Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 17 d.

Po šiokio tokio vakarykščio atokvėpio nusiteikite, kad ketvirtadienį veiklos turėsite visą dieną, teks gerokai pasistengti, jeigu norėsite suderinti visus interesus, sutvarkyti skubius reikalus.
Vasara
Vasara / 123RF.com nuotr.

Mėnulis Mergelės ženkle reikalaus įsigilinimo ir tuo pačiu tikslumo, aiškumo, konkretumo, atidumo smulkmenoms, tačiau priešais esantis Neptūnas skatins matyti visumą, atsipalaiduoti. O kur dar Merkurijus Dvyniuose, reikalausiantis viską daryti kuo greičiau ir paprasčiau, greitai išmokti, įsisavinti naujus įgūdžius.

Teks gerokai pasistengti, jeigu norėsite, kad artimiausiomis dienomis galėtumėte ramiau atsikvėpti ir pasidžiaugti rezultatais. Ir vis dėlto, šiandien vertėtų daugiau dėmesio skirti namų atmosferai, tvarkai juose – juk nuo to labai priklauso bendra savijauta, tai pat ir sveikata. Pasidomėkite naujais sveikatinimo būdais, leiskite sau pamatyti kylančias problemas iš įvairių pusių.

Veiksmo bus daug, tačiau ir galimybių – taip pat. Laimės tas, kuris spręs problemas čia ir dabar, blaiviu protu ir atliepdamas situaciją. Išlieka labai aktualiu ir savo baimių dėl sotaus rytojaus, ekonominės situacijos suvaldymas – orientuotis vis dėl to reikėtų į problemų sprendimą, svarbiausius prioritetus. Jie labai paprasti – jeigu visiems bus gerai, gerai bus ir man, ką galiu padaryti dėl to geriausiai?

Tonusą šiandien palaikys ryškių spalvų, margi drabužiai, margi papuošalai su riolitu ir rašmeniniu špatu iš aliuminio ar sidabru. Šiandien reikėtų valgyti kuo daugiau kopūstų įvairiomis formomis – ir žalių salotose, ir raugintų, troškintų ar kitaip paruoštų. Apskritai tai labiau salotų su aliejumi diena, susilaikykite nuo gyvulinių produktų, juolab mėsos valgymo.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien veiklos ir iššūkių turėsite gana daug, tačiau visais atvejais rasite išeitį. Panašu, kad teks imtis gana aktyvaus darbo – analizuoti, tvarkyti įvairius dokumentus, taisyti klaidas, dirbti su informacija. Atsargiai vairuokite, apskritai būkite atsargūs kur nors vykdami, prie vandens. Dėl informacijos stokos, painiavos gali tekti skubiai keisti planus. Puikus laikas sutvirtinti šeimos ryšius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Turite gražių planų ir norų, tikriausiai norite suteikti džiaugsmo ir mylimam žmogui, vaikams, tačiau būkite labai dėmesingi – atsargiai vairuokite, pirkiniams irgi mažai tinkamas laikas, tikrinkite visus pasirašomus dokumentus, ypatingai finansinius, o labiausiai vertėtų paieškoti alternatyvų jūsų planams, surinkite visą galimą informaciją ir daug kas gali keistis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Esate labai sentimentaliai nusiteikę, norėsite džiaugtis namais, šeima, pasirūpinti jais, tačiau daug kas namuose, bendravime su artimaisiais jus gali erzinti, bus labai lengva dėl smulkmenų susipykti su namiškiais. Gali tekti labai aiškiai pamatyti savo klaidas ir ieškoti būdų, kaip jas ištaisyti – tai metas, kuomet galima daug ką nuveikti, tačiau atsakomybę teks prisiimti patiems.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Uždarumas, baimė išsakyti tai, ką galvojate, kuo gyvenate, gali ir šiandien jums pakišti koją, tačiau aplinkybės vers jus pasirūpinti tiek savimi, tiek ir kitais, todėl drąsiau imkitės dokumentų, kitų smulkių reikalų tvarkymo, mokymosi. Pasistenkite susikaupti, tikrinkite pasirašomus dokumentus, venkite bet kokio noro nuslėpti informaciją ir susilaikykite nuo ilgalaikių finansinių įsipareigojimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kad ir kaip sunku – šiandien puiki diena parodyti savo jausmus mylimam žmogui. Sulauksite atsako, dėmesio ir jūs – gražus laikas įteikti tegu ir nedidelę, tačiau praktišką dovanėlę. Tiesa, spręskite patys, mažiau klausykite draugų patarimų ar vertinimų, venkite noro pasirodyti. Galite gauti priminimą apie senas skolas, tačiau labai atsargiai darykite finansinius sprendimus, venkite skubos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate stiprūs kaip reta, ypatingai, jeigu reikia spręsti daug mažų, daugiau asmeninių reikalų – sulauksite palaikymo iš draugų, visuomeninių organizacijų, pavyks įveikti visus iššūkius, nors profesinė veikla privers jus gerokai pasijaudinti, gali tekti taisyti tiek savo, tiek ir kitų klaidas, tad susikaupkite. Venkite kabinėjimosi prie smulkmenų, tačiau likite atidūs.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien turėtumėte sulaukti malonaus įvertinimo iš darbdavių, pagaliau pavyks rasti jus senokai kamavusių problemų sprendimus, tačiau pirmiausia sprendimą turėsite priimti patys – bus svarbu pamatyti situaciją tarsi žvelgiant iš šalies, suvokti savo tikruosius poreikius ir pakeisti požiūrį į ją. Sunku pamatyti savo ar artimųjų klaidas, tačiau taisyti jas verta kuo anksčiau.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sėkmė šiandien jums tarsi nukris iš dangaus ar tolimų kraštų, tačiau visų pirma gali tekti susidoroti su ankstesnių sprendimų pasekmėmis, ištaisyti klaidas. Viską galima suderinti – šiandien ta diena, tad ieškokite alternatyvų, padarykite viską, ką galite geriausio, tačiau venkite ilgalaikių, ypatingai su finansais susijusių sprendimų, tikrinkite visą informaciją, nes tikėtinos apgaulės, spaudimas. Ir patys venkite to.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Puikus laikas spręsti visas su santykiais asmeniniame gyvenime ir darbe, profesinėje veikloje susijusias problemas, taisyti bendravimo klaidas, peržiūrėti susitarimus. Gali tekti pripažinti ir savo klaidas, o tai mažai malonu, tačiau nuo to, kaip į tai sureaguosite daug kas priklausys, tad raskite drąsos pripažinti savo tobulos asmenybės tobulus trūkumus, išpildykite įsipareigojimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiomis dienomis jums gana pavojingas laikas, kuomet lengva iš gerų norų, tarsi tik norint kažkam suteikti džiaugsmo, prisidaryti bėdos, sugriauti savo reputaciją, todėl venkite pasiduoti trumpalaikėms savo ar mylimo žmogaus, vaikų silpnybėms, tačiau venkite ir primesti savo nuomonę. Verčiau pažvelkite į pasaulį ir gyvenimą filosofiškai ir tiesiog parodykite šiltą dėmesį jiems.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Geras laikas spręsti tiek savo, tiek artimųjų reikalus – nors tai pareikalaus iš jūsų daug kantrybės, energijos, gebėjimo atsisakyti kai kurių nuostatų, tačiau sulauksite palaikymo iš aplinkinių. Pagalvokite ir apie poilsį, atostogų planus, paieškokite naujų alternatyvų, tinkamas laikas pasimokyti iš ankstesnių klaidų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien ieškokite atgaivos kūryboje, gebėjime parodyti tai, kas esate, ką jaučiate, kaip matote pasaulį, netgi savo poreikius kitiems. Gal ir sulauksite kritikos ar spaudimo iš namiškių, tačiau mylimą žmogų, vaikus be jokios abejonės sužavėsite. Venkite susipriešinimo, gali būti sunku atsikratyti stereotipų, tačiau tik nuo jūsų priklauso pasirinkimas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius