Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ketvirtadienio horoskopas – balandžio 9 d.

Pilnatis. Mėnulis keliauja Skorpiono ženklu, visą dieną tęsis skaidri ir lengva 16-oji ciklo para. Tačiau rytmetys ir pirmoji dienos pusė bus labai įtempta, menkai nuspėjama – formuosis neharmoningų aspektų konfigūracija. Paaštrės emocinės reakcijos, lengviau bus pasiduoti pykčiui, pavydui, kerštingumui, įvairioms pagundoms. Finansų sferoje dabar sunku kažką prognozuoti, numatyti – nepalankus laikas svarbioms finansinėms operacijoms, investicijoms, biržai. Antrojoje dienos dalyje įtampa sklaidysis, daugės harmonijos.
Mėlynuojantys žibučių žiedai
Mėlynuojantys žibučių žiedai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiandien stipriau veikia vaistai ir medikamentai, didėja įvairių medžiagų toksiškas poveikis organizmui – patartina vengti alkoholio ir kitų toksinų, atsisakyti sintetinio maisto, konservantų, organizmą rūgštinančių produktų. Tinkama diena rinkti vaistažoles, vaistinius augalus – dabar sustiprėjusios jų gydomosios savybės. Stipriau veikia ir minties, žodžio magija – netinka linkėti niekam nieko blogo – sugrįš bumerangu. Tinka linkėti sveikatos, laiminti.

Vienas iš šios dienos simbolių – laiptai į dangų. Svarbi šios dienos užduotis – išsaugoti pusiausvyrą, darną savyje ir santykiuose. Svarbu stiprinti tikėjimą, neprarasti gerosios vilties, fiziškai ir dvasiškai ruoštis artėjančiam šventiniam Velykų sekmadieniui.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šįryt gali būti nelengva išlaikyti darną santykiuose su kitais – gali tekti susidurti su erzinančiu elgesiu, paviršutinišku požiūriu. Tačiau nusiteikę būsite pakankamai tolerantiškai ir geranoriškai, kad nepasiduotumėte provokacijoms ir išvengtumėte nereikalingų ginčų – laukia aktyvi ir įkvėpimo kupina diena. Skirkite laiko kūrybinei veiklai, dvasiniams ir emociniams poreikiams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gali būti nelengva surasti pusiausvyrą tarp savo ir kitų poreikių, suderinti interesus, prieiti vieningos nuomonės, atrasti kompromisą. Stenkitės geranoriškai ieškoti visiems priimtinų sprendimų ir laikytis aukso vidurio. Darnesnis dienos metas prasidės nuo 12 val. – pirmoje dienos pusėje geriau nieko rimta neplanuoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Galimi pokyčiai finansuose ir santykiuose – reikalai gali pajudėti tiek palankia, tiek sudėtinga linkme. Sėkmė lydės, jeigu pavyks teisingai paskirstyti prioritetus ir visame kame išlaikyti pusiausvyrą – venkite kraštutinumų ir kardinalių sprendimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien gali varginti blogi prisiminimai, sukilti senos nuoskaudos, nerimas – ypač ryte. Stenkitės nepasiduoti blogoms emocijoms, ieškokite geros nuotaikos ir įkvėpimo šaltinio. Po pietų nuotaika taisysis, sėkmingai klosis reikalai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Rytmetys ir kelios valandos iki pietų – nepalankiausias dienos laikas. Netinka tvarkyti finansinius, piniginius reikalus, skolintis, galimi konfliktai, nesutarimai. Antroji dienos pusė palankesnė – lydės įkvėpimas, nestokosite kūrybiškumo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Iki pietų aplinkoje stigs tvarkos ir nuoseklumo, gali kilti nuo jūsų nepriklausančių kliūčių, trukdančių užbaigti darbus, įtvirtinti rezultatus. Antroje dienos pusėje viskas atsistos į savo vietas. Palanki diena dalykiniams kontaktams plėtoti ir užmegzti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien atgausite emocinį stabilumą, tačiau iki pietų darnos aplinkoje bus mažai – galite pristigti harmonijos, savitarpio supratimo jausmo. Dieną geriau praleisti ramybėje ir vienumoje, ramiai apmąstant vakarykščius įvykius, situacijas, suvokimus. Svarbių sprendimų nepriimkite be vakaro.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Rytmetys žada netikėtumų, gali staigiai keistis planai, aplinkybės. Gali tekti susidurti su iššūkiais, spręsti neatidėliotinas problemas. Neskubėkite kelyje ir išlikite atidūs. Antra dienos pusė – palankesnė, lengviau sukontroliuojama. Vakare leiskite protui pailsėti, nutildykite minčių šurmulį ir įsiklausykite į intuicijos kuždesį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliams šiandien taip pat palankesnė antroji dienos pusė. Ši diena tinka daugeliui darbų, turinčių prasmingą paskirtį, misiją, tarnaujančių kilniems tikslams, kovai už teisingumą. Gera diena plėtoti ryšius. Svarbu skirti laiko ne tik kasdieniams darbams, tačiau ir dvasiniams poreikiams, jogos praktikai ar kitokiems pusiausvyrą atstatyti padedantiems pratimams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ryte ir pirmoje dienos pusėje verčiau neplanuokite svarbiausių dienos darbų – gali būti sunku sukontroliuoti situaciją dėl netikėtų priežasčių. Galimi pokyčiai, susiję su finansais, piniginiais reikalais – aplinkybės gali keistis jūsų naudai. Palanki diena plėsti pažinčių ratą, bendrauti su šviesiais, jus įkvepiančiais ir dvasiškai praturtinančiais žmonėmis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmoji dienos pusė – sudėtinga, įtempta. Galimos sunkiai nuspėjamos situacijos, netikėtumai, staigios permainos. Neskubėkite ir venkite nereikalingos rizikos. Svarbiausius dienos darbus geriau pradėti ne anksčiau kaip 12 val. – antroji dienos pusė palankesnė, be didesnių kliūčių. Vakare rinkitės atpalaiduojantį poilsį – svarbu atgauti harmoningą vidinę būseną, darną savyje ir santykyje į kitus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gera diena saviraiškai, kūrybinei veiklai, savirealizacijos krypties paieškoms. Palanki diena ir kontaktams, bendravimui su autoritetingais, įtakingais asmenimis. Gali pavykti sėkmingai įgyvendinti sumanymą, materializuoti idėją, svajonę, įgyvendinti kilnius, prasmingus tikslus. Po dienos darbų būtų naudinga meditacijos praktika, egzistenciniai apmąstymai.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius