulauksite pagarbos, tikėtina, kad pagerės jūsų finansinė padėtis. Turėsite daug idėjų, kurios gali būti pelningos. Jūsų šeima su jumis bus laiminga. Kartu leisitės į iškylą ar ekskursiją. Stenkitės kontroliuoti savo protą, norus ir skirkite daugiau laiko meditacijai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią savaitę turėsite galimybių įgyvendinti savo planus. Jums kils daug kūrybinių idėjų, kurios gali būti naudingos. Sulauksite pagalbos iš nepažįstamų žmonių. Būsite patenkinti savo dabartiniu darbu. Jūsų protas išliks ramus. Turėsite daugiau galimybių išspręsti su šeima susijusius klausimus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savaitė jums bus palanki pradėti kažką naujo. Būsite energingi ir aktyvūs. Pajausite daug kūrybinių ir įkvepiančių minčių. Planavimas pagerins jūsų darbo kokybę, darbe galite sulaukti pagarbos. Elkitės draugiškai su savo kolegomis. Atidžiau saugokite tuos daiktus, kuriuos galite pamesti. Savaitės pradžioje vertėtų neskolinti pinigų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę gali būti išspręstos jūsų problemos, susijusios su nekilnojamu turtu. Turėsite šansų išspręsti ir savo finansines problemas. Daugiau laiko skirsite namams, jų remontui, tad turėsite su tuo susijusių išlaidų. Prieš priimdami svarbius sprendimus stenkitės išklausyti išmintingų žmonių patarimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Savaitės pradžia bus gera, bus palankių progų ištaisyti praeities klaidas. Jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Praleisite gražių akimirkų su savo šeima ir sulauksite svečių. Stenkitės, kad jūsų žodžiai nieko neįskaudintų. Vertėtų vengti rizikingų sprendimų ir nebūtinų išlaidų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę turėsite daug darbo ir gali tekti dirbti viršvalandžius. Stengsitės pagerinti savo darbo kokybę ir taip padėsite žmonėms. Su entuziazmu sieksite savo tikslų. Galite rasti sprendimą savo sveikatos problemoms. Santykiuose sustiprės vidinis ryšys ir pasitikėjimas. Atidžiai planuokite savo išlaidas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę galite padaryti teigiamų pokyčių savo gyvenime. Sulauksite dovanų iš draugų. Jūsų produktyvumas ir energija padidės. Sulauksite pagarbos dėl savo moralinių vertybių. Gali kilti nesutarimų tarp sutuoktinių. Bus svarbu kontroliuoti savo emocijas ir norus. Venkite nebūtinų išlaidų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitė bus palanki. Turėsite galimybę parodyti savo sugebėjimus. Galite sulaukti pagarbos iš vadovybės. Jūsų patarimai kitiems bus naudingi ir vertinami. Sustiprės jūsų santykiai su svarbiais žmonėmis. Daug dėmesio skirsite dvasingumui. Sudarinėdami sandėrius atidžiai patikrinkite dokumentus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius