Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 16 d.

Ketvirtadienis aktyvi, tačiau itin konfliktiška diena. Seksis ryžtingiems, drąsiems žmonėms, siekiantiems konkrečių tikslų.
/ Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos pusė dėkingesnė – tinka planuoti tolimesnes keliones, puoselėti tarpusavio santykius. Tai palankus metas sportui, galėsite pasigirti puikia fizine ištverme, drąsa ir ryžtu. Po pietų nuotaikos ims niauktis, tapsite kritiškesni, pesimistiškesni. Šiandien gali garsiau suskambėti bendro biudžeto tema, nebus lengva rasti visiems priimtiną kompromisą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tausokite sveikatą - šiandien ji jūsų nedžiugins. Paprastai nuoseklūs bei pragmatiški Jaučio zodiako ženklo atstovai ketvirtadienį bus linkę pasiduoti impulsams, pirma padaryti, o tik po to pagalvoti. Galimi nesusipratimai asmeniniuose santykiuose – venkite primygtinai piršti savo nuomonę, suteikite daugiau laisvės aplinkiniams. Norėsis eksperimentuoti su išvaizda, stebinti bei žavėti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Išnaudokite palankias progas – jų šiandien bus apstu. Koją į sėkmę gali pakišti neveiklumas ir dvejonės, labai svarbu išlikti aktyviems, neužmigti ant laurų, judėti vis pirmyn. Gali realizuotis svarūs dalykiniai projektai, tai itin palankus metas rodyti iniciatyvą, tartis su reikiamais žmonėmis, kreiptis į autoritetus su įvairiais prašymais. Tikėtini šiokie tokie nesusipratimai susiję su pinigais, verčiau susilaikyti nuo didesnių investicijų, ypač antroje dienos pusėje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ketvirtadienis pavojinga diena. Netrūks jėgų bei ryžto, tačiau neturėsite konkretaus tikslo, aiškios strategijos - gresia lemtingos klaidos. Būsite linkę provokuoti beprasmius konfliktus, karščiuotis. Energijos perteklių verčiau nukreipti į aktyvią fizinę veiklą - puikiai tiks sportas, įvairūs pertvarkymai ar smulkus remonto darbai namuose. Antroje dienos pusėje galima nesantaika su artimais žmonėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laukia aktyvus, tačiau konfliktiškas metas. Pirmoji dienos pusė gana avaringa, būkite itin atidūs sėsdami už vairo. Galimos problemos susijusios su transporto priemonėmis, teisėsauga. Tai nėra tinkamas laikas tarpusavio santykių aiškinimuisi, tik dar labiau viską supainiosite. Vakare vyraus gana niūrios nuotaikos, pasistenkite neišsilieti ant artimų žmonių. Palanku atlikti sveikatinimosi procedūras.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puiki diena laukia Mergelės zodiako ženklo atstovų – viskas eisi kaip per sviestą, tai ypač pasakytina apie dalykinę veiklą. Tiesa, šiandien verčiau susilaikyti nuo didesnių investicijų, nespręsti svarbių finansinių klausimų. Palanku viešai pristatyti savo sumanymus, kreiptis į valstybines institucijas, autoritetus. Nebijokite pakovoti už savo interesus – sėkmė jūsų pusėje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien daugiau nesusipratimų laukia su moteriškos lyties atstovėmis – nesivelkite į beprasmes diskusijas, tik veltui išeikvosite energiją. Daugelis Svarstyklių zodiako ženklo atstovų gyvens artėjančių permainų nuotaikomis - nebijokite pokyčių, atėjo laikas įsileisti naujų spalvų į savo gyvenimą. Sąmoningai išbandykite kažką neįprasto, ieškokite originalių pomėgių. Nepamirškite gerai pailsėti, tausokite sveikatą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji dienos pusė kiek miglota, laukia nemažai konfliktinių situacijų, neaiškių aplinkybių. Galite susidurti su slaptu kenkimu, apkalbomis bei intrigomis. Dienai įsibėgėjus išryškės finansinės problemos, reikės spręsti bendro biudžeto klausimus. Ketvirtadienį verčiau susilaikyti nuo didesnių investicijų. Gali paūmėti lėtiniai susirgimai, nenumokite ranka į kūno siunčiamus signalus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien daugiausia nerimo kels finansiniai klausimai, galimos neplanuotos išlaidos, netikėti nuostoliai. Itin nepalankus metas skolinti ar skolintis pinigų - bus sunku objektyviai vertinti situaciją. Ketvirtadienį ne kartą teks pakovoti už savo vietą po saulę, labai svarbu užsibrėžti konkrečius tikslus, turėti aiškią strategiją, kitaip – rizikuojate veltui iššvaistyti energiją, prisidaryti dar daugiau problemų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai sėkminga diena, Ožiaragio zodiako ženklo atstovų laukia puikios naujienos, galimai susijusios su finansų tema. Susitelkite ties dalykine veikla, ieškokite naujų ar papildomų uždarbio galimybių. Šiandien reikės apginti savo nuomonę, pakovoti dėl palankesnių sąlygų – drąsiai išreikšite savo poziciją, ketvirtadienį fortūna jums plačiai šypsosis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Itin palankus metas juridiniams reikalams tvarkyti – fortūna jums šypsosis, sulauksite palaikymo iš aplinkos. Tinka tvarkyti finansinius reikalus, gali smarkiai pasistūmėti ankščiau strigę reikalai. Tiesa, venkite bet kokių intrigų, nesusigundykite greitais praturtėjimo būdais – nukentėsite, smarkiai nusivilsite. Stenkitės viską daryti pagal taisyklės, nesipriešinti priimtai tvarkai, nedrumsti kitų ramybės, ieškoti taikių kompromisų – tai šios dienos kelias į sėkmę.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien Žuvų zodiako ženklo atstovai aiškinsis tarpusavio santykius. Galimi stipresni konfliktai draugų tarpe - bus sunku rasti visiems priimtiną kompromisą. Ketvirtadienį ne visiems lūkesčiams bus lemta išsipildyti, susidursite su stipriu pasipriešinimu. Palanku semtis naujų žinių, dalyvauti įvairiuose seminaruose, megzti reikiamus kontaktus. Šią dieną laukia svarbūs susitarimai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius