-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 17 d.

Spalvingos ir harmoningos dienos!
8. Taho ežeras, Kalifornija ir Nevada
8. Taho ežeras, Kalifornija ir Nevada / Shutterstock.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ketvirtadienį neplanuokite jokių rimtų pirkinių ar kitokių investicijų. Tai diena, kuomet galimi nemaži nuostoliai. Šiandien apskritai reikėtų mažiau klausyti kitų patarimų, ypač finansiniais klausimais. Galite pastebėti ūmias savo nuotaikas, vis tik pasistenkite neišsilieti ant aplinkinių. Verčiau, per kraštus besiveržiančią energiją panaudokite sunkiems darbams nudirbti ar sportui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučiai šiandien gali jaustis pasimetę, tarsi nesvarumo būsenoje. Vidumi jausite artėjančias permainas ir tai jus gali kiek gąsdinti. Įsidienojus staiga kaip iš giedro dangaus gali kilti griausmingas konfliktas darbe. Ko gero, neįtiksite kolegoms ar viršininkui. Prieš duodami atkirtį provokacijoms, pasistenkite dešimt kartų įkvėpti ir iškvėpti. Kitaip vėliau gali tekti gailėtis savo ištartų žodžių. Tikėtina, jog per neapgalvotas reakcijas galimi ir finansiniai nuostoliai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai stipri, intensyvi ir agresyvi diena. Ketvirtadienį venkite rizikų, ypač keliuose. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Ypač atsargiems reikėtų būti su elektros prietaisais. Nenustebkite, jeigu strigs ir ges elektroninė technika. Staiga galite pajusti didžiulį laisvės poreikį, atrodys, jog viskas aplinkui, o ypač darbinė aplinka jus tarsi, smaugia. Kad ir ką darytumėte, šiandien venkite drastiškų veiksmų, nedeginkite tiltų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Aplinkybės ir toliau klostysis taip, jog beliks ilsėtis ir kaupti jėgas ateičiai. Šiandien mažiau bus daugiau. Nesiveržkite į priekį, nesistenkite būti pirmi bet kokia kaina. Ketvirtadienį ta kaina paprasčiausiai bus per didelė. Verčiau gilinkite jau turimas savo žinias, žvilgsnį kreipkite į vidų, o ne į išorę. Vakare galite išsiaiškinti nemažai kitų žmonių paslapčių, tačiau reikėtų vengti potraukio liežuvauti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtų diena bus labai dinamiška. Daug veiksmo, daug bendravimo, daug galimybių. Ambicijų būti pirmiems tikrai nestigs. Vis tik, nelipkite per kitų galvas, kitaip sulauksite dramatiško pasipriešinimo iš kolegų ir ilgam susigadinsite santykius. Gera diena darbams, kurie reikalauja greičio, aktyvumo, asmeninės iniciatyvos. Vakare galite sulaukti įdomių pasiūlymų iš draugų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelių mintys ketvirtadienį suksis apie darbus, karjeros perspektyvas bei verslo galimybes. Norėsis gilinti savo profesinius įgūdžius, tapti tikrais reikalo profesionalais. Tad nenuostabu, jei šią dieną skirsite įdomių ir naudingų kursų, seminarų, mokymų paieškoms, o jau vakare sėsite į studento kėdę. Tam išties tinkamas laikas. Puikiai jausite savo žinių spragas ir sėkmingai rasite būdų joms užpildyti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai gali būti sėkminga ir gana džiugi diena, jei veiksite kryptingai. Energijos tikrai nestigs, tačiau bus pavojus ją išbarstyti smulkmenose, besiblaškant ir šokinėjant nuo vieno darbo prie kito. Savaime suprantama, sunku tuomet būtų tikėtis apčiuopiamų rezultatų ir naudos. Atvirkščiai, jausitės išsekę ir visiškai neproduktyvūs. Tad dieną pradėkite nuo kruopštaus dienotvarkės planavimo. Turėkite tikslą!

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dramos tęsiasi. Didžiausios, ko gero, vyks finansų ir santykių srityse. Skorpionams šiandien teks pasitelkti savo ištvermę ir drąsiai sutikti visas galimas krizes. Nenustebkite dar labiau išaugusiais antrosios pusės reikalavimais. Atrodo, vienintelė išeitis šią dieną bus į viską žiūrėti su humoru. Būtent gebėjimas pralinksminti save ir kitus, gali išgelbėti net tokią nepalankią dieną.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien pradėti darbai eisis sklandžiai. Reikiamos durys atsivers, vos į jas pabeldus. Lengvai seksis bendrauti ir susitarti su aplinkiniais. Tai diena, kuri iš esmės tinkama bet kokioms veikloms. Ketvirtadienį daugiau dėmesio skirkite savo antrajai pusei, būtinai atsižvelkite į artimo žmogaus poreikius. Tai puiki diena dalykiniams pokalbiams, tad nedvejodami skirkite svarbius susitikimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien labiausiai erzins ir gąsdins piniginiai nuostoliai. Galimos neišvengiamos išlaidos. Ko gero, atrodys, jog sankaupos mažėja ne dienomis, o valandomis. Nenuostabu, kad ir nuotaikos bus atitinkamos. Geriausiai šią dieną tiesiog tęsti kasdienius, įprastus darbus. Nepulkite kurti grandiozinių planų ar beatodairiškai veržtis į priekį ketvirtadienį. Tai nėra tam tinkama diena. Vakare skirkite laiko jėgoms atgauti, gerai pailsėkite.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Dviprasmiška ir spalvinga diena laukia Vandenio zodiako ženklo atstovų ketvirtadienį. Iš vienos pusės aplinkybės klostysis palankiai, seksis, patys būsite nusiteikę geranoriškai ir linksmai. Tačiau labai tikėtinos traumos ir staiga, tarsi iš niekur, iškylančios kliūtys, kurioms įveikti prireiks daug energijos ir pastangų. Tad nusiteikite ne tik džiūgauti, bet ir atkakliai pakovoti už tai, ko siekiate šiandien.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atėjo laikas stoti akistaton su savo tikraisiais jausmais, nebemaskuojant jų apsimestinėmis emocijomis. Atrodys, jog viduje visko prisikaupė tiek daug, jog daugiau nebėra kur. Tad ašaros, riksmai, pykčio protrūkiai šiandien labai tikėtini. Svarbiausia bus suprasti, jog tai ne tiek išorinių aplinkybių, kiek jūsų vidinės būsenos atspindys. Išlaisvinkite savo jausmus ir jums kaipmat palengvės.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius