Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 22 d.

Ketvirtadienis dalysis tarsi į dvi dalis – pirmoji džiugesnė, labiau kviečianti atsipalaiduoti, tiesiog smagiai ką nors veikti, bendrauti, o antroji labai praktiška, konkreti, tinkama nuveikti daugybei paprastų, konkrečių, netgi nuobodžių, bet būtinų reikalų, pasirūpinti savijauta ar sveikata. Kodėl? Ogi Mėnulis 16.08 val. iš orumu ir dosnumu pasižyminčio Liūto Zodiako ženklo pereis į praktiškąjį Mergelės ženklą.
Narcizų puokštė
Narcizų puokštė / 123RF.com nuotr.

Tiesa, emociškai pirmoji dienos pusė gali būti labiau įtempta, nes aplinkybės vers imtis daugiau veiklos, nei norėsime ar pajėgsime įveikti, tačiau jau į pavakarę daugybė smulkių, praktiškų, žemiškų reikalų turėtų spręstis stebėtinai sklandžiai – juk Mėnulis palaikys pulkelį planetų Jaučio ženkle.

Tai bus tinkamas laikas ir įvairiems pirkiniams ar apskritai išlaidoms, ypač susijusiems su buitimi, sveikata, tiesiog gražesniu, harmoningesniu gyvenimu. Palankus metas tiesiog susikurti šiek tiek daugiau gerovės sau ir aplinkiniams, kad ir kokios aplinkybės, tiesiog rasti būdų gyventi gražiai.

Vidiniam stabilumui palaikyti labiausiai tiks tamsi vyšninė, tamsiai mėlyna spalvos, puoškitės gagatu.

Maistą šiandien labai tiktų gaminti patiems ar valgyti artimųjų patiektą. Ypač tiktų kepti įvairius – saldžius ir ne – pyragus, blynus, sausainius.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Poilsis ar kitas malonus laisvalaikio užsiėmimas, ypač su vaikais, jums būtų geriausias sprendimas pirmoje dienos pusėje, norėsis imtis nebent kokių praktiškų, žemiškų reikalų, kad ir valgio gaminimo, tačiau profesiniai įsipareigojimai neleis jums visiškai atitrūkti nuo realybės. Užtat pavakare imkitės visos nuobodžios, kantrybės reikalaujančios veikos – įveiksite be pastangų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Siekis suderinti profesinius įsipareigojimus su noru jaukiai ir maloniai praleisti laiką jūsų gražiuose namuose pirmojoje dienos pusėje gali kelti jums šiek tiek įtampų, tačiau viskas įveikiama. Užtat pavakare pasijausite visiškais padėties valdovais – pilni energijos, geros nuotaikos ir įkvėpimo būsite pasiryžę ne tik kalnus nuversti, bet ir maloniai praleisti laiką, pradžiuginti artimuosius savo kūryba.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kaip žiūrėsi, aktyvus metas tęsiasi. Nors jums būtų patartina artimiausiu metu daugiau dėmesio skirti vidiniam darbui, susivokimui, tačiau įvairių pokalbių, darbo su informacija, būtinybės ko nors išmokti, sužinoti, bus daug, ypač iki pavakarės, užtat vėliau aplinkybės taps itin palankios ne tik daugiau pabūti namuose, bet ir pasigilinti į savo šaknis, vertėtų prisiminti vaikystę, tradicijas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Įvairūs finansiniai reikalai gali tapti pagrindine pirmosios dienos dalies tema, yra rizikos prisiimti didesnių įsipareigojimų, negu galite pakelti, būkite atsargūs įsigydami ką nors išsimokėtinai ar su ilgalaikiais įsipareigojimais, juolab, jeigu tai kitų įteigti sprendimai. Pavakare gali tekti imtis mokslų, naujos informacijos įsisavinimo. Geras laikas sutvarkyti korespondenciją, kontaktus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Didesnę dalį dienos Mėnulis keliaus jūsų ženklu, darydamas jus matomais ir vertais dėmesio, tačiau pasistenkite bendraudami su kitais išlaikyti savo profesionalumą ir deramą paprastumą, draugiškumą. Pavakare ateis atlygio už visas jūsų pastangas ir aktyvumą profesiniuose reikaluose laikas – tikėtina, kad gausite papildomų pajamų, tačiau gali kilti noras dalį jų ir išleisti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Aktyvesnei veiklai pirmoji dienos dalis mažai tinkama, nors visai ramiai praleisti laiko vargu ar pavyks – darbuokitės ramiai, vengdami įtampos, skirdami laiko savirefleksijai. Pavakare pasijusite gerokai stabiliau – juk Mėnulis įeis į jūsų ženklą, padės įveikti įvairius susikaupusius reikalus ypač susijusius su užsieniu, mokslais, pažinimu, informacijos sklaida, pasaulėžiūriniais dalykais. Geras laikas pasirūpinti savo įvaizdžiu, sveikata, bendru tonusu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasistenkite kuo daugiau nuveikti pirmąją dienos dalį – puikus laikas pristatyti savo veiklą, imtis įvairių su finansais susijusių reikalų, aptarti su išmanančiais kolegomis, draugais ar bičiuliais įvairius jums rūpimus veiklos ar jos finansavimo klausimus. Pavakare ir artimiausiomis dienomis geriausiai jausitės vieni patys su savimi – geros dienos apmąstyti, ką nuveikėte, kur link eiti toliau.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pastarasis laikas jums itin palankus tiek profesinei veiklai, užmegzti naudingus ryšius, imtis naujų projektų, ieškoti finansavimo, konsultuotis su specialistais, tiek ir asmeniniams reikalams spręsti ar bent jau atsakyti sau į klausimą kas svarbiau arba kaip subalansuoti visus jums rūpimus reikalus? Po pietų vertėtų reikalus aptarti su platesniu bičiulių ar kitų jums svarbių žmonių ratu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Aktyvus, džiaugsmingas ir tuo pačiu gana darbingas laikotarpis tęsiasi. Pirmoje dienos dalyje savo optimizmu ir idėjomis, kaip gyventi gražiau ar susikurti savo svajonę, užkrėsite aplinkinius, padėsite jiems lengviau įveikti visas problemas, o ir patiems darbai turėtų sklandžiai sektis. Pavakare vis daugiau savęs būsite linkę atiduoti grynai profesiniams reikalams – imkitės drąsiai, įveiksite viską.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus laikas visoms jūsų idėjoms įgyvendinti tęsiasi. Itin palanku spręsti visus finansinius klausimus – gali pavykti gauti itin palankų finansavimą svarbiems jūsų projektams ar asmeninio pobūdžio reikalams, kūrybiniams projektams įgyvendinti ar su vaikais susijusiems reikalams. Po pietų pakylėtos nuotaikos dar labiau įsisiūbuos, vers jus galvoti apie tolesnę plėtrą ir naujas idėjas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nors pastaruoju metu jums tenka spręsti daugiau su partneryste, verslo klausimais ar antrosios pusės reikalus, tačiau rimčiau jaudintis priežasčių nėra, tai tik pereinamieji rūpesčiai, kuriuos bent jau į pavakarę pavyks įveikti ir tuomet jau visai rimtai pagalvoti apie tai, o kas toliau? Geras laikas tiek jausmams parodyti, tiek imtis būsto, patalpų, verslo finansavimo, draudimo, paskolų reikalų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Daugybė nors ir sunkiai išvengiamų, tačiau jums gana malonių ir įdomių darbų pastarosiomis dienomis vertė jus suktis, tačiau tuo pačiu džiugina savo rezultatais – šiandien turite progos užbaigti jums svarbų etapą, pabaigti darbus ir pagalvoti apie tai, kaip pristatyti juos kitiems. Pavakarė puikiai tinkama tiek asmeniniams susitikimams, maloniam vakarui su antrąja puse, tiek ir verslo pokalbiui.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius