Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijaus Gubino horoskopas sausio 8–14 dienoms: nekonfliktuokite ir būkite budrūs

Sausis – tai tarsi naujas gyvenimo lapas. Mes tiek daug žadėjome daryti gyvenimo pokyčių po Naujųjų metų ir pagaliau atėjo tam metas. Sausis bus energijos, pergalių, ištvermės ir stiprybės mėnuo. Tai bus geras laikas pasikrauti energijos, atsinaujinti ir veikti. Susikaupimas ir koncentracija padės įveikti visus mėnesio išbandymus. Šį mėnesį stenkitės patys padėti kitiems, padaryti šį pasaulį geresniu ir likimas jums atsilygins. Sausio 1-7 dienomis vertėjo nepradėti naujos veiklos pradžios, tad tai planuokite antroje mėnesio pusėje. Pirma sausio pusė labiau tinkama kažko naujo mokymuisi, darbų planavimui, bendravimui ir kelionėms.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio albumo nuotr.

Sausio 8 – palanki diena apsivilkti naujus rūbus ir užsidėti papuošalus. Diena tinkama bendravimui, reklamai, prekybai, kelionėms, gyvenamosios vietos keitimui, svarbių darbų pradžiai, pirkimui – pardavimui, verslo sandoriams, naujiems projektams, susitikimui su draugais, pranešimams, publikacijoms, jaunimo ir sveikatingumo procedūroms. Diena nepalanki konfliktams, šiurkščiai veiklai ir konfrontacijai.

Palankiausias dienos laikas 12.10–12.41 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 12.42–13.23 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Sausio 9 – rekomenduojama nepradėti naujos veiklos. Diena tinkama mokymuisi, griovimo darbams, atsikratyti nereikalingų daiktų, atsikratyti žalingų įpročių, problemų sprendimui, įvairiems tyrimams ir kovai su savo vidiniais priešais. Diena nepalanki kelionėms, dideliems pirkiniams, dovanoto dovanas ir jas priimti.

Palankiausias dienos laikas 12.11–12.41 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 13.23–14.21 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Sausio 9 dieną Venera pereina į Vandenio ženklą ir bus ten iki 2020 metų vasario 2 dienos. Veneros planeta susijusi su santykiais, komfortu ir mūsų emocijomis. Tai geras laikas atleidimui. Bus svarbu atsikratyti negatyvių jausmų ir išgyvenimų susijusių su santykiais. Norėsis labiau laisvės ir vienatvės. Jeigu jūsų santykiai neharmoningi, tai šiuo periodu gali kilti noras pokyčiams.

Tik vertėtų nepriimti sprendimų vadovaujantis tik jausmais. Jeigu turite problemų, nevenkite pasitarti su santykių žinovais arba psichologais. Šiuo metu santykiuose daugiau stenkitės ieškoti bendro tikslo ir supratimo, kad kiekvienas yra individuali asmenybė, todėl mūsų norai nebūtinai turi būti panašūs. Poroms palankus laikas kartu planuoti kelionę, kuri padėtų atgaivinti jausmus.

Sausio 10 – mėnulio užtemimas Lietuvos laiku prasidės 19.07, pikas 21.10, pabaiga 23.12 val. Mėnulio užtemimas bus matomas Rusijoje, Europoje, Azijoje ir Afrikoje. Mėnulio užtemimas nepalankus reiškinys, todėl sausio 9–11 dienomis rekomenduojama nepradėti naujos veiklos, kelionių, derybų ir susitikimų. Šias dienas praleiskite ramioje aplinkoje. Mėnulis susijęs su mūsų protu ir jausmais.

Tomis dienomis didesnę neigiamą mėnulio įtaką gali pajausti moterys ir vaikai, nes jų psichika jautresnė, todėl vyrai būkite kantresni, ir pakantesni. Sausio 9–11 dienomis nesiaiškinkite santykių, nekonfliktuokite ir būkite budresni kelyje. Taip pat šios dienos nepalankios besilaukiančioms. Jums rekomenduojama nepirkti daiktų naujagimiams, vengti mėnulio šviesos, o sausio 10 dienos vakare ir 11 dienos ryte būtinai apsiprausti po dušu.

Sausio 11 – poilsio ir jėgų atstatymo diena. Diena tinkama susikaupimui, poilsiui, savianalizei ir sveikatingumo procedūroms. Diena nepalanki konfliktams ir naujiems darbams. Šiandien palanku padėti žmonėms kurie gyvena vargingiau už mus, aukoti dvasingiems ir kilniems tikslams.

Palankiausias dienos laikas 12.11–12.42 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 10.31–11.29 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Sausio 12 – skirta švęsti, aplankyti artimuosius ir draugus. Diena tinkama bendravimui, kitos savaitės darbų planavimui, pavojingiems darbams ir remontui. Diena nepalanki verslui, pirkimui ir pinigų skolinimuisi. Šiandien palanku pabūti gamtoje ir prasmingai praleisti laisvalaikį.

Palankiausias dienos laikas 12.12–12.43 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 15.22–16.20 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Sausio 13 – dieną atminkite išėjusius į anapilį. Diena tinkama kūrybai, apmąstymams, konfliktų sprendimui, aktyviai veiklai, sportui, tvarkymuisi, švarinimuisi, darbams susijusiems su cheminėmis medžiagomis ir ugnimi. Diena nepalanki sveikatos apžiūrai, skolintis pinigų ir pradėti kelionę. Šiandien palanki diena vakariniam pasivaikščiojimui.

Palankiausias dienos laikas 12.12–12.43 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 9.32–10.30 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Sausio 13 dieną Merkurijus perina į Ožiaragio ženklą ir bus ten iki 2020 01 31. Merkurijaus planeta nurodo kur bus nukreiptas mūsų intelektas, apie ką mes kalbėsime, kas mus domins, kaip reikšis mūsų logika, komunikacija, kalba ir humoro jausmas. Šiuo metu palanku ieškoti informacijos kuri padėtų įgyvendinti išsikeltus tikslus.

Bendravime ir verslo santykiuose gali daugiau reikštis apsukrumas ir naudos paieškos. Todėl sandoriuose ar susitarimuose aiškiai aptarkite sąlygas ir tikslus. Šis laikotarpis palankus pabaigti anksčiau pradėtus darbus, dokumentų tvarkymui ir tikslų išsikėlimui. Sudėtingiau gali jaustis meniškos prigimties žmonės, nes aplinka iš jų gali reikalauti labiau įsižeminti.

Sausio 14 – dieną saugokitės apgaulių, gaisrų, apsinuodijimų ir nelaimingų atsitikimų. Diena tinkama teismo procesams, remonto darbams, pavojingai veiklai susijusiai su metalais, ugnimi, elektronika, medicina, gydymu ir sporto varžybomis. Diena nepalanki naujai veiklai, kelionėms ir sveikatingumo praktikoms. Šiandien būkite atsargūs kelyje ir transporto spūstyse.

Palankiausias dienos laikas 12.12–12.44 val. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 14.26–15.24 val. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Sausio 14 dieną Saulė pereina į Ožiaragio ženklą ir bus ten iki vasario 13 dienos. Saulės planeta susijusi su mūsų energija, pasitikėjimu, entuziazmu ir optimizmu. Šiuo metu vertėtų pasižymėti problemines gyvenimo situacijas, nes tai gali būti gyvenimo pamokos su kuriomis teks dirbti ištisus metus.

Ožiaragio ženklas mus mokys kantrybės ir disciplinos. Šiuo periodu vertėtų daugiau ieškoti pozityvių žinių, saugoti sveikatą, nekonfliktuoti su vadovais, laikytis taisyklių, stengtis savarankiškai spręsti iškilusias problemas, dažniau sakyti malonius žodžius savo artimiesiems ir vaikams.

Egidijus Gubinas – sėkmės mokytojas, astrologas, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius