TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 10 d.

Kaip jau rašiau ankstesnėse apžvalgose, šiandien išskirtinė ir svarbi diena, tarsi ilgesnio laikotarpio kulminacija – viena vertus, baigiasi Mėnulio mėnuo, 13 val. 52 min. prasidės jaunatis, tačiau prieš pat ją įvyks žiedinis Saulės užtemimas, kuris iš dalies bus (tikėkimės, bus giedra), matomas ir Lietuvoje, o tai sustiprina šio užtemimo reikšmę mūsų krašto gyventojams. Tai laikas, kuomet derėtų susilaikyti nuo bet kokių provokacijų, arba, kitaip tariant, rimtų, ilgalaikes pasekmes galinčių turėti sprendimų.
Interjeras
Interjeras / 123RF.com nuotr.

Gerai, kad nuo ankstaus ryto iki jaunaties tęsis graži, mėnesį ramiai išbaigti leidžianti trisdešimtoji Mėnulio diena, tad puikus laikas ramiai darbuotis, paanalizuoti tai, kas jums svarbu, prisiminti gražiausius nutikusius dalykus, padėkoti už visas pamokas ir dovanas.

Tiesa, užtemimas vyksta visai greta vadinamojo Juodojo Mėnulio, tolimiausiame Mėnulio orbitos taške (tuo ir aiškinamas žiedinis jo pobūdis, nes Mėnulio šešėlis santykinai mažesnis), todėl svarbiausias šio meto uždavinys – išlaikyti svarbiausias vertybes, atsilaikyti prieš pagundas ir būti itin dėmesingiems kiekvienam žodžiui, jus pasiekiančiai informacijai, ypač dalinantis ja.

Linkiu pernešti šviesos ir vilties ugnelę į naują Mėnulio mėnesį ir bent kelias minutes jaunaties momentu skirti svajonėms apie gražiausius savo tikslus. Apskritai būkite itin dėmesingi viskam, ką mąstote, sakote, juolab darote likusią dienos dalį – visa, taip pat ir neigiami dalykai, turi didelę tendenciją augti ir plėtotis. Planuokite mėnesio ar ilgesnio laikotarpio darbus, tačiau kol kas pasilikite juos sau, sukaupkite daugiau energijos jų viešinimui, pristatymui.

Šiandien lengvumo įneš plevenantys, neryškių, tarsi išplautų, pereinančių atspalvių drabužiai, lengvi papuošalai.

Maistas taip pat turėtų būti lengvas, valgykite daugiau kvapnių šviežių vaisių ir daržovių, salotų, žalumynų, gerkite daugiau arbatos, valgykite patiekalus iš daigintų miežių, perlinių kruopų, ragaišio, taip pat įvairių sėklų, riešutų. Venkite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Rytas labiausiai tinkamas dirbti su informacija, tačiau būtų geriausia, jeigu tai būtų ankstesnių darbų, korespondencijos apibendrinimas, taisymas, tvarkymas. Prieš patį užtemimą stenkitės padaryti pertraukėlę, skirti laiko susikaupimui ir pasvajojimui apie naujas veiklas, keliones, žinias, santykius – su kuo norėtumėte susitikti, ką sužinoti, pamatyti, išmokti...

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ryte sutvarkykite visus reikalus, ypač finansinius, materialius, atlikite to, ką turite, apskaitą, suveskite, patikrinkite sąskaitas jau vien tam, kad turėtumėte tvirtą materialinį pagrindą tolesnių planų kūrimui – tuo ir užsiimkite antrąją dienos pusę. Leiskite sau drąsiau svajoti, tačiau pasilikite tas svajones sau, kitą dieną pagalvosite apie tai, kaip galima bus jas konkrečiai realizuoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai jūsų jėgos, tačiau ir itin atsakinga diena – ar pavyks suvaldyti jums tenkančią galią, išsklaidyti tamsą ir likti šviesoje? Pirmąją dienos pusę skirkite apmąstymais apie tai, kokią žinią nešate pasauliui, kas jums svarbiausia, apibendrinkite ankstesnę veiklą ir neškitės tai, ką išmokote į ateitį – po pietų pasvajokite apie gražiausius dalykus: kokiais norėtumėte būti, ką geriausio nuveikti?

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena emociškai gali būti sunki, tačiau tuo pačiu tai ir galimybių metas pažinti tai savyje, ką ilgai nuo savęs slėpėte, bijojote pripažinti. Leiskite sau tai išgyventi – visas baimes, emocijas, raskite susitaikymo tašką ir apsivalę sutikite naują ciklą – pasvajokite apie gražiausius dalykus, savo siekius ir tai, kokiais norėtumėte būti, kaip galėtumėte realizuoti savo sielos misiją.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šis užtemimas jums suteikia galimybę išgryninti savo visuomeninius tikslus, atsirinkti draugus, bičiulius, organizacijas, su kuriomis norėtumėte eiti toliau, ir siekius, kuriuos norėtumėte realizuoti. Rytą pergalvokite ankstesnes veiklas, pabaikite galimus darbus, o jau antrąją dienos pusę skirkite visų pirma mintims ir svajonėms apie tai, kokioje geriausioje visuomenės versijoje norėtumėte gyventi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Profesine prasme tai galimas lūžio taškas, kuomet tenka apibendrinti vieną etapą ir pradėti galvoti apie naują. Rytą raskite laiko apibendrinti, apgalvoti tai, kas nuveikta, ko pasiekta, ir padėkoti už visa tai, o jau po pietų bus svarbu susitelkti ties pozityviausiomis mintimis apie profesinį tobulėjimą, naujus siekius ir aukštumas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai metas, kuomet verta plėsti savo galimybių ribas. Tiesa, ryte peržvelkite savo pasiekimus, darbus ir pastarojo meto mintis, svajones – kas išlieka aktualu, o kažkas gal jau ir išsibaigė? Popietę bus labai svarbu bent kažkiek laiko skirti savo svajonėms apie tai, ką norėtumėte naujo patirti, išstudijuoti, kokius kraštus ar sritis giliau pažinti, o gal ir apie savo veiklos plėtrą į tolesnius kraštus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pastarosios dienos jums turėtų būti itin emocingos, kuomet lengva pamesti sveiką protą, imtis rizikingų sprendimų, nuklysti į fantazijų pasaulį, todėl vertėtų į viską žvelgti tarsi per atstumą, juolab, kad pasaulis jums ruošia daug galimybių, svarbu jas pamatyti ir pasinaudoti, tad rytą įsivertinkite turimus resursus, o jau po pietų leiskite skrieti savo gražiausioms svajoms, tik dar pasilaikykite jas sau, pabrandinkite prieš imdamiesi realizacijos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ar pavyks atsikratyti noro turėti daug, tačiau naudojantis kitų darbo vaisiais? Tai didžiausia pastarojo meto jums tenkanti rizika, kurios vertėtų išvengti visų pirma galvojant apie kitus, apie greta esančius – verslo partnerius, klientus, sutuoktinį, jų poreikius. Pasvajokite, kaip norėtumėte bendrauti, su kuo būti, ką gražaus bendrai nuveikti, kaip patobulėti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pastaruoju metu jums tenka gana didelė atsakomybė tiek už savo, tiek ir už aplinkinių sveikatą, gerovę, gražesnį gyvenimą – tikrai esate daug nuveikę kitų labui, tačiau šiandien gera proga atsikratyti tų įpročių, daiktų, veiklos, kuri jums trukdo išlikti sveikais, gyventi sveikoje aplinkoje. Po pietų skirkite laiko svajonėms apie tai, ką veiktumėte, ko imtumėtės, jeigu visi būtų sveikutėliai, pilni energijos?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Sudėtingos dienos santykius su vaikais, mylimu žmogumi išlaikyti tokius, kokiais norėtumėte džiaugtis, tačiau tuo pačiu ir galimybė pakreipti įvykius pozityviausia kryptimi, tik svarbu matyti šviesiausius tikslus priekyje. Rytą skirkite apibendrinimui to, kas vyko ar vyksta, ką nuveikėte, o jau po pietų pamatykite pasaulį ir mylimus žmones gražiausiomis spalvomis, pasvajokite apie bendrus džiaugsmus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai laikas, kuomet verta grįžti prie nuoširdžiausių jausmų artimiausiems žmonėms, protėviams, padėkoti už visa, ką paveldėjome, ką jie sukūrė ir perdavė mums per senelius, tėvus, giminės liniją ar aplinką. Ką ir kaip norėtumėte tęsti, kad tiek šeimos santykiai būtų šilti, tiek ir artimiausia aplinka, gimtas kraštas klestėtų, spindėtų, visi jaustųsi gerai? Tai metas, kuomet svajonės pildosi.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius