Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Egidijaus Gubino horoskopas vasario pradžiai: nepasiduokite jausmams

Vasario mėnesį stiprioje padėtyje bus Veneros planeta, Venera atsako už komfortą, grožį, pramogas ir kūrybinę energiją. Tai reiškia, kad vasaris bus produktyvus žmonėms, kurių veikla susijusi su kūryba, kinu ir pramogomis. Veneros planeta taip pat atsako už jausmus, todėl jausmingiems žmonėms šį mėnesį vertėtų stengtis kontroliuoti savo emocijas, prieš priimant sprendimus viską apgalvoti ir nepasiduoti jausmams.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Antroje vasario pusėje Merkurijaus planeta, atsakanti už dokumentus, sutartis, komunikaciją, pradės judėti atgaline kryptimi, todėl vertėtų kelis kartus patikrinti gautą informaciją, tikrinti klaidas, gali būti vėlavimai ir nesusipratimai susiję su dokumentų tvarkymu. Verslo srities žmonėms gali tekti susidurti su netikėtais pokyčiais planuojant susitikimus ir nedideliais pelno praradimais. Daugiausia nesusipratimų gali kilti turizmo sferoje ir technikos srityse.

Vasaris bus produktyvus žmonėms, kurių veikla susijusi su kūryba, kinu ir pramogomis.

Vasario 1 – poilsio ir jėgų atstatymo diena. Diena tinkama meditacijai, susikaupimui, savianalizei, sveikatingumo procedūroms, naujų rūbų ir naujų papuošalų užsidėjimui. Diena nepalanki užsiimti svarbiais darbais. Šiandien stenkitės sekti savo kalbą, venkite melo, padėkite žmonėms kurie gyvena vargingiau, aukokite dvasingiems ir kilniems tikslams.

Palankiausias dienos laikas 12:15–12:50. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 10:20–11:26. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Vasario 2 – dieną stenkitės pabūti gamtoje. Diena tinkama švęsti, aplankyti artimuosius, draugus, suplanuoti kitos savaitės darbus, susitaikymui ir sudėtingų darbų atlikimui. Diena nepalanki pradėti keliones, skolintis pinigų ir pradėti kažką naujo. Šiandien palanku pabaigti anksčiau pradėtus darbus.

Palankiausias dienos laikas 12:15–12:50. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 15:53–17:00. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Vasario 3 – dieną nerekomenduojama pradėti naujos veiklos ir naujų projektų. Diena tinkama kūrybai, sportui, fiziniams krūviams, deryboms ir tikslo siekimui. Diena nepalanki poilsiui, todėl vertėtų būti aktyviems. Šiandien palanki diena vakariniam pasivaikščiojimui.

Palankiausias dienos laikas 12:15–12:51. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 09:11–10:18. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Vasario 3 dieną Venera pereina į Žuvų ženklą ir bus ten iki 2020 02 28. Veneros planeta susijusi su santykiais, komfortu ir mūsų emocijomis. Šiuo laikotarpiu gali padidėti empatija, jausmingumas, intuicija ir noras padėti kitiems. Labiau norėsis supratimo, meilės, ramybės ir harmonijos . Jeigu jūsų veikla susijusi su muzika, kūryba, literatūra, teatru ar kinu, tai palankus laikas įvairioms prezentacijoms ir naujų projektų pristatymui. Šiuo periodu gali būti nemažai išlaidų, nes daugelis bus linkę pasiduoti emocijoms, todėl prieš priimdami sprendimus ką nors įsigyti, gerai viską apgalvokite.

Vasario 4 – vertėtų būti atsargiems transporto spūstyse. Diena tinkama naujiems darbams, teismo procesams, sutaisyti sulūžusius daiktus, remontuoti automobilį, sveikatingumo praktikoms, veiklai susijusiai su metalais, ugnimi, elektronika, medicina, gydymu ir sporto varžybomis. Šiandien saugokitės traumų, konfliktų ir nelaimingų atsitikimų.

Palankiausias dienos laikas 12:15–12:51. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 14:48–15:56. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Vasario 5 – palanki diena pasninkui ir organizmo valymui. Diena tinkama naujų rūbų apsivilkimui, bendravimui, įvairiems pranešimams, publikacijoms, kūrybinei veiklai, jauninimo procedūroms ir kelionėms. Diena nepalanki spręsti konfliktus. Šiandien palanku svarbesnius darbus atidėti kitai dienai, o šiandienos laiką skirti susikaupimui, meditacijai ir sąmoningumo ugdymui

Palankiausias dienos laikas 12:15–12:32. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 12:33–13:41. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Vasario 6 – dieną rekomenduojama nepradėti nieko naujo. Diena tinkama spręsti darbo klausimus, kūrybinei veiklai, problemų sprendimui, kovai ir aktyviai veiklai. Diena nepalanki kelionėms ir šventinėms ceremonijoms. Šiandien palanku ištesėti duotus pažadus

Palankiausias dienos laikas 12:15–12:51. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 13:42–14:50. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Vasario 7 – dieną palanku pradėti naują veiklą. Diena tinkama naujiems projektams, pasipuošti naujais rūbais, užsidėti naujus papuošalus, susitikimams, bendravimui su draugais, kūrybinei veiklai, pirkiniams, labdarai, sveikatingumo praktikoms, pirkti papuošalus, rūbus, gėles, gražius daiktus ir mokymosi pradžiai. Diena nepalanki pinigų skolinimui ir skolinimuisi. Šiandien daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei.

Palankiausias dienos laikas 12:34–12:51. Šiuo metu visi pradėti darbai gali tikėtis sėkmės. Nepalankus dienos laikas 11:24–12:33. Šiuo metu negatyvi dienos energija stipriausia, todėl rekomenduojama atsargiau vairuoti, atsargiai elgtis su elektros prietaisais, o svarbesnius darbus perkelti vėlesniam laikui.

Egidijus Gubinas – sėkmės mokytojas, astrologas, konsultantas gyvenimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius