Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 24 d.

Kaip bežiūrėsi – tai pakylėjimo metas. Tiek gamtoje, tiek ir danguje – Saulė ir Mėnulis atsidūrė priešingose Žemės pusėse, vakare įvyks pilnatis, tarsi pats laikas įgyvendinti svarbiausius norus ir tikslus, ar bent pradėti tai daryti. Deja, didesniąją dienos dalį, iki 16 val. 15 min., kuomet Mėnulis iš optimistiškojo, aktyvaus, plėtrą ir naujų pasaulių atvėrimą skatinančio Šaulio Zodiako ženklo pereis į kryptingai tikslų siekiantį, praktiškąjį, tačiau konservatyvų Ožiaragio ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas.
JKAL070120190623
JKAL070120190623 / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tad mažiau sukite galvą apie reikalus, o tiesiog švęskite, bendraukite, būkite gamtoje, mėgaukitės gamtos teikiama gausa – puikus laikas prisiminti biblinę tiesą – kas turi, tam bus pridėta! Tai ir metas, kuomet vertėtų labiau pasirūpinti vaikais, motinomis, silpnesniaisiais, taip pat aplinkos švara. Užtat pavakare visai verta surimtėti ir jau atsakingiau pagalvoti apie savo norus ir siekius. Kadangi tai pilnaties metas, bus labai svarbu suvaldyti emocijas, ambicijas ir veikti tikslingai, atsiribojus nuo smulkmenų ar blaškymosi. Palankus metas grįžti prie pradėtų statybų, remonto darbų, namų atnaujinimo.

Aprangoje palankiausia Mėnulio tema ir atspalviai – sidabro, šviesiai melsvi ar pilkšvi, perlamutriniai. Puoškitės balto nefrito, sidabro dirbiniais. Šiandien vertėtų mažiau valgyti, daugiau gerti – sulčių, ypatingai su tirščiais, glotnučių, valgyti daugiau sultingų vaisių, sriubų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gyvenimas, aplinkybės verčia jus peržiūrėti savo vertybių sistemą, jautriau pažvelgti į šeimą, namus ir moterystę, todėl šiandien pasistenkite atkreipti į tai dėmesį ir nepaisant to, kad būsite itin aktyvūs ir iniciatyvūs švęsdami, norėsite pasirodyti šauniausi, venkite perlenkti lazdą, pajauskite situaciją, antraip galite nusvilti. Vakare vertėtų grįžti prie svarbiausių savo darbų ir tikslų siekimo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena puiki pasilinksminti iš širdies su draugais, jums svarbiais žmonėmis, tačiau bus itin svarbu likti tolerantiškiems savo ir kitų silpnybėms, vengti kritikuoti kitų pažiūras, ramiau reaguoti į kitokią nuomonę, taip pat ir tarp namiškių. Vakaras jau bus visai kitoks, įtampos pamažu atlėgs, emocijos nurims, į pasaulį pažvelgsite platesniu žvilgsniu – metas grįžti prie didžiųjų svajonių ir idėjų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puiki diena, kuomet, regis, gerovė atėjo ir į jūsų namus – pagaliau pavyks rasti kalbą su aplinkiniais, norėsis žiūrėti į priekį ir džiaugtis tuo, ką turite. Tiesa, nuosėdų taip pat turite prisikaupę, jos gali gerokai slėgti, todėl bus svarbu vengti bet kokių įtarinėjimų, savęs numenkinimo ar sureikšminimo. Vakarop drąsiai imkitės permainų ir savo idėjų įgyvendinimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ypatingas laikas jums, kuomet pasaulis tarsi išpildo tai, kas jums svarbiausia. Tiesa, šiandien ryte rūpesčių bus daugiau negu šventimo, tačiau bus itin svarbu rasti laiko pabūti gamtoje, susivokti, atliepti savo organizmo poreikius. Vėlyva popietė ir vakaras neš jau visai kitokias tendencijas – aplinkiniai privers jus šiek tiek rimčiau pasižiūrėti į gyvenimą, aptarti būsimus darbus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate likimo numylėti – pilni kuo geriausių jausmų ir energijos, linkę švęsti su užmoju ir tuo pačiu parodyti savo meilę pasauliui ir artimiausiems žmonėms. Puikus laikas tiek šeimyninei, tiek religinei ar pasaulietinei šventei, tik pamirškite senas baimes ir būkite jautresni silpnesniųjų poreikiams – nuostabus laikas prisiminti save, kai buvote vaikas, padėkoti mamai už tai, kad esate, pasidžiaugti gamta.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Iki vėlyvos pavakarės labiausiai norėsite būti jums artimoje aplinkoje – būsite linkę pasimėgauti šventine nuotaika namuose ar ten, kur jaučiatės saugiai, kartu su artimaisiais, tačiau laikantis tradicijų. Pavakare atsigausite, pajausite energijos antplūdį. Tai puikus laikas imtis to, ko labiausiai trokštate, pasidžiaugti gyvenimu kartu su vaikais ir tuo pačiu kreipti savo gyvenimą pozityviąja linkme, išgryninti savo tikslus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Aktyvi šventinė naktis kartu su draugais, įdomiais žmonėmis ir tuo pačiu ramus atsipalaidavimas nuo darbų, o geriausia būtų imtis to, kas ir malonu, ir naudinga, nes gerai pailsėjus ir darbai kita šviesa suspindės. Nuo pavakarės šventes norėsis pabaigti ir ramiai atsikvėpti namuose, su artimaisiais, galbūt pagalvoti ir apie tai, ką norėtumėte namuose sutvarkyti, pakeisti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Visą rytą jus gali kankinti vertybiniai klausimai, tačiau susilaikykite nuo rimtesnių sprendimų, ypač susijusių su finansais – mažai palankus laikas pirkiniams ar išlaidoms, palaukite vakaro, kuomet viskas tarsi savaime išsispręs, atsiras daugiau aiškumo, visi reikalai atras savo vietą ir laiką, pavyks suderinti tiek asmeninius, tiek ir tų žmonių, kurie jums svarbūs, interesus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate pakilime – puikus laikas tiek smagiai iškylai, tiek ir ramesniam poilsiui su artimaisiais, šeimos rate, gamtoje. Tuo pačiu tai ir pokyčių metas, kuomet aplinkybės verčia jus priimti kitokias taisykles, negu esate įpratę. Vakarop gali tekti priimti jau rimtesnius sprendimus, ypač susijusius su finansais, pirkiniais – venkite skubotų, emocijų padiktuotų pirkinių, geras laikas pataupyti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šventinė diena jums labiau asocijuosis su ramiu pasibuvimu gamtoje, ramioje, saugioje aplinkoje su mylimu žmogumi. Vargu, ar toleruosite šurmulį. Pirmąją dienos pusę jums bus būtina leisti sau pabūti ramiai, tiesiog atstatyti jėgas, užtat pavakare atsigausite – Mėnulis įeis į jūsų ženklą, būsite tarsi naujai gimę. Aktyviai užsiimti veikla gal ir ankstoka, tačiau atkreipkite dėmesį į gautus pasiūlymus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laikas jums ypatingas – jūsų ženklas susijęs su laiko valdymu ir pokyčiais, virsmais – ši diena kaip reta bus palanki pajausti ypatingo meto nešamą žinią: susitikite su draugais, bendraminčiais. Pavakare nuotaikos keisis ir labiau norėsis grįžti į save, suvokti, apibendrinti visa, kas vyko, pasiruošti naujam ciklui – raskite laiko ramiam jėgų atstatymui, kontempliacijai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate absoliučiai savo stichijoje – nuostabus laikas tiek atsipalaidavimui gamtoje, su artimaisiais, vaikais, tiek ir smagiam pasibuvimui su linksma kompanija, ypač jeigu tai jūsų „kirpimo“ žmonės – šventė tęsis iki vakaro, tačiau popietę skirkite daugiau ramesniems pašnekesiams, apibendrinimui ir tolesnių bendrų planų kūrimui – šios dienos idėjos išties perspektyvios jums.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius