-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – rugsėjo 13–19 d.: nepasiduokite neigiamoms emocijoms

Pagal senovės astrologiją šią savaitę išminties, gerumo, sėkmės, gailestingumo ir bendros gerovės planeta Jupiteris pradeda po truputį judėti link savo silpniausios padėties Ožiaragio ženklo.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Nepalankus laikas pradėti rizikingus projektus ir investuoti. Stenkitės nepasiduoti neigiamoms emocijoms ir stenkitės išlikti nuoširdūs.

Saulės planeta pradeda artėti link Marso, todėl būkite atsargesni su ugnimi, elektros prietaisais, gali paūmėti problemos sveikatos srityje, susijusioje su žarnynu. Daugiau dėmesio skirkite saviugdai, savęs atradimui ir sveikai mitybai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią savaitę galite tikėtis naudos iš anksčiau pradėtų projektų. Seksis dirbantiems kūrybinėse ir meninėse srityse. Sulauksite palaikymo ir įvertinimo iš savo antrosios pusės. Jūsų svarbūs darbai gali būti atidėti arba perkelti vėlesniam laikui, dėl to jausite įtampą. Stenkitės kontroliuoti savo pyktį.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šią savaitę jausitės energingai. Galite tikėtis gauti norimą rezultatą savo veikloje ar versle. Darbe būsite kūrybiški, inovatyvūs ir sugebėsite pabaigti jums patikėtas užduotis. Galite tvarkyti reikalus, susijusius su transporto priemonėmis. Nepriiminėkite neapgalvotų sprendimų santykiuose, vadovaukitės savo intelektu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jūsų pasitikėjimas savimi gali išaugti. Būsite kruopštūs ir efektyvūs savo veikloje. Galite sulaukti norimo įvertinimo iš savo vadovų. Norėsite išmokti kažką naujo. Visas problemas išspręsite savo intelekto ir kalbos dėka. Būkite atsargūs su rizikingais pasiūlymais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią savaitę galite gauti naujų darbo pasiūlymų. Seksis dirbantiems meninėse, kūrybinėse ir informacinėse srityse. Anksčiau jums trukdžiusios kliūtys gali būti pašalintos, nes galite sulaukti pagalbos. Skirkite daugiau dėmesio santykiams, elkitės išmintingai, būkite atviri pokalbiuose su savo antrąja puse.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Galite turėti naujų pajamų šaltinių. Pabandykite kažką pagerinti savo darbe, kad kitiems suteiktumėte įkvėpimo. Gali tekti atlikti daug darbų vienu metu. Sulauksite pagyrimų dėl savo talentų. Šeimoje ir santykiuose stenkitės kitiems suteikti gerų emocijų. Kontroliuokite savo norus ir troškimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbo srityje galite tikėtis gauti norimą rezultatą. Jausite įkvėpimą atlikdami jums patikėtas užduotis ir labiau pasitikėsite savimi. Turėsite naujų darbo pasiūlymų. Žmonės džiaugsis jūsų paslaugomis ir bus dėkingi. Daugiau domėsitės dvasingumu ir kaip pajausti vidinę ramybę. Venkite skolų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Savo veikloje išmoksite ir sužinosite kažką naujo. Jūsų santykiai su kitais gali pagerėti. Turėsite daugiau galimybių išreikšti save karjeros srityje. Pagerės jūsų finansinė padėtis. Galite sužinoti jums naudingos informacijos. Laikykitės atokiau nuo negatyvių žmonių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šią savaitę galite tikėtis tinkamo įvertinimo už savo darbus. Tikėtina, kad sutiksite tuos žmones, kurių ilgai ieškojote. Sulauksite gerų atsiliepimų už savo atliktus darbus. Neskubėkite priiminėti neapgalvotų sprendimų. Rūpinkitės savo sveikata, būkite atsargūs su įvairiais buitiniais prietaisais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Stenkitės ir toliau tinkamai atlikti savo pareigas nepaisydami jokių aplinkybių. Jei turite klausimų, į kuriuos nerandate atsakymų, tai būtinai pasikonsultuokite su profesionalais. Galite gauti tinkamą savo darbo įvertinimą. Jūsų šeima jus palaikys ir santykiai su kitais gali būti nuoširdūs.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią savaitę būsite energingi. Galite sulaukti įvertinimo darbe už savo dosnumą. Būsite kūrybiški. Seksis dirbantiems kūrybinėse srityse. Jūsų tikslai gali būti įgyvendinti, jei nesėdėsite sudėję rankų. Būkite pozityvūs ir visus asmeninius klausimus klausimus spręskite taikiai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šią savaitę galite turėti kelionių, susijusių su jūsų veikla. Efektyviai panaudosite savo kūrybinę energiją, atliksite tinkamai tas užduotis, kurių anksčiau nepavyko padaryti. Sulauksite pagalbos iš savo draugų. Stenkitės prasmingai praleisti laiką su savo šeima ir būkite dėmesingi savo artimiesiems.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ši savaitė jums gali būti palanki. Galite tikėtis naujų darbo pasiūlymų. Veikloje tikėkitės gauti naujų užsakymų ir pasiūlymų. Stenkitės įkvėpti kitus, išlikite rūpestingi ir nuoširdūs jums patikėtose pareigose. Atkreipkite dėmesį į kitų patarimus, net jeigu ir jie gali jus kažkiek nuliūdinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius