Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 29 d.

Mėnulis keliauja optimizmą, plėtrą, teisę, keliones ir norą praplėsti savo akiratį skatinančiu Šaulio Zodiako ženklu. Tai mokytojas, autoritetas, tačiau šiandien reikėtų būti atsargesniems tiek priimant, tiek ir perduodant informaciją.
Moteris pievoje
Moteris pievoje / Fotolia nuotr.

Galimi apsirikimai, painiava. Net ir mažai sąmoningas noras sumanipuliuoti, „timptelėti“ situaciją savo pusėn, gali išvirsti ilgai liekančiu karčiu jausmu širdyje. Bendraujant, vairuojant, dirbant su informacija bus labai sunku išvengti puikybės, tačiau yra rizikos ir pernelyg nuvertinti tiek turimas, tiek ir gaunamas žinias.

Antra vertus, poreikis naujovėms, jų taikymui, pokyčių paieškos bus labai stiprios, tad teks kad ir skausmingai, tačiau nuolat spręsti, ko atsisakyti, o ką palaikyti. Smulkmenose kartais slypi viskas. Šiandien ši išmintis itin pasiteisins, tad beliks būti atidesniems savo ir kitų silpnybėms. Tiesa, atkreipkite dėmesį į tai, kas vyksta, kas kalbama aplink, juolab, jeigu jums kažkas sakoma – šiandien pasaulis lyg veidrodis atspindi jus, atkreipkite dėmesį į visus ženklus.

Išlikti tėkmėje šiandien padės žalsvai melsvų vandenų spalvos aprangoje, dėvėkite papuošalus su akvamarinu, dirbinius su platina. Maiste turėtų vyrauti pieno produktai, įvairios vaisių ir daržovių sultys, taip pat troškintos šakniavaisinės daržovės, pieniška daržovių sriuba. Vietoj mėsos rinkitės žuvį, jūros produktus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena kelionėms, domėtis aplinka, pasaulio pažinimui ir ryšių su užsieniu plėtojimui, naujų idėjų paieškai. Praktiškai veiklai laikas mažiau palankus, tad susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių ar iniciatyvų, nes tikimybė, kad išlaidos jus mažai džiugins, bus gana didelė. Finansiniuose reikaluose būkite iki galo sąžiningi tiek prieš save, tiek ir prieš kitus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gali atrodyti, kad viskas, ką kalbėsite, bandysite perteikti, gali būti pretekstu kitiems priversti jus blogai jaustis. būsite itin jautrūs kitų pastaboms, net visiškoms smulkmenoms. Pasistenkite reaguoti į situacijas mažiau asmeniškai, tačiau įgautą informaciją ir pajautas atkreipkite dėmesį ir padarykite išvadas. Diena emocinga, tačiau gana sėkminga priimant finansinius sprendimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikiai žinote, ką darote ir ko siekiate, puikus laikas susivokti, kas ir ko verta, kuria kryptimi ir su kuo norėtumėte toliau eiti, tačiau intensyvesniam bendravimui, dalinimuisi nuomonėmis laikas mažai tinkamas, vertėtų daugiau laiko praleisti vienumoje, mažiau klausyti žinių ar naujienų, juolab paskalų – painiavos tiek, kad teisybę rasti bus sunku, tad verčiau kliautis savo nuojauta.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikios darbingos dienos, kuomet verta padirbėti iš širdies, atrasti tai, kas jums svarbiausia, kas teikia malonumo, taip pat ir pasirūpinti tiek savo, tiek artimųjų sveikata, gera savijauta, naminiais gyvūnais. Venkite ideologinių ginčų su draugais, visuomeninėmis organizacijomis, kolektyvuose – tiesą šiandien vargu ar kas žino, tad ar verta tuščiažodžiauti?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate gana džiaugsmingi ir sėkmingi asmeniniuose reikaluose – geras laikas šiek tiek daugiau dėmesio skirti poilsiui ir asmeninių santykių puoselėjimui, pasidžiaugti vaikais, imtis kūrybos. Profesinėje srityje galite susidurti su žeidžiančiomis situacijomis, bus labai svarbu išlaikyti savo vertybes, venkite tapatintis tiek su savo, tiek ir su kitų silpnybėmis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laikas namuose bus jums tikra atgaiva – būsite sentimentalūs, linkę prisiminti vaikystę, tėvus, vertėtų daugiau pabūti ramioje, saugioje aplinkoje, su artimaisiais – puikiai atgausite jėgas, pailsėsite. Turite daug veiklos, susijusios su kelionėmis, užsieniečiais, mokslo ar religijos pasauliu, tačiau būkite itin dėmesingi, galimos klaidos, apgaulės, sunkiai suprantamos, painios situacijos.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puiki diena tvarkyti įvairius smulkius, daugiau bendravimo, judėjimo reikalaujančius darbus, dokumentus, informaciją, taip pat mokytis ir mokyti, vadybinei veiklai, prekybai. Esate gana energingi, linkę imtis svarbiausių tikslų, tačiau yra rizikos pervertinti savo jėgas, galimybes ir resursus, galimos finansinės apgaulės, tad būkite dėmesingi, susilaikykite nuo rimtesnių sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbai sekasi puikiai, nors ir reikalauja kai kurių sprendimų. Geras laikas tvarkyti finansinius, ypač užvilkintus reikalus, tačiau būkite itin dėmesingi rinkdamiesi partnerius, bendraudami su savo antrąja puse – kažkokia smulkmena, kalbos klaida, intonacija, ar noras išsisukti nuo tiesaus atsakymo, gali išprovokuoti ilgai išliekantį kartėlio jausmą, priversti priimti klaidingą sprendimą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate stiprūs ir ryškūs, linkę aktyviai veikti, norite pradžiuginti artimuosius, vaikus – geras laikas kūrybinei saviraiškai, taip pat aktyviam laisvalaikiui, tačiau nusiteikite, kad elementarūs buitiniai darbai, būtinybė pasirūpinti artimaisiais ves jus pasijausti labai žemiškomis būtybėmis. Būkite sąžiningi su savimi ir kitais, išdrįskite pasakyti, ką galvojate, tačiau venkite išsisukinėti nuo darbų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būtų idealu, jei šią bei ateinančią dienas skirtumėte ramesniam poilsiui ir jėgų atstatymui ar bent atsiribotumėte nuo aktyvesnio bendravimo. Pasirūpinkite sveikata, tinkamas laikas suvokti, kokios priemonės jums labiausiai tiktų. Būkite subtilesni bendraudami su mylimu žmogumi, vaikais, imdamiesi kūrybinių iniciatyvų – tai, kas jums svarbu, kitiems gali kelti priešingas emocijas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Geras laikas imtis aktyvesnės visuomeninės veiklos, pristatyti savo veiklą viešai, ieškoti bendraminčių – rasite sunkiai tikėtinus kūrybinius sprendimus, pavyks suderinti skirtingus interesus. Reikalų namuose, su šeimos nariais turite apsčiai, tačiau šiandien galite susidurti su painiomis situacijomis, galimos apgaulės, klaidos, išryškėti silpnybės – susilaikykite nuo vertinimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Spręskite darbo ir uždarbio, karjeros reikalus, šiandien pavyks suderinti tai, ką, atrodė, vargu pavyks – namus ir profesinius siekius, tačiau bendraudami, ieškodami ryšių, mokydamiesi ir mokydami, būkite itin dėmesingi – galimos apgaulės, sunkiai išpainiojamos sunkios situacijos, susilaikykite nuo bet kokios pagundos pagražinti situaciją, išsisukti nuo atsakymų, juolab pameluoti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius