Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Egidijaus Gubino astrologinės rekomendacijos gruodžio mėnesiui: „Tai laikas pokyčiams“

Gruodį dauguma planetų judės į Šaulio ženklą. Šaulio ženklas susijęs su optimizmu, morale, filosofija ir teisingumu. Tai reiškia, kad gruodžio mėnesį labiau norėsis ieškoti tiesos, domėtis savęs pažinimu ir būti labiau nusiteikusiais optimistiškai. Gali labiau suaktyvėti noras daryti kokius nors pokyčius savo gyvenime arba pradėti kažką naujo ir tam bus palankus laikotarpis. Gruodžio mėnesį rasis daugiau galimybių leistis į keliones ir išvykas, todėl stenkitės pasinaudoti puikiomis progomis. Šis mėnuo tinkamas kur nors vykti, kad atsitraukti nuo kasdienybės darbų, apmąstyti savo gyvenimą, padaryti praėjusių metų ir nuveiktų darbų išvadas. Bus geras laikas pagalvoti apie pokyčius, ką būtų galima patobulinti savo gyvenime, kad jaustis laimingesniems ir sveikesniems. Šį mėnesį vertėtų būti aktyviems, ieškoti džiaugsmo ir įkvėpimo šaltinio.
Edukologas, bhakti jogas, konsultantas gyvenimo klausimais Egidijus Gubinas
Sėkmės mokytojas, astrologas, konsultantas gyvenimo klausimais Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Gruodžio 5 diena – tinkama rizikai, kovai, deryboms, konkurencijai ir tiesos siekimui. Palankus laikas sportui ir fiziniams krūviams. Nerekomenduojama pradėti naujos veiklos ir naujų projektų. Šiandien stenkitės kontroliuoti savo jausmus, nes galimi emocijų proveržiai. Gali padidėti abejingumas ir jautrumas. Palankiausias dienos laikas 11:54 – 12:25. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 13:06 – 14:03. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais,, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 6 diena – palanki diena naujiems darbams, kelionėms, verslo reikmių įsigijimui ir plaukų kirpimui. Šiandien rekomenduojama bendrauti su aukštas pareigas užimančiais žmonėmis. Diena tinkama pirkti papuošalus, rūbus, gėles, gražius daiktus, eiti į svečius ir priimti svečius. Rekomenduoju skirti daugiau dėmesio savo antrajai pusei. Palankiausias dienos laikas 11:55 – 12:25. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 11:13 – 12:10. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais,, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 7 diena – palanki diena organizmo apvalymui, pasninkui ir plaukų kirpimui. Vertėtų daugiau laiko skirti poilsiui, nes poilsis šiandien prailgina gyvenimą. Pagal galimybes svarbesnius darbus verčiau atidėkite kitai dienai. Diena taip pat palanki padėti žmonėms kurie gyvena vargingiau už mus ir kilniems darbams. Palankiausias dienos laikas 11:55 – 12:25. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 10:18 – 11:14. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 8 diena – palanki diena ištesėti duotus pažadus. Diena tinkama prekybai, pirkiniams, netolimoms kelionės, daugiau laiko pabūti gamtoje, mokymosi pradžiai, bendravimui, suplanuoti kitos savaitės darbus, sveikatingumo praktikoms ir jėgų atstatymui. Palankiausias dienos laikas 11:56 – 12:26. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 14:59 – 15:55. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 9 diena – palanki diena kūrybai, apmąstymams, svarbiems darbams, pasipuošti naujais rūbais, papuošalais, sudėtingų darbų atlikimui, varžyboms, darbams susijusiems su ugnimi. Šiandien didesnė tikimybė apsinuodijimui, nelaimingiems atsitikimams, gaisrams ir apgaulėms, todėl būkite budrūs. Nerekomenduojama skolintis pinigų. Palankiausias dienos laikas 11:56 – 12:26. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 09:24 – 10:19. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 10 diena – nepalanku pradėti naujus darbus, vertėtų vengti kelionių, būti atsargiems transporto spūstyse, saugotis traumų, konfliktų ir nelaimingų atsitikimų. Gali jaustis emocinis nestabilumas ir dažnesnės nuotaikų kaitos. Diena tinkama rutininei veiklai ir kasdieniams darbams. Palankiausias dienos laikas 11:57 – 12:26. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 14:03 – 14:59. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 11 diena – palanki diena sveikatos gerinimui, fizinei veiklai, namų ruošos darbams, susitikimui su draugais ir bendravimui. Gali vėluoti finansiniai atsiskaitymai Palankiausias dienos laikas 11:57 – 12:27. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 12:28 – 13:08. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais,, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 12 diena – tinkama naujų rūbų apsivilkimui, kelionėms, šventiniams ritualams, įsipareigojimų priėmimui, darbams kur reikia susikaupimo ir pirkiniams. Gali jaustis įtampa šeimyniniuose santykiuose. Palankiausias dienos laikas 11:58 – 12:27. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 13:08 – 14:03. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 13 diena – tinkama spręsti klausimus susijusius su valstybinėmis įstaigomis, aktyviai veiklai, kovai ir mokymosi pradžiai. Gali labiau suaktyvėti emocijos. Vertėtų vengti vienatvės ir liūdesio. Palankiausias dienos laikas 11:58 – 12:28. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 11:18 – 12:13. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 14 diena – tinkama aktyviai veiklai, svarbių sprendimų priėmimui, sportui, tvarkymuisi, švarinimuisi, kelionėms, remonto darbams, sveikatingumo praktikoms, susikaupimui, savianalizei ir plaukų kirpimui. Vertėtų vengti pykčių ir konfliktų. Palankiausias dienos laikas 11:59 – 12:29. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 10:23 – 11:18. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 15 dieną Veneros planeta pereina į Ožiaragio ženklą ir bus ten iki sausio 9 dienos. Veneros planeta susijusi su santykiais ir šiuo laikotarpiu gali juose trūkti emocijų, vyrauti šaltumas, taupumas, išskaičiavimas, todėl negailėkite šiltų žodžių savo antrai pusei. Aplinkiniai gali būti šaltesni, nerodyti emocijų ir būti labiau uždari. Šiuo metu reikės stengtis būti nuoširdesniems. Vyrai atminkite, kad šiuo šaltu metų periodu moterį labiausiai gali sušildyti šiltas pokalbis, šiltas žvilgsnis, palaikymo žodžiai ir apkabinimas. Tai leidžia moteriai jaustis saugiau. Gruodžio 14, 15 ir 16 dienomis rekomenduojama susilaikyti nuo didelių pirkinių.

Gruodžio 15 dieną palankiausias dienos laikas 11:59 – 12:29. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 14:59 – 15:54. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Gruodžio 16 dieną Saulė pereina į Šaulio ženklą ir bus ten iki sausio 14 dienos. Saulės planeta susijusi su mūsų energija, pasitikėjimu, entuziazmu ir optimizmu. Tai reiškia, kad šiuo periodu bus daugiau energijos, optimizmo, išradingumo, tik svarbu tinkamai įvertinti savo galimybes. Šiuo periodu labiau reikšis pozityvi nuotaika, noras naujų įspūdžių, naujų galimybių paieškos ir drąsa. Laikas tinkamas veikti, o ne ieškoti pasiteisinimų. Atminkite, kad sėkmingi ir turintys gyvenimo tikslą žmonės, neturi kada koncentruotis į kitų trūkumus ir klaidas, nes randa tiek daug, ką galima tobulinti savyje. Šis laikotarpis bus palankus kelionėms ir naujų idėjų paieškoms. Gruodžio 15, 16, 17 ir 18 dienomis nerekomenduojama pradėti svarbius darbus ir naujus projektus.

Gruodžio 16 dieną palankiausias dienos laikas 12:00 – 12:29. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laika 09:30 – 10:25. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius