Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 15 d.

Ketvirtadieniui visų pirma planuokite tokias veiklas, kurioms reikės daugiau bendravimo, važinėjimo, susirašinėjimo – diena puikiai tinkama mokytis, pradėti su ryšiais, informacinėmis technologijomis, informacijos sklaida, jos tvarkymu, mokymu susijusią veiklą. Tinka paviešinti tai, ką esate sumanę, ieškoti draugų, bendraminčių, netgi kurti organizacijas, imtis visuomeninės veiklos, ypatingai įsisavinti naujus komunikavimo, informacijos tvarkymo metodus.
Katinukas
Katinukas / 123RF.com nuotr.

Diena bus labai aktyvi, tačiau gali būti emociškai sunki, jeigu pradėsite ambicijų kovas, perdėtą norą išsiskirti, pasirodyti, būti labiau įvertintais. Gali kilti susikirtimų su valdžia, darbdaviais, rimtų profesinių iššūkių, todėl nusiteikite ir pasistenkite ramiai, sąmoningai reaguoti į viską, kas vyksta. Bus svarbu vengti provokuoti, galvokite, ką sakote ar rašote. Verčiau parodykite savo dosnumą ir atjautą.

Šiandien tiktų dėvėti auksinės, baltos, raudonos spalvų drabužius, puoštis dirbiniais iš raudono ir balto aukso, baltu agatu. Maistas šiandien gali būti įvairus, valgykite ko labiausiai norisi ir kiek norisi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia labai aktyvi diena, pilna skambučių, naujos informacijos, būtinybės kažkur lėkti, važiuoti, pristatyti savo veiklą viešai. Puikus laikas pradėti projektus, darbus, susijusius su mokslo inovacijomis, informacijos sklaida, visuomeninę veiklą, aptarti tai su kolegomis, bendraminčiais. Venkite susireikšminimo, susilaikykite nuo bet kokių pretenzijų darbdaviui ar vadovui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbų turite daug, diena puiki juos nuosekliai tęsti ir mažiau sukite galvą dėl pinigų, uždarbio, verčiau pasisaugokite tų, kurie bando jus „paprotinti“, įtraukti į naujas veiklas, siūlo uždarbį ar stebuklingus sveikatinimo ar tobulėjimo metodus. Gali kilti konfliktai, versiantys radikaliai keisti požiūrį į tai, kas atrodė svarbu, tačiau susilaikykite nuo rimtų sprendimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad būsite matomi, linkę drąsiai imtis veiklos, puiki diena nuosekliai tęsti ir plėtoti pradėtą veiklą, projektus, ypač visuomeninius. Tačiau būkite atsargūs kaitindami ambicijas, kviesdami kovoti su blogybėmis ar valdžios sprendimais – šiomis dienomis tai gali atsiliepti rimtais nuostoliais ir konfliktais, taip pat ir su artimais draugais ar bičiuliais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pastarųjų dienų itin aktyvus bendravimas, daugybė įvykių jus privertė gerokai pasitempti, daug ką išsiaiškinti, pamatyti savo stiprias ir silpnas savybes, tačiau atėjo laikas šiek tiek stabtelėti, nurimti ir susivokti – kas vyksta, kaip tai susiję su jumis, kur link toliau judėti. Pasistenkite būti kuo ramesni bendraudami su kitais, galite savo pretenzijomis išprovokuoti rimtus, pasekmių turinčius konfliktus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laukia dar viena labai aktyvi ir darbinga diena, tačiau šiandien jūsų dėmesys kryps daugiau į viešą veiklą, bendravimui su jums svarbiais žmonėmis, problemų sprendimui, įvairių teisinių reikalų svarstymui, deryboms. Turite tikrai daug ambicijų ir idėjų, tačiau nusiteikite, kad realybės ribojimai gali būti stipresni už jus, teks pasistengti, norint juos įveikti, rasti būtinus sprendimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien ir rytoj daugiausia dėmesio ir laiko teks skirti profesiniams ir karjeros reikalams – nusiteikite, kad veiklos ir emocijų bus, tačiau tai itin tinkamas laikas pagalvoti apie savo veiklos perspektyvą, tikslus ir apsvarstyti būdus, kaip už tai galėtumėte pakovoti. Ištvermės turite daug, tačiau gali kilti daug stiprybės pareikalausiančių asmeninių, su vaikais susijusių problemų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors situacija namuose, santykiai su antrąja puse kelia jums daug įtampų, gali kilti gana rimtų konfliktų, pasistenkite kuo ramiau į tai žiūrėti ir imtis situacijos valdymo ar bent balansavimo. Venkite rodyti ambicijas, bet tuo pačiu išlaikykite tvirtybę. Šiandien galite nuveikti daug, žinote ko siekiate, tad belieka apginti tai, kas jums svarbu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Žinote ko norite, ko siekiate, tačiau kaip tai įgyvendinti? Nors jėgų ir sveikatos turite, šiandien gana daug jų ir emocijų pareikalaus galimybių, informacijos, resursų, būsto, saugumo paieškos. Juolab teks imtis ir kitų sunkiai atidedamų reikalų ar problemų, ankstesnių įsipareigojimų. Pasistenkite rimtai pažiūrėti į gaunamą informaciją, atsakykite į svarbius laiškus, skambučius.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Visas dėmesys į tuos, kuriuos mylite, kurie jums svarbūs – norite būti kartu su jais, bendrauti, kartu kažką veikti, tačiau pasistenkite, kad jūsų aktyvumas, energijos pliūpsniai paliktų erdvės reikštis ir kitam. Geras laikas imtis rimtų organizacinių, vadybinių projektų, tačiau pasistenkite suvaldyti savo ambicijas ar azartą, venkite pasirodyti geresni nei esate, nes tai gali kainuoti gana brangiai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Žinote ką norite ir turite padaryti ir veikiate išties nuosekliai ir kryptingai, jums puikiai sekasi, tačiau situacija namuose gerokai nutolo nuo jūsų įsivaizduojamo idealo, jaučiatės bejėgiai norėdami suvaldyti situaciją. Pasistenkite ramiau, supratingiau reaguoti į artimųjų išsišokimus ar ambicijas, visiems yra pakankamai vietos po Saule.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dar viena itin smagi ir kūrybinga diena, ypatingai, jeigu galite šiandien daugiau laiko ir dėmesio skirti mylimiems žmonėms, mėgiamai, kūrybinei veiklai – puikios dienos imtis pažintinės veiklos, ypatingai su vaikais, daugiau pajudėti, pakeliauti. Beliks tik suvaldyti vis iškylančias baimes, vengti konfliktų su pareigūnais, ramiau vairuoti, laikytis taisyklių ir džiaugtis gyvenimu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pastarosios dienos pareikalaus iš jūsų gana didelės atsakomybės, gali tekti prisiimti gana rimtų finansinių įsipareigojimų. Nors esate lydimi sėkmės, pasistenkite atlaikyti spaudimą ir sprendimus priimti tik visiškai suvokdami savo galimybes. Venkite ambicijų kovos ar noro pasirodyti, verčiau pasitarkite su artimais ir jums svarbiausiais žmonėmis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius