Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

E.Gubino savaitės horoskopas – rugpjūčio 3–9 d.: diena, kai galite pradėti realizuoti savo svajones

Rugpjūčio 3-ioji – pilnatis, vidutinė diena. Diena tinkama trumpalaikei veiklai, kelionėms, darbams, susijusiems su transporto priemonėmis, taip pat palanku pradėti remontą, spręsti sveikatos klausimus, skirti laiko sveikatingumo procedūroms ir jėgoms atstatyti.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Mindauraphoto nuotr.

Pirmadienis tinka vakariniams pasivaikščiojimams, pokalbiams, aplankyti mamą ir skirti daugiau dėmesio moterims. Šios dienos nuotaika gali būti praktiška, kantri ir pastovi. Gali pasireikšti ramybės ir meditacijos noras. Geras laikas savęs pažinimui.

Palankiausias dienos laikas 12.54–13.56 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 7.33–9.30 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 4-oji – vidutinė diena. Diena tinkama šventinėms ceremonijoms, kovai, veiklai, susijusiai su transporto priemonėmis, sodo darbams, teismo procesams, deryboms, konkurencijai ir tiesos siekimui. Palankus laikas sportui ir fiziniams krūviams. Nerekomenduojama pradėti naujos veiklos ir naujų projektų.

Būkite atsargūs kelyje, saugokitės traumų, nelaimingų atsitikimų ir nesivelkite į ginčus. Stenkitės kontroliuoti savo emocijas, nes bus didesnė konfliktų tikimybė. Šiandien vertėtų susilaikyti nuo bet kokios kritikos, nes tai gali išprovokuoti nemalonius konfliktus. Šios dienos nuotaika gali būti praktiška, kantri ir pastovi. Gali pasireikšti ramybės ir meditacijos noras. Geras laikas savęs pažinimui.

Palankiausias dienos laikas 12.54–13.56 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 17.19–19.16 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 5-oji – palanki diena. Diena tinkama darbams susijusiems su namais, sutarčių sudarymui, dokumentų tvarkymui, kelionėms, remonto pradžiai, veiklai susijusiai su valstybinėmis įstaigomis, bendrauti su aukštas pareigas užimančiais žmonėmis, susitikimui su draugais, viešiems pranešimams, publikacijoms ir kūrybinei veiklai.

Šios dienos nuotaika gali būti nuolanki, filosofiška, dvasinga ir gali pasireikšti noras padėti kitiems. Šiandien vertėtų susilaikyti nuo kritikos ir apkalbų.

Palankiausias dienos laikas 12.54–13.24 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.25–15.21 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 6-oji – nepalanki diena pasninkui ir organizmo valymui. Diena tinkama aktyviai veiklai, savirealizacijai, architektūrinei veiklai, pavojingiems darbams, žemės ūkio darbams, varžyboms, veiklai, susijusiai su gyvūnais, veiklai susijusiai su vandens įrenginiais, griovimo darbams, tvarkymuisi ir švarinimuisi.

Šiandien yra didesnis pavojus apsinuodyti, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams ir apgaulėms, todėl būkite atsargūs. Nerekomenduojama pradėti keliones ir skolintis pinigų.

Palankiausias dienos laikas 12.54–13.56 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 15.21–17.17 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 7-oji – vidutinė diena. Šiandien nepalanki diena svarbiems darbams, rekomenduojama nepradėti naujos veiklos, būkite dėmesingi, nes yra tendencija priimti neteisingus sprendimus. Diena tinkama kasdieniams darbams, rutininei veiklai, rūpintis antrąja puse, dovanoti gėles ir gražius daiktus. Šiandien vertėtų susilaikyti nuo didelių pirkinių.

Šios dienos nuotaika gali būti dvasinga, jautri ir abejojanti. Gali norėtis romantikos, svajoti, užsiimti labdara ir dalintis gėriu su kitais.

Palankiausias dienos laikas 13.26–13.55 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.29–13.25 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 8-oji – palanki diena. Diena tinkama meditacijai, susikaupimui, savianalizei, sveikatingumo procedūroms, svarbiems darbams, kuriuos galite atlikti ramiai ir be didesnės įtampos. Diena palanki pradėti ilgalaikę veiklą, sodinti, įsikėlimui į naują būstą, priesaikos davimui ir darbams, susijusiems su statybomis. Šiandien pradėti darbai gali atnešti ilgalaikius rezultatus. Svarbu veikti ryžtingai ir tikslingai.

Šios dienos nuotaika gali būti dvasinga, jautri ir abejojanti. Gali norėtis romantikos, svajoti, užsiimti labdara ir dalintis gėriu su kitais. Palanku padėti žmonėms, kurie gyvena vargingiau už mus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams.

Palankiausias dienos laikas 12.54–13.55 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 9.34–11.29 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugpjūčio 9-oji – palanki diena. Diena tinkama statybos darbams, priesaikos davimui, juvelyrinių dirbinių gamybai, šventinėms ceremonijoms, draugystės pradžiai, naujų rūbų rodymui, kelionėms, darbams, susijusiems su namais ir pradėti realizuoti savo svajones.

Šiandien palanku aplankyti artimuosius, pabūti gamtoje, prasmingai praleisti laisvalaikį, dvasinių centrų lankymui, bendravimui ir suplanuoti kitos savaitės darbus.

Šios dienos nuotaika gali būti dvasinga, jautri ir abejojanti. Gali norėtis romantikos, svajoti, užsiimti labdara ir dalintis gėriu su kitais.

Palankiausias dienos laikas 12.54–13.55 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 19.08–21.02 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

E.Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius