-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gegužės mėnesio astrologinė prognozė: imsimės atkurti tai, kas sugriauta

Gegužės pradžia – palankiausias mėnesio metas naujų darbų pradžiai, verslo ir finansiniams projektams paleisti, svarbioms sutartims pasirašyti ir bendradarbiavimui įforminti, sužadėtuvėms ir santuokos įžadams įtvirtinti.
Skintos gėlės
Skintos gėlės / 123RF.com nuotr.

Mėnesio viduryje net trys planetos – Saturnas, Venera ir Jupiteris – pasuks retrogradine kryptimi. Stos metas tikslų ir strategijos korekcijai, santykių rekonstravimui, vertybinių dalykų, pasaulėžiūros ir įsitikinimų peržiūrai. Teks mokytis svarbias santykių pamokas. Bus pravartu atsigręžti į nueitą kelią, išsigryninti sėkmingas patirtis ir pripažinti kritines klaidas, atlikti būtinąsias korekcijas, svarbias ateičiai.

Spartesnį pagreitį įgaus projektai, pradėti dar pirmąją gegužės dekadą, o antroje gegužės pusėje naujam gyvenimui bus palankiau prikelti senus projektus, tęsti tai, kas jau pradėta.

Nuo gegužės 12 d. Merkurijus pradės kelionę Dvynių ženklu – stos puikios dienos mokinukams ir besimokantiems, esantiems kelyje, norintiems susipažinti, užmegzti naujus kontaktus ir plėtoti ryšius, besidarbuojantiems komunikacijos ir transporto srityse. Tikėtinas išaugęs mobilumas šalies viduje, o Jupiterio judėjimas reversu nežada proveržio tarptautiniuose ryšiuose.

Bus pravartu atsigręžti į nueitą kelią, išsigryninti sėkmingas patirtis ir pripažinti kritines klaidas.

Gegužės 13 d. Marsas pereis į Žuvų ženklą – bus nebe metas svajoti, stos metas įgyvendinti savo svajones. Gegužės 28 d. Merkurijus pereis į Vėžio ženklą – išmintingus sprendimus atrasime logiką derindami su intuityviąja įžvalga.

Gegužės pradžioje keisis esminių karminių pamokų temos. Šiauriniam karminiam mėnulio mazgui perėjus į Dvynių ženklą, didžiausią aukštesniųjų jėgų palaikymą įgysime tobulėdami savęs pažinimo kelyje, efektyviai bendraudami tarpusavyje ir dalydamiesi vertinga informacija bei žiniomis, mokydamiesi naujų dalykų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji gegužės pusė – aktyvesnė, palanki imti gyvenimo vairą į savo rankas ir dirbti geresnės ateities labui. Pasiteisins iniciatyva, drąsūs žingsniai ir novatoriški sprendimai. Seksis pasižymėti komandinėje veikloje ir kolektyve, visuomeninėje veikloje ir iniciatyvose.

Antroji gegužės pusė bus pasyvesnė, palankesnė kūrybinei veiklai, svajonėms įgyvendinti, dvasiniam gyvenimui ir atokvėpiui. Atsipūsti svarbu, nes pati aktyviausia šių metų dalis Avino Zodiako atstovams – dar tik prieš akis, tad ruoškitės. Nuo mėnesio vidurio lėčiau eisis karjeros frontuose ir versle, tačiau suaktyvės bendravimas, ryšiai ir kontaktai, stos palankesnis metas išvykoms, netolimoms komandiruotėms, pažintims, mokymuisi.

Turėsite progą atnaujinti nutrūkusius santykius ir partnerystes, atgaivinti senus ryšius, peržiūrėti finansines galimybes ir pajamų šaltinius. Naujoms romantinėms pažintims palankesnė pirmoji gegužės pusė, susitaikymui ir tobulėjimui esamuose santykiuose – antroji.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmąją gegužės dekadą – palankus metas patiems svarbiausiems sprendimams ir pozityviems pokyčiams. Mintys neatsitiktinai suksis apie esminius ir pačius svarbiausius gyvenimiškus dalykus, savirealizacijos kryptį ir galimybes, sveikatą, kūrybinius projektus – palanku analizuoti, generuoti idėjas, ieškoti naujų sprendimų, galbūt net keisti veiklos kryptį ar gyvenimo būdą.

Iki gegužės 12 d. tęsis metas, įpareigojantis ryžtingiems veiksmams, sumanymų įgyvendinimui, minčių materializavimui, akistatai su iššūkiais. Antroje gegužės pusėje lėtinsite tempą – turėsite galimybę dar kartą peržiūrėti esminius pasirinkimus, įnešti reikiamas korekcijas. Prireiks mažiau pastangų, apmažės netikėtų rūpesčių ir problemų, dažniau veiksite iš kūrybinių paskatų nei iš būtinybės.

Antroje gegužės pusėje didesnę svarbą įgaus nauji ir seni asmeniniai ir dalykiniai kontaktai, ryšiai, pažintys. Finansai, asmeniniai ir dalykiniai santykiai didele dalimi priklausys nuo jūsų priimtų sprendimų, pasirinkto kelio. Antroje gegužės pusėje naujų perspektyvų ar proveržio šiose sferose nenusimato, tačiau turėsite progą pagerinti esamą situaciją.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gegužės pirmoji dekada palankiausia naujoms pažintims, santykių plėtojimui, svarbių sutarčių pasirašymui, ilgalaikių sandorių įtvirtinimui, rimtiems įžadams.

Nuo gegužės 13 dienos jūsų ženkle viešinti Venera pasuks retrogradine kryptimi – prasidės svarbių pamokų santykiuose, asmeninėje ir dalykinėje partnerystėje metas. Prireiks pastangų – greito rezultato neverta tikėtis, tačiau turėsite galimybę daug ką ištaisyti ir pakeisti, padėti tvirtesnį ir patikimesnį esamų santykių pamatą, o gal atgaivinsite nutrūkusį ryšį, suteiksite kam nors antrą šansą.

Vienišiems Dvyniams, ieškantiems širdies draugo ar draugės, palankesnis metas – pirmoji gegužės dekada. Gegužės 21–27 d. – svarbus metas rimtiems sprendimams, pasirinkimams, savišvietai, savirealizacijai, galima tikėtis reikšmingesnių įvykių, susitarimų, aktualijų santykiuose ir partnerystėje, finansuose.

Nuo mėnesio vidurio suaktyvės bendravimas, tapsite mobilesni, tikėtina, kad teks daugiau važinėti, keliauti. Daugės ir svarbių pareigų, įsipareigojimų, veiksite labiau įtemptu grafiku, didės užimtumas ir tempas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Sprendimų paieškai ir sumanymams įgyvendinti sėkmingesnė pirmoji gegužės dekada. Didesnės veiksmų laisvės ir proveržio įprastoje rutinoje galima tikėtis nuo gegužės 13 d. Nuo mėnesio vidurio sklandžiau eisis iniciatyvos ir entuziazmo reikalaujantys darbai, lengviau pasieksite greito rezultato.

O svarbių ilgalaikių tikslų įgyvendinimas, verslo ir karjeros reikalai antroje gegužės pusėje žada gerokai sulėtėti – apsišarvuokite kantrybe ir žingsnelis po žingsnelio judėkite link savo tikslo. Tai palankesnis metas pamažu plėtoti esamus projektus, nei ryžtis visiškai naujam startui.

Kūrybiniams projektams, saviraiškai, sveikatos klausimams palankesnis metas tęsis iki gegužės 20 d. Santykių ir finansų reikaluose didesnių iššūkių gegužę nenusimato. Pačios paskutinės mėnesio dienos bus gausios naujų minčių, idėjų ir sumanymų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoji gegužės dekada pareikalaus ištvermės ir energijos siekiant rezultato. Ramesnio tempo galima tikėtis antroje gegužės pusėje – rimtas problemas pamažu keis įprasti rūpesčiai. Bus progų atnaujinti senas pažintis, ryšius ir partnerystes, derėtis dėl palankesnių sutarčių ir sandorių sąlygų, bendrauti, susipažinti.

Visa gegužė palanki romantiniams santykiams ir finansiniams reikalams – labiausiai seksis mėnesio pradžioje. Karjeros reikaluose ir versle gali tekti susidurti su senomis problemomis, neišspręstomis situacijomis – turėsite progą susitvarkyti iki galo. Trečioji gegužės dekada atneš pažinčių su įtakingais, autoritetingais, šviesios sąmonės asmenimis, stos metas, palankus savišvietai, savęs pažinimui, saviraiškai, autoriteto stiprinimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės – vienos sėkmingiausių ženklų šiais kalendoriniais metais, tačiau gegužės viduryje įvyksiančius virsmus teks pajusti ir šio Zodiako ženklo atstovams. Perspektyviausias metas daugeliui veiklų – pirmoji gegužės dekada. Šiuo laikotarpiu tinka planuoti svarbesnes išvykas, netolimas komandiruotes, kvalifikacinius kursus ir mokslus, tai sėkmingas metas prekybai, komercijai, tarpininkavimui, dokumentų ir juridinių reikalų tvarkymui.

Saviraiškai, reprezentacijai, kūrybiniams projektams, sveikatos priežiūrai ir sveikatingumui palankios dvi pirmosios gegužės dekados. Gegužei verčiantis į antrąją pusę gali padaugėti eilinių rūpesčių, smulkių problemų, didesnio dėmesio reikalaus sveikatos būklė. Santykiams, partnerystei ir materialiniam apsirūpinimui taip pat palankesnė pirmoji mėnesio pusė. Darbo ir karjeros reikaluose itin pasitarnaus analitiniai įgūdžiai, gali tekti sudalyvauti optimizacijos procese.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Antroji gegužės pusė atneš naujas galimybes bendrauti, susipažinti ir plėtoti socialinius ryšius, dažniau išvykti. Gegužės 21–27 d. – labai palankios mokytis, savišvietai, asmeniniam tobulėjimui, kūrybinei veiklai, tikėtinos svarbios, autoritetingos pažintys.

Naujiems dalykiniams ir asmeniniams santykiams, romantinėms pažintims palankesnė pirmoji gegužės dekada, o likęs mėnuo sėkmingas atgaivinti ir gydyti esamus santykius, dėti pastangas tobulėjimui poros santykiuose.

Didelė tikimybė, kad trečiosios dekados pradžioje atsinaujins senos pažintys, atgis seni jausmai, tikėtina akistata su žmonėmis iš praeities. Antroji mėnesio pusė reikalaus susitelkti į savo vidinį pasaulį, savianalizę, savistabą, atsakingai apgalvoti esminius pasirinkimus. Norėsis daugiau improvizuoti, veikti kūrybiškai, tačiau prireiks daugiau pastangų tam, kad nenusimuštumėte nuo reikiamo kurso. Karjeros ir finansinių reikalų prognozė išlieka palanki, tačiau staigaus proveržio nevertėtų tikėtis – viskas savo laiku ir po truputį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji mėnesio pusė – produktyvus, tačiau įtemptas metas. Būsite pasirinkimo situacijoje – teks rimtai pasukti galvą, įveikti abejones ir priimti reikšmingą sprendimą, o gal net keletą. Apsisprendimų metas tęsis iki mėnesio vidurio ir galutinai pasibaigs trečiojoje gegužės dekadoje.

Antroje mėnesio pusėje išsispręs dalis kurį laiką kamavusių problemų, įgysite didesnę veiksmų laisvę, prireiks mažiau pastangų siekiant rezultatų, prasiplės galimybių ratas. Ilgalaikiai tikslai, karjeros reikalai eisis lėčiau, prašysis korekcijų. Didžiausi jūsų projektai, ties kuriais šiuo metu įtemptai darbuojatės, bus kiek pristabdomi arba reikalaus didesnio įdirbio, nei tikėjotės.

Finansiniai reikalai didele dalimi priklausys nuo jūsų pačių sprendimų – rinksitės naujas galimybes arba prisitaikysite prie esamų. Tęsis savianalizės metas – mėginsite geriau pažinti save ir artimą žmogų, gilinsitės į santykių klausimus. Įsibėgėjusi gegužė į Skorpionų būtį atneš daugiau dvasinės šviesos – jus ves pats angelas sargas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliams iki mėnesio vidurio derėtų suskubti sutvarkyti svarbius dokumentus, įtvirtinti reikšmingesnius sandorius ir sutartis, išspręsti pagrindinius dalykinius, komercinius ir juridinius reikalus. Išvykoms, svarbiems kontaktams ir ryšiams, mokslams ir kursams taip pat palankesnė mėnesio pirmoji pusė.

Nuo gegužės vidurio teks lėtinti tempą daugelyje gyvenimiškų sričių, dėmesys dažniau nukryps į vidinį pasaulį, savianalizę, nueito kelio peržiūrą. Santykiai ir bendravimas pareikalaus daugiau pastangų, teks mokytis svarbias santykių pamokas, ieškoti kompromiso.

Nuo gegužės 13 d. didesnį dėmesį derėtų skirti sveikatai, o trečiąją gegužės dekadą patartina daugiau ilsėtis, didesnį dėmesį skirti bendrai savijautai, energijos resursus eikvoti tik svarbiausiems reikalams. Nepaisant lėtesnių ritmų, su problemomis tvarkysitės ryžtingai, nestokosite valios ir iniciatyvos spręsdami sudėtingesnes situacijas, susidūrę su iššūkiais.

Stambesnes išlaidas ir investicijas derėtų planuoti iki mėnesio vidurio, vėliau stos palankesnis metas pataupyti. Antroji gegužės pusė atneš pasirinkimo situacijų – galbūt pribręsite reikšmingiems sprendimams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Palankiausias mėnesio metas – pirmoji gegužės dekada. Nestokosite gyvybingumo, lengviau sulauksite pritarimo ir palaikymo, seksis palaikyti ryšius ir bendrauti. Mėnesio viduryje situacija keisis – gali tekti susidurti su naujais reikalavimais ir spaudimu darbe, didesnę įtaką jums darys visuomeninė situacija, įvairūs apribojimai ir draudimai.

Antroji mėnesio pusė bus sudėtingesnė Ožiaragiams, gimusiems pačioje ženklo pabaigoje – apsišarvuokite kantrybe, venkite papildomo streso ir nusiteikite gilioms vidinėms patirtims, asmeninėms transformacijoms, skirkite didesnę reikšmę psichologiniams ir dvasiniams poreikiams – tai neeilinis gyvenimo periodas, turintis labai gilią prasmę.

Seksis improvizuoti, veikti kūrybiškai, išplėsti savo galimybių ribas. Santykiai, finansiniai ir materialiniai reikalai prašysis korekcijų – seksis, jeigu nekartosite sisteminių klaidų ir nepasiteisinusių scenarijų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoji gegužės dekada – dinamiškas mėnesio metas, palankus aktyviai veiklai svarbiausiose jums srityse. Nestigs entuziazmo ir iniciatyvos, drąsos ir ryžto. Tačiau bus ir rūpesčių, problemų, teks pakovoti už savo interesus, susidoroti su iššūkiais, įveikti konkurenciją.

Antrąją gegužės dekadą būsite pristabdomi karjeros reikaluose, ilgalaikiuose tiksluose ir projektuose – lėčiau eisis, atsiras kliūčių, o gal tiesiog pristigs sveikatos, gyvybinės energijos ir iniciatyvos. Labiausiai šį virsmą pajus Vandeniai, gimę pačioje ženklo pradžioje. Bus nelengva, tačiau neverta nusiminti ir nuleisti rankų – tai tik laikinas etapas, turintis konkrečią pabaigos datą.

Nuo mėnesio vidurio seksis bendrauti, plėtoti ir palaikyti ryšius, mokytis naujų dalykų, bus progų pakeliauti, pasižmonėti, susipažinti. Santykių ir finansų prognozė Vandeniams palanki. Paskutinę gegužės dekadą atgausite gyvybingumą ir optimizmą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmąją gegužės dekadą reikalai eisis įprasta eiga. Tai palankus metas bendrauti, ryšiams, išvykoms ir komandiruotėms, komerciniams, dalykiniams ir juridiniams reikalams tvarkyti. Antrosios mėnesio dekados viduryje tapsite aktyvesni, nestokosite drąsos, iniciatyvos ir entuziazmo, būsite linkę ryžtingai spręsti problemas, žengti svarbius žingsnius aktualiausiose savo gyvenimo sferose, gebėsite sėkmingai konkuruoti, atstovauti savo interesams.

Tačiau išaugęs kovingumas gali turėti nepalankią įtaką santykiams – nuo gegužės vidurio bendravimas ir partnerystės ryšiai pareikalaus didesnių pastangų, dėmesio ir kantrybės, todėl bus svarbu neaštrinti situacijos, neprovokuoti dar didesnės įtampos. Nuo mėnesio vidurio tapsite išlaidesni, lengviau ryšitės spontaniškoms išlaidoms. O stambesnes išlaidas vertėtų planuoti pirmoje gegužės pusėje, nuo gegužės 13 d. prasidės taupumui tinkamesnis metas.

Trečiąją gegužės dekadą dėsite pastangas ir skirsite daugiau energijos savirealizacijai, kūrybiniams projektams, savišvietai, sieksite pripažinimo ir socialinės sėkmės, stengsitės sustiprinti savo autoritetą ir įtaką.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius