Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas – rugsėjo 7–13 d.: tai pavojingas laikas, teks būti atsargiems

Rugsėjo 7 – vidutinė diena. Diena tinkama sudėtingų darbų atlikimui, varžyboms, darbams, susijusiems su ugnimi, šulinio kasimui ir žemės ūkio darbams. Šiandien yra didesnis pavojus apsinuodyti, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams ir apgaulėms, todėl būkite atsargesni. Taip pat šiandien nerekomenduojama skolintis pinigų. Šiandien galite jaustis kūrybiški, dvasingi, originalūs ir entuziastingi.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Palankiausias dienos laikas 12.50–13.43 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 08.18–09.58 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 8 – vidutinė diena. Diena tinkama darbams, susijusiems su namais, žeme, papuošalų gamybai, tikslo siekimui, konkurencijai, deryboms, darbams su metalais, kasdieniams darbams, aktyviai fizinei veiklai, sportui, sveikatingumo praktikoms ir namų ruošos darbams.

Šiandien labai intuityvi diena, galimi pranašiški, aiškūs sapnai, rekomenduojama visus įvykius priimti kaip Kūrėjo valią ir jo meilę jums. Stenkitės pajausti dėkingumą jam ir aplinkiniams. Šiandien galite jaustis kūrybiški, dvasingi, originalūs ir entuziastingi.

Palankiausias dienos laikas 12.50–13.43 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 16.34–18.13 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 9 – palanki diena. Diena, tinkama veiklai, susijusiai su transporto priemonėmis (pirkimas, automobilio remontas), kelionėms, statyboms, naujų papuošalų debiutui, įsikėlimui į naują būstą, įsipareigojimų priėmimui, viešiems pranešimams, publikacijoms, pirkimams ir pardavimams. Šiandien galite jaustis stiprūs, stabilūs, dosnūs ir dėmesingi. Gali atsirasti noras kurti grožį ir harmoniją.

Palankiausias dienos laikas 12.50–13.15 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 13.16–14.54 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 10 – palanki diena. Diena tinkama svarbiems darbams, susitaikymui, labdarai, kelionėms, sportui, draugystei, naujų rūbų debiutui, šventinėms ceremonijoms, mokymuisi ir pirkiniams. Šiandien galite jaustis stiprūs, stabilūs, dosnūs ir dėmesingi. Gali atsirasti noras kurti grožį ir harmoniją.

Palankiausias dienos laikas 12.49–13.42 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 14.53–16.31 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Nuo šios dienos iki lapkričio 14 dienos Marsas judės atgaline kryptimi. Šiuo periodu galite tapti ramesni, pakantesni ir mažiau agresyvūs. Šiuo periodu palanku daugiau ilsėtis ir ugdytis kantrybę. Galite jaustis labiau pasyvūs, prarasti susidomėjimą sportu ir jausti ryžto trūkumą. Šiuo metu dažniau gali lūžti technika ir mechaniniai įrengimai.

Jei planuojate pirkti transporto priemones, tai darykite dėmesingai, nes galima susidurti su defektais, kurie pasireikš vėliau. Vertėtų būti atsargesniems kelyje, nes padidėja avarijų ir nelaimingų atsitikimų tikimybė. Taip pat šiuo periodu padidėja traumų tikimybė, todėl nerizikuokite savo sveikata be reikalo. Šiuo periodu rekomenduojama niekur neskubėti, pabaigti anksčiau pradėtus darbus ar projektus.

Rugsėjo 11 – nepalanki diena naujiems darbams. Diena tinkama rizikai, kovai, deryboms, konkurencijai, tiesos įrodinėjimui, sportui ir fiziniams krūviams. Nerekomenduojama pradėti naujos veiklos ir naujų projektų. Šiandien stenkitės kontroliuoti jausmus, nes galimi emocijų proveržiai. Šiandien galite jaustis aktyvūs, energingi, norėti rašyti, kurti ir bendrauti.

Palankiausias dienos laikas 13.16–13.41 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 11.38–13.15 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 12 – vidutinė diena. Pirma dienos pusė tinkama aktyviai veiklai, kovai, pavojingiems darbams ir sportui. Antroji dienos pusė tinkama kelionėms, mokymuisi, sveikatingumo procedūroms ir jėgų atstatymui. Šiandien galite jaustis aktyvūs, energingi, norėti rašyti, kurti ir bendrauti.

Palankiausias dienos laikas 12.49–13.41 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 10.01 – 11.38 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Rugsėjo 13 – palanki diena pasninkui ir organizmo valymui. Šiandien mėnulio įtaka kūno sveikatai yra pati nepalankiausia, todėl tai geras metas duoti kūnui daugiau poilsio. Pagal galimybes rekomenduojama svarbius darbus atidėti kitai dienai. Tie kas šiandien laikosi pasninko gali pakeisti savo likimą į geresnę pusę. Galite pagerinti savo materialinę padėtį arba gauti dvasinę naudą, priklausomai nuo savo norų.

Šią dieną vertėtų daugiau laiko skirti susikaupimui, meditacijai, maldai, saviugdai ar sąmoningumo ugdymui. Pasninko nenutraukia šie produktai: visi vaisiai ir riešutai bei aliejai, spausti iš riešutų. Saulėgrąžų aliejus ir sviestas. Daržovės – bulvės, moliūgas, agurkai, cukinija ir ridikai. Taip pat avokadas, citrina, alyvuogės, kokoso riešutas, grikiai, cukrus ir pieno produktai. Rekomenduojami prieskoniai: juodieji pipirai, šviežias imbieras ir druska. Pasninką galima nutraukti kitą dieną, per dvi valandas po saulėtekio suvalgius grūdinių produktų.

Palankiausias dienos laikas 12.49–13.40 val. Šiuo metu palanku planuoti svarbius darbus. Nepalankus dienos laikas 18.03–19.39 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Egidijus Gubinas – profesionalus astrologas, lektorius, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius