-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 26 d.

Vieniems ketvirtadienis puiki diena namų ruošos ir kasdieniams darbams, kitiems patariama labiau koncentruotis į svarbius reikalus, susijusius su įvairiais dokumentais. Kas siūloma jums?
Bandelės su cinamonu
Bandelės su cinamonu / „Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ketvirtadienį noriai imsitės visų namų ruošos ir kasdienių darbų. Norėsis tvarkytis, gražinti aplinką tiek namuose, tiek darbo vietoje. Čia matysite gilesnę prasmę nei tik mechanišką veiksmų atlikimą. Pabaigtos užduotys šiandien teiks didžiulį pasitenkinimą. Imkitės kruopštumo ir nuoseklumo reikalaujančių darbų, jie eisis kaip iš pypkės. Diena taip pat tinkama sveikatinimosi procedūroms pradėti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien Jaučio zodiako ženklo atstovai, ko gero, susirūpins savo vaikų auklėjimu. Staiga gali pasirodyti, kad jų manieros yra netinkamos arba kad jų elgesys viešumoje neatitinka jūsų susikurtų standartų. Nebūkite pernelyg kritiški. Vaikams reikia ne tik disciplinos, bet ir pramogų. Pasistenkite rasti protingą balansą. Vakare galimi ginčai dėl smulkmenų. Nepaisant visų niuansų, tai gana sėkminga diena Jaučiams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvynių zodiako ženklo atstovai jausis populiarūs, pastebėti. Tai geras laikas sudaryti teigiamą įspūdį, sužavėti reikiamą asmenį. Vieniši Dvyniai, turės nemažai galimybių užmegzti romantinius santykius. Labai tikėtina, jog šios pažintys įvyks padedant draugams ar giminaičiams. Šeimoje galimos šiokios tokios trintys. Vakare nebūkite tokie smulkmeniški, matykite pusiau pilną stiklinę.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ketvirtadienį Vėžiai, ko gero, jaus didžiulį įkvėpimą. Turėkite su savimi užrašų knygelę šiandien, ko gero, kils ne viena šauni idėja ar mintis, kurią jau netrukus bus galima pritaikyti praktikoje ar pristatyti savo vadovams ir kolegoms. Šią dieną tikėtina daugiau kelionių, vizitų ir svečių. Geras laikas reikiamiems ryšiams megzti, tartis su svarbiais žmonėmis. Tai darbinga ir produktyvi diena.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien jausite poreikį rimtai pažvelgti į savo finansus. Tai tinkamas laikas tvarkyti biudžetą, planuotis išlaidas ir pajamas, mokėti mokesčius. Puiki diena buhalteriams, finansininkams, ekonomistams, apskaitininkams ir visiems dirbantiems su svarbia dokumentacija. Diena, ko gero, bus kupina malonių smulkmenų. Vakare galimos dovanos, šeimos narių staigmenos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės ir toliau bus matomos. Šiandien jausitės padėties šeimininkais. Ne veltui – juk Mėnulis šiuo metu bus būtent jūsų zodiako ženkle. Tai metas, kai galite ryškiausiai atskleisti geriausias savo prigimties savybes. Nuoseklumas, atidumas smulkmenoms, paslaugumas, darbštumas ir kūrybingumas – tai tik dalis tų ypatybių, kurias turite. Būtent tai lems jūsų sėkmę ketvirtadienį.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ketvirtadienis nėra tinkamas metas aktyviai reikštis. Tačiau šiandien puikiai seksis nujausti galimus įvykius. Nuojauta bus geriausias jūsų draugas. Tinkama diena dokumentams tvarkyti, svarbiems raštams rašyti, skaičiuoti, tačiau žodinis bendravimas su kitais – strigs. Atrodys, kad tiesioginė komunikacija atima per daug laiko ir energijos. Vakarą skirkite poilsiui ir atsipalaidavimui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Prognozės Skorpionams vis dar niūrokos. Nors tai viena geresnių šios savaitės dienų, tačiau bendrame kontekste – tai sudėtingas laikotarpis Skorpiono zodiako ženklo atstovams. Ketvirtadienį vis dar didelė traumų tikimybė. Galite patys staiga pasijusti nusiteikę labai agresyviai kitų atžvilgiu arba pritraukti agresiją iš aplinkos. Jei ištiks bėda, kreipkitės į draugus, bičiulius – jie tikrai padės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliai ir toliau bus pasinėrę į darbus. Šiandien nesinorės filosofuoti, domins konkretūs, praktiški rezultatai. Jei esate vadovai, ko gero, būsite labai priekabūs ir reiklūs savo darbuotojams. Jei dirbate samdomą darbą, galite sulaukti kritikos, priekaištų ir valdžios. Bet kokiu atveju diena bus produktyvi. Matysite savo darbo vaisius. Labiausiai seksis intelektuali veikla.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nenuostabu, jei šiandien vyksite į komandiruotę svetur, diena tam idealiai tinka. Ketvirtadienį galimos bet kokios tolesnės kelionės, visos jos bus sėkmingos. Šią dieną puikiai seksis bendrauti su vadovais ir autoritetais. Tai geras laikas pristatyti savo idėjas, įžvalgas – jos bus įvertintos. Nuostabus laikas visiems rašytojams ir rašantiems. Vakaras bus labai produktyvus, drąsiai jį skirkite darbui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ketvirtadienis gali priminti amerikietiškuosius kalnelius. Vos tik atrodys, kad suvaldėte vieną sudėtingą situaciją ir pagaliau galite atsipalaiduoti – prieš akis iškils kita. Šiandien viską reikės daryti nedelsiant, nebus laiko apmąstymams ir dvejonėms, tačiau pasitikėjimo savo sprendimais ir jėgomis trūks. Tad turime formulę, kuri praktiškai garantuoja įtampą. Šią dieną labiausiai padės ištvermė ir valia.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ketvirtadienį Žuvų zodiako ženklo atstovai daugiausia dėmesio skirs santykiams. Tiek dalykiniai, tiek asmeniniai ryšiai taps labai aktualūs. Norėsis bendrauti, aiškintis, taikytis. Tai labai geras laikas deryboms ir sutarčių sudarymui, būsite pastabūs, nė viena svarbi detalė nepraslys pro jūsų akis. Tikėtina, kad vakarą leisite ne namie, greičiausiai kokiame nors renginyje ar seminare.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius