Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 2 d.

Ketvirtadienis pratęs trečiadienio tendencijas, bus itin aktyvus, darbingas, vers gana smarkiai suktis, tik, deja, painiavos bei įtampų gali tik padaugėti, juolab, kad teks derinti įvairias veiklas. Šiandien itin išryškės namų, vaikų, šeimos, jų sveikumo, saugumo temos.
Mergina ir šuo
Mergina ir šuo / 123RF.com nuotr.

Darbingas ir reiklus Marsas Mergelėje priešais galingąjį vandenų valdovą Neptūną Žuvyse gali smarkiai išjudinti vandenų stichiją ir pareikalauti atsakomybės už ankstesnes klaidas, reikalaus keisti santykį su aplinka, smarkiai gali iškilti vandenų švaros temos.

Antra vertus, tai psichologiškai gana sudėtingas laikas, kuomet sunku pamatyti darbų prasmę, gali vilioti iliuzijų pasaulis, yra rizikos apsinuodyti, patirti rimtų sveikatos problemų, būkite atidesni aplinkinių psichologinės savijautos atžvilgiu, venkite svaigalų, pavojingų vietų.

Skysčių, vandens telkinių, jų švaros, saugumo temas kels ir Mėnulis sentimentaliame bei šeimyniškame Vėžyje, didindamas rūpestį vaikais, šeimos ateitimi, būstu, aplinka, jų tinkamumu gyventi. Parodykite daugiau dėmesio artimiesiems, vaikams, tėvams, suteikite jiems daugiau paramos. Venkite skubos, lakstymo, pasistenkite išlikti susikoncentravę ties svarbiausiais dalykais, atsakingai, dėmesingai pildyti įsipareigojimus.

Vidinę ramybę išlaikyti padės indigo mėlyna spalva, jeigu turite – safyrai, vario su auksu dirbiniai. Maistas turėtų būti kuo paprastesnis, geriausia būtų nekaitintas, ypatingai tiks įvairūs sūdyti, rauginti produktai bei duona, taip pat aštresni prieskoniai – česnakai, svogūnai, krienai, aitriosios paprikos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Geras laikas tiems, kas turi palaikančių asmenų, bendraminčių, galimybių dalintis idėjomis, bendrauti, taip pat ir pradėti mokslus, tačiau bus labai svarbu apgalvoti kiekvieną žodį, vengti bet kokio noro meluoti, išsisukinėti. Jausite daug energijos, tačiau aplinkybės gali trukdyti realizuoti jūsų darbus – venkite bet kokios rizikos sveikatai, taip pat būkite atsargūs su tuo, ką valgote ar geriate.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jausitės puikiai – geras metas tvarkyti įvairius smulkius reikalus, organizacinei veiklai, tiems, kas pradeda mokyklinius metus, tačiau baimės, aplinkinių spaudimas elgtis kitaip nei jūs norite ar manote, kad yra tikslinga, vilionės įsitraukti į rizikingą veiklą gali pareikalauti geležinės ištvermės, tad laikykitės įstatymų, venkite audringų pasilinksminimų, saugokite save, vaikus ir savo turtą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Aktyvus, džiugus ir tuo pačiu pilnas pagundų laikas. Esate kaip ant sparnų, jaučiate dvasinį pakilimą, tačiau atida būtina, ypatingai profesinėje veikloje, kur bus patikrinti jūsų idealai, lojalumas ir sunkiai atleidžiamos bet kokios klaidos. Namuose kylančias problemas teks spręsti vieniems, ieškoti būdų kaip suktis iš situacijos. Venkite skubotų sprendimų, išlaukite, pasaugokite artimuosius.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien tarsi ir šiek tiek lengviau, turite gana stiprų bičiulių palaikymą, tačiau bus itin svarbu būti atsargiais bendraujant, išsakant savo nuomonę, netgi tvarkant dokumentus ar naudojantis visuomeniniu transportu, vairuojant. Prieš priimdami bet kokį sprendimą pasistenkite nurimti, pasitraukite iš pavojingų situacijų, venkite kažkam kažką įrodinėti, pasaugokite save.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puikus metas kūrybinėms atostogoms, kuomet reikia ramybėje įsigilinti, apmąstyti tai, kas vyksta gyvenime, profesinėje veikloje, atlikti keblius paskaičiavimus, taip pat ir finansinius, formuluoti pasiūlymus, naujus projektus. Galite sulaukti itin skaudžių finansiškai žinių, patys venkite skubotų sprendimų, atsisakykite prisiimti naujus finansinius įsipareigojimus, pasaugokite savo turtą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Panašu, kad kartais galite pasijausti vienišais kariais, norinčiais apginti visą žmoniją, tačiau jūsų idealizmą aplinkiniai sunkiai supras, verčiau pasaugokite savo sveikatą bei energiją, imkitės konkrečių darbų. Juk idėjų ir galimybių turite daug, tad domėkitės, analizuokite situaciją ir galvokite apie naujus projektus, ieškokite bendraminčių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ko gero, vakarykštės problemos išgaravo ar bent jau gerokai nurimo. Gali paaiškėti, kad tai buvo tiesiog nesusipratimas, tad tęskite savo darbus, plėtokite jums svarbias idėjas, tvarkykite finansinius reikalus, ieškokite naujų galimybių ir būtinai dalinkitės savo atradimais. Būsite išgirsti ir suprasti, verta ieškoti palaikymo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gera diena kelionėms, pradėti studijas, bendravimui – galite sulaukti malonaus antrosios pusės siurprizo, pasiūlymo, tik pasaugokite save, savo jausmus ir mintis nuo aplinkinių agresijos, spaudimo. Naujienos, išgirstos iš draugų, kolegų gali gerokai supurtyti jūsų svajonių namelį, gana giliai sužeisti, vers atsisakyti savo idealų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jausitės tarsi tarp dviejų ugnių – iš vienos pusės galimybės, draugų palaikymas, malonios pažintys ir gražios šnekos, naujos karjeros galimybės, įdomūs pasiūlymai, tačiau aplinkybės sudėtingos, kuomet itin sunku suderinti visų interesus. Kad ir kaip viskas klostytųsi, bus itin svarbu pasaugoti savo ir artimųjų sveikatą bei vengti tuščių ginčų, apginti savo idealus, likti etiškais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Labai įdomi jūsų situacija, rodanti, kad gali tekti pakovoti dėl savo meilės, apginti savo jausmu ir dar taip, kad patys sau galite tapti atradimu. Kita vertus, teks gerokai pasistengti, norint išlaikyti ramų protą bandant apginti savo idėjas, pasaulėžiūrą – venkite konfliktų, ieškokite išmintingų valios sprendimų ir apgalvokite kiekvieną žodį, tikrinkite informaciją, antraip galite pridaryti bjaurių klaidų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ypatingų galimybių diena, kuomet turėsite išskirtinį šansą, raktelį į tai, kaip reikėtų elgtis, jei norite, kad jūsų svajonės įgyvendinimas įgytų pagreitį. Bus itin svarbu plėsti savo žinių ir informacijos ratą, kalbėti, viešinti savo mintis, kūrybą, ieškoti platesnių galimybių. Susilaikykite nuo ilgalaikių finansinių sprendimų – galimos itin skaudžio klaidos, apskritai venkite rizikos, saugokite sveikatą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nors daug kas šiandien vyksta sklandžiau, tačiau teks įjungti valią, jeigu norėsite atlaikyti partnerio, greta esančiųjų spaudimą be pykčio, noro ir iš savo pusės imtis kažkokių atsakomųjų veiksmų. Dabar pernelyg rizikingas metas, kuomet lengva paslysti, pridaryti problemų ir sau, ir kitiems. Verčiau galvokite apie tai, kaip pagerinti savo šeimos finansinę, būsto situaciją, ieškokite galimybių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius