Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas vasario 22–28 d.: laukia pilnatis, saugokimės nuo perdėto nerimo ir streso

Šią savaitę sulauksime pilnaties, todėl saugokime save ir kitus nuo perdėto nerimo ir streso. Prieš pilnatį palanku pradėti ką nors naudingo, o taip pat pabaigti kas pradėta anksčiau.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Ožiaragio ženkle lieka trys planetos, todėl jausimės lengviau, bet disciplina, pastangos ir sunkus darbas nebus atšauktas. Rūpinkitės savo nugara, nepersidirbkite ir nepamirškite tinkamai pailsėti.

Nuo pirmadienio Marsas pereis į Jautį ir bus ten kartu su Rahu planeta. Pajusime daugiau energijos ir norą daugiau veikti. Tik šią energiją reikės stengtis kontroliuoti, nes ji gali peraugti į agresiją, žiaurumą ir nejautrumą. Būkite laimingi.

AVINAS

Ši savaitė bus darbinga, dėl to galite jausti stresą. Pokalbių metu rinkitės mandagius žodžius. Finansiškai bus naudingas laikas. Sulauksite naudos iš kolegų ir artimųjų. Labiau rūpinkitės savo sveikata. Gali būti nesutarimų su sutuoktiniu. Būkite dėmesingesni ir atsargesni trečiadienį ir sekmadienį.

JAUTIS

Šią savaitę būsite kūrybiški. Tikėtina, kad pagerės jūsų reputacija. Šeimoje galite jausti palaikymą. Turėsite galimybių įgyvendinti savo planus. Galite pajusti gyvenimiškus iššūkius, tačiau stenkitės išlikti ramūs ir priimti tinkamus sprendimus. Paskutinėmis savaitės dienomis būkite atsargesni. Jausitės silpniau fiziškai ir psichiškai, tačiau nepraraskite motyvacijos.

DVYNIAI

Jūsų reputacija pagerės ir jūsų pajamos padidės. Svarbius sprendimus priimkite tik viską gerai apgalvoję. Galite gauti naujų arba netikėtų pasiūlymų. Stenkitės kontroliuoti savo jausmus, išlikite kantrūs ir ramūs. Jums gali sapnuotis košmarai arba ryškūs sapnai. Sekmadienį būkite atsargesni.

VĖŽYS

Žmonės bus patenkinti jūsų bendravimu. Turėsite puikių progų įgyvendinti savo tikslus. Stenkitės santykiuose su kitais būti kantresni. Pasitikėkite labiau savimi. Neduokite pažadų, kurių negalite įvykdyti. Nepasitikėkite kitais aklai ir atidžiai patikrinkite abejotiną informaciją. Pirmadienis ir antradienis jums gali būti sudėtingesnės dienos.

LIŪTAS

Jūsų problemos dėl darbo gali pajudėti į teigiamą pusę. Galite gauti galimybę sudaryti naujas sutartis savo veikloje. Jūsų pasitikėjimas savimi padidės. Vertėtų laikytis atokiau nuo ginčų ir kovos. Jei ką nors pardavinėjate, tai tinkamai pasirūpinkite savo prekių kokybe. Trečiadienis ir ketvirtadienis gali būti nelabai palankios dienos.

MERGELĖ

Ieškantys antrosios pusės gali sulaukti meilės pasiūlymų. Fiziškai jausitės energingi. Šeimos santykiuose tvyros darna. Svarbius sprendimus priimkite tik viską gerai apsvarstę ir verčiau neleiskite į juos kištis pašaliniams asmenims. Nebūkite išsiblaškę. Nepriimkite svarbių sprendimų penktadienį ir sekmadienį.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę būsite kūrybiški. Jūsų gabumai bus įvertinti. Galite gauti pasiūlymų, kurie padės jūsų karjeroje. Savaitės pabaigoje galite sulaukti gerų žinių. Teks spręsti šeimyninius konfliktus, dėl to būkite pakantesni savo šeimos nariams. Stenkitės labiau įsiklausyti į savo antrosios pusės problemas. Pirmosiomis savaitės dienomis būsite labiau išsiblaškę.

SKORPIONAS

Šią savaitę savo veikloje sulauksite patarimų iš įtakingų žmonių. Stenkitės savimi labiau pasitikėti. Galite sulaukti palaikymo iš savo sutuoktinio. Pernelyg nepasitikėkite tais, kurie susiję su finansais. Stenkitės ieškoti kompromiso visose situacijose. Pirmadienį ir antradienį teks spręsti nemalonius klausimus. Neleiskite negatyvioms mintims daryti jums įtaką.

ŠAULYS

Galite dalyvauti socialinėje arba politinėje veikloje. Jūsų pastangos mokytis suteiks jums pripažinimą. Darbe galite sulaukti pagarbos ir įvertinimo už jūsų sumanumą. Jūsų atsidavimas darbui įkvėps kitus. Jei planuojate skolintis pinigų, tai nedarykite to trečiadienį ir ketvirtadienį. Nesielkite skubotai ir visko neapgalvoję.

OŽIARAGIS

Pasistenkite savo planus aptarti su sutuoktiniu ir ramiai apie viską pasikalbėti. Dalyvaukite dvasinėje veikloje ir esant galimybei padėkite kitiems. Stenkitės palaikyti gerus santykius su savo pavaldiniais ar bendradarbiais. Emociškai galite jaustis silpni, dėl to ieškokite išminties, kuri jus įkvėptų. Antradienį ir trečiadienį gali padidėti jūsų išlaidos. Dėl nuovargio galite jausti silpnumą, todėl stenkitės gerai pailsėti. Palanki diena gali būti penktadienis.

VANDENIS

Stenkitės pasimokyti iš savo trūkumų. Galite sulaukti pagalbos iš įtakingų žmonių ir draugų gyvenančių užsienyje. Būsite kupini teigiamos energijos, kelsite naujus tikslus. Svajosite apie atostogas. Vertėtų nerizikuoti su finansais. Teks spręsti šeimyninius klausimus. Vairuokite atidžiai ir neskubėkite kelyje. Pirmadienis gali būti įtempta diena.

ŽUVYS

Šią savaitę domėsitės kinu ir literatūra. Susiję su informacija ir verslu gali sulaukti didelės sėkmės. Jūsų santykiai su kolegomis gali būti nuoširdūs ir jūsų reputacija pagerėti. Tikėkitės palaikymo ir paskatinimo iš savo šeimos ir draugų. Savaitės pradžia bus gera. Tačiau pirmadienį ir antradienį susidursite su tam tikru spaudimu. Būkite atsargūs dėl sezoninių ligų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius