-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio astrologinė apžvalga – lapkričio 19 d.

Ši diena pratęs vakarykštes tendencijas, nes Mėnulis ir toliau keliaus stabiliu, žemišku, nuosekliai ir tikslingai veikti skatinančiu Ožiaragio Zodiako ženklu, kuriame šiuo metu yra ir net trys iš penkių pačių galingiausių planetų – Jupiteris, Saturnas ir Plutonas, puikiai sutardami su dauguma kitų planetų, išskyrus Venerą. Tai dienos, itin svarbios tiems, kurie sprendžia valstybinius reikalus, teisininkams, ekonomistams, galios struktūroms.
Ruduo Vytauto Šauklio nuotraukose
Ruduo Vytauto Šauklio nuotraukose / Vytauto Šauklio nuotr.

Kiekvienam mūsų atskirai – tai laikas, kuomet reikėtų imtis svarbiausių, ilgalaikių reikalų, reikalaujančių ištvermės. Dar geriau, jeigu tai praktiški, žemiški darbai, susiję su nekilnojamuoju turtu, ekonomika. Antra vertus, bus labai svarbu išlaikyti ne tik aiškią judėjimo kryptį, apginti savo nuomonę, bet ir etišką santykį su žmonėmis, vengti kategoriškumo, spaudimo, galios demonstravimo, laikytis taisyklių, susitarimų. Apgalvokite tai, ką sakote ar žadate – tai turės būti įgyvendinta, antraip pasekmės gali būti itin rimtos. Vakare atsikvėpkite, venkite rimtesnių darbų ar pirkinių.

Stiprybę šiandien išlaikyti padės rubininės, raudonai baltos, pieniškai rožinės spalvų drabužiai, papuošalai su rubinu, rubelitu. Maistas turėtų būti skystesnis, tačiau aštrus – sriubos su pipirais, česnakais, itin tiktų pasitenkinti vien tik sultimis, venkite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tęsis vakarykščios tendencijos, kuomet verta koncentruotis į profesinius siekius, imti spręsti jums svarbiausius, ilgalaikius reikalus, kuriems būtina ištvermė, aiškumas. Imkitės finansinių reikalų tvarkymo, nors skubių sprendimų venkite, verčiau peržiūrėkite tai, ką turite, kas jums vertinga ir tik tuomet planuokite veiksmus. Santykiai su kitais pareikalaus daug stiprybės – verta tai atlaikyti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pajausite šiokį tokį atokvėpį, rasite būdų įnešti į pastaruoju laiku sudėtingus santykius su pasauliu daugiau pozityvo, aiškumo, tinkamas laikas šiek tiek atsikvėpti, kažkur išvykti, pabendrauti su įkvepiančiais ir jums įdomiais žmonėmis ar tiesiog imtis galbūt jums naujos, tačiau stiprybės teikiančios veiklos. Tiesa, teks pasistengti suderinant tai su greta esančiųjų poreikiais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kaip jums sudėtinga iškęsti visus apribojimus, ypatingai trukdančius imantis ne tik įprastos veiklos, bet ir tvarkant rimtus reikalus, šiandien pavyks įveikti daug, o taip pat ir sugebėti tai padaryti daug ramiau nei pastaruoju laiku. Rasite būdų nuleisti emocijas, tačiau bus svarbu veikti nuosekliai, susikaupus, įsigilinus, vengti bravūros ar išsisukinėjimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikios dienos pajausti malonumą atsiduodant kitiems, mažiau galvoti apie save, o apie tai, kaip suderinti visų svarbių jums žmonių interesus. Bus svarbu, kad jūsų susitarimai, partnerių interesai ar griežti reikalavimai liktų už namų ribų, o artimiesiems vis tiek bus svarbus jūsų dėmesys ir meilė. Teks pasitelkti intuiciją ir kūrybą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kad ir kaip sudėtinga, šiandien pavyks rasti būdų suderinti profesinius ir asmeninius interesus, pagaliau rasti taip svarbius jums praktinius sprendimus. Tiesa, darbo ir susikaupimo tai pareikalaus gana daug, tačiau pavyks su visais susikalbėti, rasti kompromisus, tik bus svarbu ne tik geras žodis, mandagumas, bet ir aiškūs reikalavimai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kaip rasti kompromisą tarp to, ką uždirbi, išleidi savo malonumui ar vaikų poreikiams ir būtinybės pailsėti, pabūti su artimaisiais, mylimu žmogumi, parodyti jiems savo meilę. Šiandien teks parodyti visą savo stiprybę ir išmintį siekiant išlaikyti šį balansą ir venkite perdėtų išlaidų, nors pagundų bus. Verčiau daugiau pailsėkite, ypatingai vakare.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai, ko jūs norite, kaip norėtumėte bendrauti, išreikšti savo jausmus, parodyti save kitiems ir tai, kaip pasaulį mato jums artimiausi žmonės, namiškiai, tėvai, giminės, šiandien gali gana smarkiai susikirsti. Bus labai svarbu atsirinkti savo vertybes, išlaikyti aiškumą, išsakyti pagrįstai ir tuo pačiu parodyti rūpestingumą, nuveikti kažką praktiško ir konkretaus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kaip išlikti ramiai ir išlaikytai, mažiau demonstruoti savo jausmus ar atskleisti savo vidų ir tuo pačiu eiti į viešumą, pateikti būtiną informaciją, tvarkyti dokumentus, reikalus valstybinėse institucijose, derinti susitarimus. Bus labai svarbu išlaikyti blaivią sąmonę, aiškumą, kalbėti aiškiai, iš esmės ir gerokai pasistengti išlaikant pagarbą bei ryšį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Finansiniai reikalai šiandien turėtų tapti svarbiausia tema, tačiau teks spręsti išties maksimalaus aiškumo reikalaujančius vertybinius klausimus. Tai, ko reikalauja visuomenė, draugai ar kolektyviniai interesai gali prieštarauti tam, kas jums išties svarbu – teks rasti būdą išlaikyti savo autoritetą ir tuo pačiu vertybes bei finansinį stabilumą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Maksimalios įtampos laikas, pareikalausiantis iš jūsų ypatingo jausmų ir prioritetų sutelkimo – kaip, būnant matomu, reikšmingu, imantis svarbių atsakomybių bei priimant sprendimus, išlikti diplomatišku ir maloniu tiems, nuo kurių priklauso jūsų karjera ir profesinių siekių įgyvendinimas. Šiandien kaip niekada jums pagelbės jūsų viešas autoritetas bei draugai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien būsite panirę į savo pasąmonės gelmes, linkę spręsti kankinančius klausimus, susijusius su tuo, ko jūs trokštate, žinote, kas jums įdomu, ir to, kas glūdi giliai viduje ir riboja jūsų pasirinkimus. Šiandien verta aiškiai suvokti ir įvardinti savo idėjas ir svajones – rasite būdų labai sėkmingai realizuoti jas per profesinę veiklą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ši diena pareikalaus iš jūsų maksimalaus susikaupimo, aiškumo ir profesionalumo pristatant viešai – ne tik draugams ar bičiuliams, bet ir viešai, tai, kas jums svarbu, kas rūpi. Geras laikas imtis visuomeninės veiklos, spręsti bendruomeninius reikalus, tačiau bus svarbu išlaikyti labai aiškias ribas tarp asmeninių ir bendrų interesų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius