Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

E.Gubino savaitės horoskopas – rugsėjo 21–27 d.: diena, kai galime pakreipti likimą į geresnę pusę

Rugsėjo 21 – palanki diena. Diena tinkama darbams susijusiems su žeme, namais, papuošalų gamybai, architektūrinei veiklai, statybos darbams, rutininei veiklai, kasdieniams darbams, kelionėms, veiklai susijusiai su jausmais, aplankyti mamą, sveikatingumo praktikoms, tik nerekomenduojama pradėti naujų svarbių darbų. Šiandien pirmoje dienos pusėje galite jaustis kūrybiški, draugiški, norėti pramogauti, o antroje jaustis labiau susikaustę ir susimąstę.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Mindauraphoto nuotr.

Palankiausias dienos laikas 12.47–13.36 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 08.36–10.08 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 22 – vidutinė diena. Diena tinkama spręsti klausimus susijusius su nekilnojamu turtu, naujų rūbų debiutui. Šiandien rekomenduojama visus įvykius priimti kaip Kūrėjo valią ir Jo meilę jums. Stenkitės pajausti dėkingumą Jam ir aplinkiniams. Jeigu jūsų horoskope silpna Marso planeta, jeigu kas nors iš jūsų artimųjų arba jūs susiję su karine tarnyba, tai šiandien palanku pasninkauti norint sumažinti neigiamą Marso įtaką ir apsisaugoti nuo pavojų. Šiandien galite jaustis ryžtingi, įtarūs ir norėti filosofuoti. Gali pasireikšti vienatvės jausmas.

Palankiausias dienos laikas 12.47–13.36 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 16.14–17.45 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Šiandien pagal senovės astrologiją Merkurijus pereina į Svarstykles iki lapkričio 28 dienos. Merkurijus susijęs su kalba, intelektu ir draugais. Gali atsirasti didesnis noras bendrauti, patarti kitiems ir domėtis kaip uždirbti daugiau pajamų. Norėsite būti labiau suprasti ir stengsitės suprasti kitus. Gali padidėti susidomėjimas estetika, grožiu, menais ir santykiais. Šiuo periodu palanku mokytis oratorystės, viešo kalbėjimo, atsirinkti draugus, analizuoti santykius ir domėtis santykių psichologija.

Rugsėjo 23 – vidutinė diena. Diena tinkama aktyviai veiklai, fiziniam aktyvumui, konkurencijai, kovai, kovai su savo vidiniais priešais ir atsiprašymui. Šiandien Merkurijus randasi silpnoje padėtyje, todėl gali padidėti nedėmesingumas, abejingumas ir atsirasti problemos su technika. Vertėtų nepirkti didelių pirkinių ir reikalus susijusius su dokumentų tvarkymu atidėti kitai dienai. Stenkitės sekti savo kalbą ir venkite melo. Šiandien galite jaustis ryžtingi, įtarūs ir norėti filosofuoti. Gali pasireikšti vienatvės jausmas..

Palankiausias dienos laikas 12.47–13.10 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.11–14.42 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 24 – palanki diena. Diena tinkama jėgų atstatymui, sveikatos gerinimo praktikoms, sutarčių nutraukimui, žemės darbams, sportui, mokymuisi ir labdarai. Svarbius darbus vertėtų atidėti kitai dienai. Šiandien galite jaustis dosnūs, dvasingi ir norėti mokyti kitus.

Palankiausias dienos laikas 12.46–13.35 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 14.41–16.11 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 25 – nepalanki dienos energija. Diena tinkama kovai, deryboms, konkurencijai, tiesos siekimui, sportui, fiziniams krūviams, žemės darbams, atsiprašymui ir darbui su cheminėmis medžiagomis. Šiandien yra didesnis pavojus apsinuodyti, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams, apgaulėms, todėl būkite atsargesni. Nerekomenduojama skolintis pinigų. Šiandien galite jaustis dosnūs, dvasingi ir norėti mokyti kitus.

Palankiausias dienos laikas 13.11–13.34 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.41–13.10 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 26 – palanki diena. Diena tinkama poilsiui jėgų atstatymui ir sveikatos gerinimo procedūroms. Šeštadienis lėta diena, todėl šiandien pradėti nauji darbai gali eitis negreitai. Šiandien palanku daugiau laiko skirti meditacijai, susikaupimui, savianalizei ir rutininei veiklai. Saturnas globoja nepasiturinčius, ligonius ir senyvo amžiaus žmones, todėl šiandien palanku padėti tiems, kurie gyvena vargingiau už mus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams. Galite jaustis kantresni, praktiški ir energingi.

Palankiausias dienos laikas 12.46–13.34 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 10.12–11.41 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 27 – diena, kai galime keisti savo likimą. Šiandien palanki diena pasninkui, organizmo valymui, nes mėnulio įtaka kūno sveikatai yra pati nepalankiausia, todėl tai geras metas duoti kūnui daugiau poilsio. Pagal galimybes rekomenduojama svarbius darbus atidėti kitai dienai. Senovės raštuose teigiamas, kas šiandien laikosi pasninko ir užsiima dvasine praktika, gali pakeisti savo likimą į geresnę pusę. Priklausomai nuo savo norų dėka askezių galite pagerinti savo materialinę padėtį arba gauti dvasinę naudą.

Šią dieną vertėtų daugiau laiko skirti susikaupimui, meditacijai, maldai, saviugdai ar sąmoningumo ugdymui. Pasninko nenutraukia šie produktai: visi vaisiai ir riešutai, bei aliejai spausti iš riešutų. Saulėgrąžų aliejus ir sviestas. Daržovės – bulvės, moliūgas, agurkai, cukinija ir ridikai. Taip pat avokadas, citrina, alyvuogės, kokoso riešutas, grikiai, cukrus ir pieno produktai. Rekomenduojami prieskoniai: juodieji pipirai, šviežias imbieras ir druska. Pasninką galima nutraukti sekančią dieną, dviejų valandų bėgyje po saulėtekio suvalgius grūdinių produktų.

Palankiausias dienos laikas 12.46–13.33 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 17.35–19.04 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

E.Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius