Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – rugpjūčio 24–30 d.: dienos, kai galime pagerinti santykius, finansus ir vidinį gyvenimą

Rugpjūčio 24 – palanki diena, tinkama pradėti darbus, susijusius su namais, žeme, papuošalų gamyba, geras laikas draugystės pradžiai, trumpalaikėms kelionėms, remonto pradžiai, darbams, susijusiems su transporto priemonėmis, statyboms, vakariniam pasivaikščiojimui, parodyti dėmesį moterims ir aplankyti mamą. Šiandien galite jausti šventinę nuotaiką, norėti pramogų ir harmonijos.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Palankiausias dienos laikas 12.52–13.49 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 08.00–09.47 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 25 – vidutinė diena. Diena tinkama darbams, kurie susiję su žeme, namais, papuošalų gamybai, architektūros ir statybos darbams, taip pat veiklai su transporto priemonėmis, rutininei veiklai, kasdieniams darbams, sportui ir susitaikymui. Būkite atsargūs kelyje, saugokitės traumų, nelaimingų atsitikimų ir nesivelkite į ginčus. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas, nes šiandien gali būti didesnė tikimybė konfliktams. Šiandien galite jaustis emocionaliai, ryžtingai, norėsis filosofuoti, domėtis mistika ir paslaptimis. Gali pasireikšti vienatvės jausmas.

Ši diena susijusi su sėkmės deive „Lakšmi“ kuri yra Kūrėjo moteriška energija. Tai labai palankus metas, kuris suteikia galimybę harmonizuoti santykius bei finansinę gerovę. Nuo šiandien iki rugsėjo 10 dienos ypatingai palankus laikas vedusioms poroms pagerinti savo santykius, finansus, vidinį gyvenimą. Senovės astrologijoje už sėkmę, turtą, laimę ir gerovę atsako sėkmės deivė „Lakšmi“. Šiuo periodu rekomenduojama ir palanku abiems sutuoktiniams laikytis pasninko, nevalgyti mėsos, žuvies ar kitos gyvūninės kilmės produktų. Vyras ir moteris savo maldomis šiuo metu kasdien gali kreiptis į sėkmės deivę „Lakšmi“ ir prašyti laimingos santuokos, santykių pagerėjimo, sėkmės dvasinėje praktikoje, sėkmės materialiniame gyvenime, gerovės savo vaikams ir sėkmės savo sutuoktiniui.

Palankiausias dienos laikas 12.52–13.49 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus laikas 16.53–18.40 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 26 – nepalanki diena naujos veiklos pradžiai, tačiau tinkama sportui, fiziniams krūviams, varžyboms, aktyviai veiklai, rizikai, kovai, deryboms, konkurencijai, tiesos siekimui, susitikimui su priešais, atsiprašymui. Nerekomenduojama pradėti naujos veiklos ir naujų projektų. Šiandien stenkitės kontroliuoti jausmus, nes galimi emocijų proveržiai. Galite jaustis emocionaliai, ryžtingai, norėsis filosofuoti, domėtis mistika ir paslaptimis. Gali pasireikšti vienatvės jausmas.

Palankiausias dienos laikas 12.52–13.19 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.20–15.06 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 27 – vidutinė diena. Ji tinkama parko įkūrimui, kovai su priešais, sutarčių sudarymui ar nutraukimui, šulinių kasimui, žemės ūkio darbams, veiklai, susijusiai su transporto priemonėmis, verslo reikmių įsigijimui, bendrauti su aukštas pareigas užimančiais žmonėmis. Šiandien galite jaustis dosnūs, kūrybiški, dvasingi ir pernelyg įsitikinę savo teisingumu.

Palankiausias dienos laikas 12.52–13.48 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 15.05–16.51 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 28 – vidutinė diena. Diena tinkama aktyviai veiklai, šulinio kasimui, žemės ūkio darbams, atsiprašymui, varžyboms, darbams, susijusiems su cheminėmis medžiagomis, tvarkymuisi, švarinimuisi, rūpintis antrąja puse, dovanoti gėles ir gražius daiktus. Šiandien yra didesnis pavojus apsinuodyti, didesnė nelaimingų atsitikimų, gaisrų ir apgaulių tikimybė, tad būkite atsargesni. Nerekomenduojama skolintis pinigų. Šiandien galite jaustis dosnūs, kūrybiški, dvasingi ir pernelyg įsitikinę savo teisingumu.

Palankiausias dienos laikas 13.21–13.48 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.35–13.20 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 29 – palanki diena pasninkui ir organizmo valymui. Šiandien mėnulio įtaka kūno sveikatai yra pati nepalankiausia, todėl tai geras metas duoti kūnui daugiau poilsio. Pagal galimybes rekomenduojama svarbius darbus atidėti kitai dienai. Tie, kas šiandien laikosi pasninko gali pakeisti savo likimą į geresnę pusę. Galite pagerinti savo materialinę padėtį arba gauti dvasinę naudą, priklausomai nuo savo norų.

Šią dieną vertėtų daugiau laiko skirti susikaupimui, meditacijai, maldai, saviugdai ar sąmoningumo ugdymui. Pasninko nenutraukia šie produktai: visi vaisiai ir riešutai, bei aliejai spausti iš riešutų, saulėgražų aliejus ir sviestas. Daržovės – bulvės, moliūgas, agurkai, cukinija ir ridikai. Taip pat avokadas, citrina, alyvuogės, kokoso riešutas, grikiai, cukrus ir pieno produktai. Rekomenduojami prieskoniai: juodieji pipirai, šviežias imbieras ir druska. Pasninką galima nutraukti sekančią dieną, dviejų valandų bėgyje po saulėtekio suvalgius grūdinių produktų.

Palankiausias dienos laikas 12.52–13.47 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 09.51–11.35 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 30 – palanki diena. Ji tinkama sveikatos gerinimo procedūroms, statybų darbams, apželdinimo darbams, sveikatingumo procedūroms, šventinėms ceremonijoms, sąmoningumo ugdymui, savianalizei, svarbiems darbams, draugystės pradžiai, pasimatymams, naujų rūbų ir papuošalų debiutui. Šiandien palanku prasmingai praleisti laisvalaikį, aplankyti dvasinius centrus, bendrauti su bendraminčiais ir planuoti kitos savaitės darbus. Šiandien galite jaustis praktiški, kantrūs ir nuoseklūs. Gali reikštis ramybės ir meditacijos noras.

Palankiausias dienos laikas 12.52–13.47 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 18.30–20.14 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

E.Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius