-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino vasario mėnesio horoskopas: Lietuvoje palengvėjimą turėtume pajausti po poros savaičių

Vasario pirmoje pusėje dauguma planetų išliks Saturno planetos įtakoje, kuris susijęs su disciplina ir apribojimais. Nuo vasario 5 iki 12 dienos Saulė, Merkurijus, Jupiteris, Saturnas ir Venera susijungs Ožiaragio ženkle. Ožiaragio ženklas susijęs su darbu ir karjera. Tai reiškia, kad šiuo metu gali būti kažkokie svarbūs įvykiai visuomenėje, išradimai ir taisyklės susijusios su naujomis technologijomis.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Padidės efektyvumas darbo, verslo srityse, daugiau žmonių pradės dirbti ir bus aktyvesni. Tai žada, kad ribojimai susiję su darbu, turėtų po truputį mažėti.

Lietuvoje palengvėjimą, susijusį su įvairiais virusais, ekonomika, ribojimais, bendra šalies bei žmonių situacija turėtume pajausti nuo vasario vidurio.

Linkiu visiems ko geriausio kloties, būkite laimingi.

AVINAS

Šį mėnesį turėsite naudingų pokyčių namuose ir darbe. Jums seksis sveikatos, finansų ir daugelyje gyvenimo sričių. Darbe sulauksite gerų atsiliepimų ir pagalbos iš savo draugų.

Karjera: Šį mėnesį darbe jausitės gerai ir sulauksite pagyrų. Jus pripažins už sunkų darbą ir pastangas, dėl to padidės jūsų motyvacija. Darbe venkite ginčų su vadovu ir vyresniais kolegomis, nors ir norėsis visus pamokyti.

Finansai: Tikėkitės teigiamų pokyčių finansų srityje. Jums gali pasiūlyti naudingą sandorį, kuris atneš pajamų. Galite sulaukti vertingų patarimų finansiniuose klausimuose iš labiau patyrusių žmonių.

Santykiai: Ieškantys antrosios pusės turės palankių progų ją sutikti. Sutuoktinių poros pagerins savo santykius. Jūsų santykiai pagerės dėka kūrybiško požiūrio į juos ir noro labiau vienas kitu rūpintis.

Sveikata: Jei turėjote negalavimų su sveikata, tai šį mėnesį jausitės geriau. Stenkitės susilaikyti nuo nesveiko maisto. Kasdien atliekami fiziniai pratimai gali padėti išlikti energingesniems. Į savo mitybą įtraukite daugiau daržovių, vaisių ir meilės maisto gaminime.

Palankios mėnesio dienos: 2,3, 4 8, 9, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 27, 28.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 5, 6, 7, 14, 15, 16, 17, 18 10, 11, 12, 13, 23.

JAUTIS

Šį mėnesį turėsite daugiau galimybių santykių, darbo ir finansų srityje. Vertėtų susilaikyti nuo rizikingų investicijų. Pagal galimybes sumažinkite savo išlaidas ir pataupykite.

Karjera: Profesinėje srityje jausitės gerai, nors ir reikės pasistengti. Jūsų vadovui gali patikti jūsų pastangos, dėl to sulauksite įvertinimo. Išlikite kantrūs, atsakingi ir judėkite į priekį tikslo link.

Finansai: Tai geras mėnuo daugelio profesijų žmonėms. Dėl savo talento ir kūrybiškumo padidinsite pajamas ir pelną.

Santykiai: Galimi konfliktai dėl buitinių klausimų. Pasistenkite susilaikyti nuo bereikšmių ginčų su sutuoktiniu ar mylimuoju. Savo santykius galite pagerinti padėkos žodžiais ir teigiamais įvertinimais. Pasidalinkite savo rūpesčiais su sutuoktiniu ir nuoširdžiai apie viską pasikalbėkite.

Sveikata: Jūsų sveikata išliks gera, jei laikysitės atokiau nuo negatyvių žmonių ir minčių. Nesijaudinkite dėl nesėkmių, o labiau ieškokite, kas jus motyvuotų. Daugiau vaikščiokite gryname ore.

Palankios mėnesio dienos: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 23, 26, 27, 28.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 14, 15, 16, 17, 21, 22, 24, 25.

DVYNIAI

Šis mėnuo jums bus palankus, tačiau jūsų darbe gali būti keletas iššūkių. Rūpinkitės savo sveikata. Nepriimkite jokių svarbių finansinių sprendimų nepasitarę su daugiau išmanančiais tuose klausimuose.

Karjera: Šis mėnuo atneš tam tikrų iššūkių jūsų darbe, bet tuo pačiu gausite ir atsakymų į anksčiau keltus klausimus. Pasidalinkite savo rūpesčiais su vadovu ir jis padės ieškant geriausio sprendimo toje situacijoje.

Finansai: Stenkitės ir toliau dėti pastangas finansų srityje. Gali tekti gyventi taupiau. Venkite bereikalingų išlaidų ir pirkite tik būtinus daiktus.

Santykiai: Iš šeimos sulauksite palaikymo dėl savo pasirinkimo ir sprendimų. Šį mėnesį jausitės pozityviai su antrąja puse. Dėka palaikymo žodžių vienas kitam jausite didesnę pagarbą ir artumą.

Sveikata: Šį mėnesį daugiausia rūpesčių dėl sveikatos turėsite dėl streso ir nežinomybės. Stenkitės kuo daugiau sužinoti apie tai, kas kelia nerimą. Venkite per daug darbo, jei jausite, kad dėl to patiriate išsekimą ir nerimą.

Palankios mėnesio dienos: 1,2,3,4,5, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 26, 27, 28.
Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 20 21, 22, 23, 24.

VĖŽYS

Šį mėnesį daugiau dėmesio skirkite santykiams su vyresniais ir būkite jiems pakantesni. Domėkitės savęs pažinimu, filosofija, psichologija, dvasingumu, kas padės geriau suvokti, kodėl gyvenime atsiduriate vienoje ar kitoje situacijoje.

Karjera: Šis mėnesį galite jaustis nepakankamai įvertinti darbe, kas sukels nusivylimą. Kai kurie kolegos bus prieš jus nusiteikę. Tačiau nesijaudinkite, viskas laikina, o tos kliūtys tik padės jums kaip asmenybei sustiprėti ir tapti išmintingesniems.

Finansai: Reikės dažniau ieškoti kompromisų su sutuoktiniu dėl išlaidų. Pasistenkite rasti bendrą sprendimą ir ramiai apie viską pasikalbėti, kai nurims emocijos. Nuo bereikalingų išlaidų vertėtų susilaikyti.

Santykiai: Santykiuose bus nemažai nuomonių skirtumų, ir tai gali trukdyti išlikti ramiems. Jeigu jausite pyktį, tai pasistenkite pokalbius atidėti vėlesniam laikui. Neskubėkite daryti skubotų sprendimų, nes dabar tam ne pats palankiausias metas.

Sveikata: Sveikata išliks stabili. Daugiau dėmesio skirkite savo akims. Valgykite sveiką maistą ir nepamirškite kasdien mankštintis.

Palankios mėnesio dienos: 1,2,3, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 20, 24, 25.
Nepalankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 26, 27, 28.

LIŪTAS

Šis mėnuo liūtams gali būti geras finansų srityje. Sulauksite grąžos dėka ankstesnių investicijų. Jūsų pajamos padidės. Turėsite nemažai galimybių įgyvendinti savo tikslus.

Karjera: Vadovai pastebės ir įvertins jūsų pastangas. Sulauksite pagyrų už savo išmintį ir įžvalgas. Gausite pasiūlymų naudotis naujomis elektroninėmis priemonėmis.

Finansai: Turėsite galimybių atsidėti daugiau pinigų. Padėsite tiems, kurie turi finansinių problemų. Dėka tokio poelgio kiti jumis didžiuosis.

Santykiai: Meilė sugrįš į jūsų namus. Jei savo žodžiais buvote įskaudinę artimuosius, tai atsiprašykite ir toliau stenkitės susilaikyti nuo griežtų, nemalonių žodžių ar veiksmų. Praleiskite su sutuoktiniu daugiau laiko gamtoje, dažniau išvykite pasivaikščioti po mišką.

Sveikata: Šį mėnesį labiau rūpinkitės savo mityba, nes galite turėti vidurių užkietėjimą ir skrandžio problemas. Venkite per daug aštraus maisto. Būkite entuziastingi, dažniau šypsokitės ir tai padės jaustis teigiamai.

Palankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 20, 23, 26, 27, 28.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 7,15, 16, 17, 21, 22, 24, 25.

MERGELĖ

Šis mėnuo jums bus geras, tačiau vis tiek reikės įdėti pastangų, kad pasiektumėte savo tikslus. Vienišiai gali užmegzti naujas pažintis. Susituokusios poros praleis gražių akimirkų su šeima.

Karjera: Šį mėnesį pasieksite keletą trumpalaikių tikslų. Darbo perspektyvos, susitarimai ir susitikimai pakels jums nuotaiką. Sulauksite pripažinimo ir įkvėpimo.

Finansai: Finansinės perspektyvos šį mėnesį jus nuteiks pozityviau, tačiau teks įdėti pastangų, kad pasiektumėte geresnį rezultatą. Prieš imdamiesi kokių nors finansinių veiksmų savo galimybes įvertinkite tinkamai.

Santykiai: Šį mėnesį jausitės mylimi ir norėsite mylėti. Būsite nusiteikę romantiškai, ieškosite kompromisų, atleisite už klaidas ir džiaugsitės su sutuoktiniu, kad galite vienas kitu pasitikėti.

Sveikata: Šį mėnesį turėtumėte išlikti stiprūs. Rūpinkitės savo sveikata ir nuotaika. Venkite impulsyvumo ir stenkitės reaguoti į viską ramiai.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 24 20, 23, 26, 27.
Nepalankios mėnesio dienos: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 25, 28.

SVARSTYKLĖS

Šį mėnesį meilės santykiuose viskas klostysis palankia linkme. Vieniši gali surasti antrąją pusę ir užmegzti naujus santykius. Stenkitės viską planuoti ir nepriiminėkite impulsyvių veiksmų.

Karjera: Šį mėnesį darbas iš jūsų reikalaus daugiau kantrybės. Jūsų vadovai bus reiklesni jums, todėl reikės labiau pasistengti. Visas užduotis atlikite tinkamai, tuomet išvengsite bereikalingų priekaištų.

Finansai: Jūsų organizaciniai įgūdžiai padės padidinti jūsų pajamas. Finansinė padėtis išliks stabili. Liksite patenkinti savo finansinėmis galimybėmis.

Santykiai: Pradžiuginkite savo sutuoktinį ir nupirkite jam dovanų. Laikas praleistas drauge kur nors gamtoje sustiprins jūsų santykius. Rūpinkitės vienas kitu ir tuomet visas negandas išgyvensite lengviau.

Sveikata: Jūsų ištvermė net susirgus padės greitai pasveikti. Skirkite pakankamai dėmesio savo mitybai, kasdien atlikite fizinius pratimus ir tai leis išlikti pozityviems ir stipriems.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 12, 13, 14, 21, 22, 24, 27.
Nepalankios mėnesio dienos: 4, 5, 6, 7, 15, 18, 19, 20, 23, 25, 26, 28.

SKORPIONAS

Šį mėnesį skirkite pakankamai laiko savo šeimai, nepamirškite jiems pasakyti gerų ir palaikančių žodžių. Būkite atidesni kelyje ir neskubėkite. Darbe elkitės kūrybiškai.

Karjera: Šį mėnesį teks labiau stengtis. Mėnuo bus vidutinis, bet įgysite naujos patirties. Bendraukite su tais kurie turi daugiau patirties jūsų darbo srityje, semkitės iš jų optimizmo ir išminties.

Finansai: Šį mėnesį teks daugiau stengtis, kad pasiektumėte laukiamus rezultatus. Mėnuo bus su pakilimais ir nuosmukiais. Išlikite motyvuoti, nes kliūtys kelyje padės sužinoti ir išmokti ką nors naujo.

Santykiai: Kartu su sutuoktiniu išeikite dažniau pasivaikščioti, nes lauke jausite mažiau įtampos nei namie, ir bus lengviau apie viską pasikalbėti. Padėkite vienas kitam, ir jei užplūdo emocijos, atsiprašykite. Svarbiausia nelaikykite nuoskaudų ir visada išsikalbėkite.

Sveikata: Šį mėnesį būkite atsargūs ir rūpinkitės savimi. Jus gali kamuoti nuovargis, dėl kurio atsiras vangumas. Tai reiškia, kad jums bus svarbu daugiau judėti ir vaikščioti gryname ore.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 14, 17, 18, 19, 20, 23, 26, 27.
Nepalankios mėnesio dienos: 7, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 21, 22, 24, 25, 28.

ŠAULYS

Šis mėnuo bus palankus poroms, kurios kartu praleis daug įsimintinų akimirkų. Darbe sulauksite naudingų pasiūlymų. Šį mėnesį pabandykite ką nors naujo, ko iki tol nesate darę – meditacija, mankšta, grūdinimasis, sveika mityba ar šiaurietiškas vaikščiojimas.

Karjera: Jūsų kūrybiškumas ir entuziazmas sulauks jūsų vadovo ir kolegų palaikymo. Jūsų pasitikėjimas padės sėkmingai užbaigti savo projektus. Tai tinkamas laikas būti originaliems ir inovatyviems.

Finansai: Šį mėnesį jums seksis finansiniuose klausimuose. Tačiau savo galimybes įvertinkite tinkamai ir nepirkite nereikalingų daiktų. Jei galėsite, padėkite tiems, kurių finansinė padėtis prastesnė.

Santykiai: Šį mėnesį santykiuose būsite kūrybiški. Jausitės laimingi ir pralinksminsite savo mylimą žmogų. Bus pozityvus mėnuo, kupinas teigiamų emocijų.

Sveikata: Šį mėnesį jausitės gerai. Savo teigiamomis emocijomis užkrėsite kitus. Būsite motyvuoti, kas nudžiugins aplinkinius ir jūsų šeimą.

Palankios mėnesio dienos: 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 17, 18, 19, 20, 15, 16, 21.

OŽIARAGIS

Šį mėnesį pagerinsite savo pasiekimus veikloje. Santykiai namuose suteiks pozityvių emocijų. Savo kantrybe ir disciplina įkvėpsite kitus nuosekliai siekti rezultato.

Karjera: Turėsite noro, entuziazmo ir užsidegimo kuo geriau atlikti savo užduotis. Jums seksis tinkamai atlikti savo darbus. Nepamirškite išklausyti kitų žmonių nuomonių ir idėjų. Būkite nusiteikę pozityviai ir tai jums padės įkvėpti kitus.

Finansai: Mėnesio pradžioje su finansais gali tekti kažkiek pasispausti. Tačiau nuo mėnesio vidurio turėsite daugiau finansinių galimybių, bet neskubėkite išlaidauti.

Santykiai: Šis mėnuo sustiprins jūsų ryšius su artimaisiais. Jausite nuoširdžią meilę savo sutuoktiniui. Tai suteiks gerą jausmą jums ir pradžiugins antrąją pusę. Rūpestingumas, supratimas ir išklausymas užglaistys visus jūsų nesutarimus.

Sveikata: Sveikata išliks stabili. Tačiau jei jausite kokius nors pasikartojančius negalavimus, verčiau pasitikrinkite, kad jaustumėtės ramiau.

Palankios mėnesio dienos: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 22, 21.
Nepalankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 16, 23, 24, 25, 26, 27, 28.

VANDENIS

Šį mėnesį būsite aktyvūs. Jūsų finansinė padėtis turėtų pagerėti. Gali būti nelengva susikaupti ir dažnai jausitės išsiblaškę, todėl reikės stengtis išlikti dėmesingesniems.

Karjera: Šį mėnesį jausitės susierzinę, nes ne visada pavyks rasti tinkamų sprendimų kai kuriems aktualiems darbo klausimams. Galite jausti mažesnį norą bendrauti su kitais. Jei bus galimybė, tai svarbesnius susitikimus atidėkite vėlesniam laikui.

Finansai: Jūsų pajamos turėtų padidėti. Jei jūsų finansinės galimybės leis, tai nupirkite tai, ko anksčiau prašė jūsų šeimos nariai.

Santykiai: Šis mėnuo turėtų atnešti gražių akimirkų šeimos rate. Jausitės laimingi, kad galite rūpintis, augti ir tobulėti kaip asmenybės šeimyniniame gyvenime. Atlikdami šeimynines pareigas jausitės stipresni ir labiau savimi pasitikintys.

Sveikata: Šį mėnesį kai kurios senos sveikatos problemos gali jus varginti. Pasistenkite jas ištaisyti. Pasidomėkite, kokie sveikatos pratimai jums labiau tinka, kas sustiprintų jūsų kūną.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 16.
Nepalankios mėnesio dienos: 13, 14, 15, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28.

ŽUVYS

Šį mėnesį šeimoje jausite ramybę ir harmoniją. Finansų srityje turėsite daugiau galimybių. Nepaisant tam tikrų kliūčių karjeroje sugebėsite žengti į priekį.

Karjera: Šį mėnesį būsite praktiški, užsispyrę ir tai jums padės pasiekti geresnių rezultatų. Visus darbus atliksite gerai ir laiku, todėl visi bus jumis patenkinti. Kiti žavėsis jūsų įgūdžiais ir svarbiausia, kad viską darytumėte nuoširdžiai.

Finansai: Šį mėnesį turėsite šansų padidinti savo pajamas. Jausite dosnumą ir norėsite padėti kitiems. Jūsų finansinė padėtis leis atlikti kilnius darbus.

Santykiai: Šį mėnesį praleiskite daugiau laiko su šeima ir būkite kūrybiški. Sutuoktinis ir vaikai būtinai tai įvertins, kas visiems suteiks gerų emocijų.

Sveikata: Šį mėnesį jausite energijos trūkumą. Jus gali išsekinti darbas, todėl teks labiau domėtis, iš kur pasisemti jėgų ir motyvacijos. Dienos režimas, joga ir greitas vaikščiojimas gali prisidėti prie geresnės sveikatos.

Palankios mėnesio dienos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8,12, 15, 21, 23 24, 25, 26, 27, 28.
Nepalankios mėnesio dienos: 7, 9, 10, 11, 13, 14, 16 ,17, 18, 19, 20, 22.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius