Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Gubino savaitės horoskopas vasario 8–14 d.: įvyks retas astrologinis reiškinys, kuris lems globalius pokyčius

Šią savaitę vasario 9–11 dienomis įvyks retas astrologinis reiškinys. Šešios planetos – Jupiteris, Venera, Saulė, Merkurijus, Saturnas ir Mėnulis – atsidurs viename Ožiaragio ženkle. Senovės astrologijoje toks reiškinys buvo laikomas nepalankiu.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Senovės astrologijos raštuose minima, kad jeigu tokia planetų padėtis yra žmogaus horoskope, tai jis gali būti veidmainis, neramus, linkęs į neištikimybę santykiuose, linkęs atlikti nedorybingą veiklą, turės finansinių problemų ir bus netikintis Dievo.

Tokia planetų padėtis reiškia, kad sulauksime įvykių, kurie gali keisti visuomenę, politiką, kas lems didesnes žmonių finansines problemas ir apgaules. Tokia planetų padėtis gali sukelti ir konfliktus tarp šalių.

Panaši planetų padėtis jau buvo 1962 m. vasario 3–5 d. Tuo metu Ožiaragio ženkle buvo ne šešios, o aštuonios planetos. Tomis dienomis įvyko du svarbūs istoriniai įvykiai – JAV įvedė embargą prekybai su Kuba (1962 03 02), o kitą dieną Kubos generalinė nacionalinė asamblėja priėmė antrąją Havanos deklaraciją ir apkaltino JAV ir Lotynų Amerikos „oligarchines vyriausybes“ sąmokslu prieš Kubą (1962 04 02). Po šių įvykių prasidėjo Kubos raketų krizė.

Dėl tokios planetų padėties šiandien gali įvykti globalus istorinis įvykis, kuris bus pastebimas ne iš karto, bet pasireikš po kelių mėnesių ar metų. Tik skirtumas tarp planetų padėties 1962 metais ir dabar tas, kad šiomis dienomis bus stipri Marso planeta. Marsas yra pastangų, aktyvumo, ryžto ir drąsos rodiklis. Tai reiškia, kad jei žmonės bus ryžtingi ir drąsūs, tai įveiks net globalius pokyčius, kurie veda į finansines problemas, suvaržymus ir apribojimus. Taip pat tai laikas, kai žmonėms svarbu pradėti užsiimti dvasine praktika, kas leistų įveikti baimę ir suteiktų vidinės ramybės. Būkite laimingi.

AVINAS

Savaitės pradžia bus įtempta ir pakankamai užimta. Daug laiko teks skirti darbui, bet už tai sulauksite įvertinimo. Teks spręsti kai kurias pasikartojančias klaidas. Kiti nelabai norės klausyti jūsų nuomonės ir patarimo. Tačiau jus palaikys šeima ir artimieji, todėl ir visus sunkumus praeisite lengviau. Būkite atidūs vairuodami.

JAUTIS

Turėsite daug entuziazmo ir norėsite pramogauti. Jausitės stiprūs ir energingi. Savo veikloje sulauksite pagarbos ir sėkmės. Jums padės draugai. Įveiksite savo priešus ir oponentus. Būsite pozityvūs ir kiti žavėsis jumis. Santykiuose teks spręsti buitinius klausimus, tad stenkitės vienas kitam padėti ir išklausyti savo sutuoktinio.

DVYNIAI

Jūsų finansinė padėtis išliks stabili. Jausitės laimingi ir įsikvėpę. Turėsite daug naujų idėjų ir norėsite plėsti savo veiklą. Pradėsite kažką naujo, bet būkite atidūs savo darbe. Nepakliūkite į klaidinančios informacijos pinkles ir nepasikliaukite įtartinais pasiūlymais. Galite sulaukti neteisingų patarimų, todėl aklai visais nepasitikėkite.

VĖŽYS

Šią savaitę taikiai išspręsite visus ginčus su artimais žmonėmis. Tie, kurie mokosi, sulauks gerų rezultatų ir įvertinimo. Šią savaitę jūsų ambicijos bus įgyvendintos. Pradėsite kažką naujo arba sulauksite naujų pasiūlymų darbe. Gerai pailsėkite, nes dėl nuovargio jausitės irzlūs. Būkite atsargūs ir nerizikuokite sportuodami.

LIŪTAS

Turėsite palankių galimybių gauti naudos finansų srityje. Lengvai pabaigsite visus darbus. Sulauksite gerų žinių ir įvykių. Jausitės kūrybingi ir energingi. Jūsų darbas bus tinkamai įvertintas. Išliksite aktyvūs socialiniame gyvenime. Šeimoje bus ramybė ir tarpusavio palaikymas. Nešvaistykite laiko informacijai, kuri jus baugina ir stabdo.

MERGELĖ

Šią savaitę daug laiko skirsite namams. Domėsitės dizainu, menu ir kūrybinėmis sritimis. Norėsite išbandyti kažką naujo savo darbo vietoje. Jūsų santykiai su vadovais bus geri. Turėsite galimybių įgyvendinti savo planus. Sulauksite palaikymo iš savo šeimos. Venkite rizikingos veiklos. Sekite savo kalbą ir nesivelkite į jokius ginčus.

SVARSTYKLĖS

Darbe turėsite galimybių pasiekti savo tikslus. Jūsų pastangos bus įvertintos. Sulauksite naudingų pasiūlymų. Jausitės įsitempę, tad skubėkite iš lėto. Laikykitės atokiau nuo tų, kurie jums nori pakenkti. Skirkite pakankamai laiko savo šeimai. Dažniau naudokitės savo intelektu, o ne tik savo jausmais.

SKORPIONAS

Sulauksite naujų pasiūlymų darbe. Būsite draugiški su kitais žmonėmis. Nepaisant įtampos darbe jausitės gerai ir įveiksite visus išbandymus. Elgsitės taktiškai, diplomatiškai ir išmintingai. Dabar jums geras laikas atsikratyti žalingų įpročių. Jei kažkuo abejojate, tai ieškokite atsakymo ir jį būtinai surasite.

ŠAULYS

Šią savaitę nugalėsite likimo išbandymus. Įveiksite sunkias užduotis darbe. Tinkamai panaudosite jau anksčiau įgytą patirtį. Turėsite daugiau galimybių įgyvendinti savo svajones. Nešvaistykite laiko ir pinigų be reikalo. Laikykitės atokiau nuo blogos kompanijos. Išlikite išmintingi, aktyvūs ir pozityvūs.

OŽIARAGIS

Šią savaitę būsite nusiteikę teigiamai. Turėsite naudingą susitikimą arba pokalbį. Sulauksite naudingų pasiūlymų darbo srityje. Nors teks dėti daugiau pastangų veikloje, įveikti įvairias kliūtis, tačiau taip sustiprinsite pasitikėjimą savimi. Jums padės draugai ir geri pažįstami. Stenkitės laikytis dienos režimo. Konfliktines situacijas spręskite taikiai.

VANDENIS

Sulauksite pozityvaus palaikymo iš savo artimųjų. Išliksite emociškai stiprūs ir pasitikintys savimi. Stiprinsite savo intelektą. Darbe būsite produktyvūs ir turėsite daug kūrybinių idėjų. Planuokite savo išlaidas ir neišleiskite daugiau, nei leidžia jūsų galimybės.

ŽUVYS

Sulauksite naujų pasiūlymų savo darbe. Daugiau dėmesio skirsite praktikai nei teorijai. Domėsitės kultūrine veikla. Turėsite galimybių gauti papildomų pajamų. Jausite savo vidinį potencialą. Ieškosite tiesos ir teisybės. Atidžiai išsiaiškinkite klausimus, susijusius su finansais ir mokesčiais. Jeigu dirbate srityje, susijusioje su nekilnojamuoju turtu, būkite atidūs sudarydami sandorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius