TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 3 d.

Ši diena dalinsis tarsi į tris dalis. Beveik visą dieną Mėnulis keliaus dvasinguoju, meniškuoju, su atjauta ir sielos gelme bei vandenimis siejamu Žuvų Zodiako ženklu, skatinančiu jautrumą, subtilumą, norą aprėpti ir suvokti pasaulio vienį.
Jūra
Jūra / Fotolia nuotr.

Deja, tačiau jau nuo 14 val. 10 min. iki 20 val. 56 min., kuomet Mėnulis pereis į aktyvų, iniciatyvų, kovingą Avino ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet reikėtų pabaigti pastarųjų dienų darbus, daugiau tvarkytis, imtis tik visiškai įprastų, kasdienių darbų ar tiesiog ilsėtis.

Vakare pabūkite saugioje aplinkoje, venkite didesnių susibūrimų. Susilaikykite nuo pirkinių, didesnių išlaidų. Mėnulis jau perėjo į delčios fazę, tad apskritai iki kitos savaitės vidurio laikas bus palankesnis tęsti ar pabaigti, kas pradėta. Vėlyvą vakarą nuotaikos keisis – gali kilti noras nuveikti ką nors aktyvaus, tačiau laikas bus puikiai tinkamas ir planavimui, veiklos strategijos kūrimui, analitiniam darbui, pamatymui, kas svarbu, o ko vertėtų atsisakyti, taip pat ir disciplinos tiek profesinėje veikloje, tiek ir asmeniniame gyvenime bei mintyse sureguliavimui.

Rytas bus keblokas tiek vairuojantiems, tiek ir pradedantiems darbus – gali būti daugiau painiavos, užmaršumo, klaidų, tad iš anksto susitelkite, venkite skubos, juolab erzelio, agresijos. Likusi dienos dalis bus gana aktyvi ir pakankamai sėkminga, jeigu pavyks adekvačiai sureaguoti į situaciją.

Šiandien dėvėkite sidabrinių, perlamutrinių, oranžinių atspalvių drabužius, puoškitės sidabru, hiacintu (gelsvai-oranžinis cirkonas) bei citrinu. Šiandien valgykite kuo daugiau vaisių, ypatingai citrusinių, gerkite jų sulčių, galima suvalgyti ir daugiau saldumynų, ypatingai medaus, cukatų (cukruotų vaisių).

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dar viena gana sunki emociškai ir niūroka diena – pasistenkite likti geranoriškais tiems, su kuriais teks bendrauti, gali tekti imtis taisyti kitų klaidas, išaiškėti ir apgavysčių ar mažai malonių istorijų, tad nusiteikite reaguoti ramiai ir pasistenkite viską nuodugniai išsiaiškinti. Palankiausia jums būtų likti namie, rasti laiko susikaupimui, susivokimui. Išlaukite – vėlyvą vakarą nuotaika taisysis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Daug veiklos, gerų norų, tačiau gali išaiškėti ankstesnės brangiai kainuojančios kolegų klaidos, prieš jus atsisukti ir jūsų pačių, kažkieno paveiktų, padaryti sprendimai. Visa tai reikės kažkaip spręsti, tad situacijų gali būti labai įvairių, todėl nusiteikite reaguoti ramiai, bus labai svarbu iki galo išsiaiškinti situaciją ir tik tuomet imtis kažkokių veiksmų. Vakare pabaikite, ką pradėję ir leiskite sau atsikvėpti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien esate palaikomas tiek visuomeninių jėgų, tiek ir asmeninių, verslo partnerių, tad itin sėkmingas laikas pakovoti už savo idėjas, gerokai į priekį pastūmėti pradėtus darbus, apginti savo interesus, tačiau darbe, profesinėje veikloje venkite bet kokių intrigų, slapukavimo – pasistenkite viską išsiaiškinti iki detalių ir tik tuomet dalintis informacija. Gali tekti taisyti ankstesnes klaidas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Esate labai jaukiai ir gerai nusiteikę, pilni gerų norų išgelbėti pasaulį ir save – tai puiku, tačiau ar tikrai esate įsitikinę savo teisumu, ką jums sako jūsų širdis? Šiandien bus labai svarbu leisti sau atsakyti į visus klausimus, keisti tai, kas, pasirodo, jums mažai priimtina. Geras laikas pagalvoti ir apie profesinės veiklos atnaujinimą – nuo rytojaus gana sėkmingas tam laikas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pastarosiomis dienomis gali paaiškėti tokių dalykų, kurie gali jus gerokai nuvilti, kelti norą kuo toliau bėgti nuo šio pasaulio ir jo problemų, tačiau prasmingiausia būtų prisiimti ir savo atsakomybę, garbingai ieškoti išeičių. Bus itin svarbu išsiaiškinti visas aplinkybes, konsultuotis su išmanančiais specialistais ir tik tuomet priimti sprendimus. Vakare atsigausite – raskite laiko bent pasivaikščioti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate atsidavę kitiems – tiek antrajai pusei, tiek ir verslo partneriams, tiems, kas greta, o darbų ir įsipareigojimų tiek, kad vienam pačiam vargu ar įmanoma aprėpti, tad būtų prasminga dar kartą peržiūrėti tai ir susidėlioti prioritetus – ypač tam palankus vakaras. Gali tekti taisyti svetimas klaidas, dangstyti situaciją – ar tikrai to reikia, gal galima išspręsti garbingesniais būdais?

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien kuo daugiau laiko skirkite poilsiui, sveikatos atstatymui, prisiminkite vandens, kvapų terapiją, tik būkite sąžiningi prieš save ir darykite tai, kas jus iš tiesų džiugina. Tikėtina, kad turite gana patrauklių veiklos pasiūlymų, tačiau stabdo ir atsikvėpti trukdo vis besitęsiančios problemos, įsipareigojimai – šiandien turite galimybę pažvelgti į juos naujai, paieškoti kitokių sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jūsų baimės ir kompleksai šiandien gali jums visai rimtai pakišti koją, yra rizikos supainioti fantaziją ir realybę, o tai gali kainuoti daugiau negu norėtumėte mokėti, todėl venkite perdėm radikalių, ryžtingų sprendimų, verčiau pasikalbėkite su namiškiais, daugiau padirbėkite, įdėkite pastangų situacijos stabilizavimui, išlaukite – viskam savo laikas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pastarosiomis dienomis gali tekti labai konkrečiai atsakyti už tai, ką esate pridirbę ar prisimelavę, tačiau tuo pačiu turite puikią progą ištaisyti visas klaidas ir toliau versti švarų lapą. Būkite atviresni, grįžkite prie darbų ir reikalų, kurie reikalauja išbaigimo, apibendrinimo, mokslų, kuriuos reikia užbaigti – kuo daugiau nuveiksite, tuo daugiau turėsite laiko atokvėpiui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nusiteikite, kad svetimos klaidos gali būti primestos jums, gali išryškėti mažai malonių ir jūsų reputacijai galinčių pakenkti dalykų, todėl bus itin svarbu susitelkti ties darbais, iš naujo tikrinti informaciją, kruopščiai sutvarkyti dokumentus ir drąsiai bendrauti su tais, kurie gali jums padėti – geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, tačiau dar anksti ilgalaikiams įsipareigojimams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiomis dienomis bus itin svarbu likti ištikimiems savo vertybėms, vengti spontaniškų susižavėjimų ar išlaidų norint išpirkti savo nuodėmes, verčiau peržiūrėkite biudžetą, ypač laisvalaikio, atostogų išlaidų planus, paieškokite būdų jo subalansavimui. Pagalvokite apie šeimos interesus, sveikatą, galimybes pagerinti darbo sąlygas, atlikti būtinus darbus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiomis dienomis bus labai svarbu išlikti garbingais savo pasirinkimuose, rasti būdų taisyti ar kažkokiais būdais atpirkti savo klaidas, bendravimo su artimaisiais trūkumą – raskite laiko parodyti dėmesio tėvams, brangiems artimiesiems, aplankyti gimtas vietas. Tai gali labai išlaisvinti jūsų kūrybinį potencialą, suteiks jums galimybių atsipalaiduoti ir drąsiai imtis to, ko trokštate.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius