-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 23 d.

Šiandienos sėkmė priklauso nuo asmeninių pastangų, atkaklumo – nesitikėkite manos, krentančios iš dangaus. Dažniau įsiklausykite į tai, ką jums kužda nuojauta.
Koala
Koala / Shutterstock.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Kuo originalesni bei drąsesni bus šios dienos sprendimai, tuo labiau jums seksis, tai ypač pasakytina apie profesinę sferą. Nebijokite išsiskirti iš minios, ketvirtadienį gali itin ryškiai atsiskleisti jūsų autentiškumas. Šiandien netrūks netikėtumų, teks iš esmės keisti planus, tačiau viskas išeis tik į gerą – nesipriešinkite įvykių eigai. Tai produktyvi diena, imkitės to, kas svarbiausia.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien Jaučio zodiako ženklo atstovai negalės pasigirti stipria motyvacija, tačiau didelių trukdžių taip pat nenusimato – ketvirtadienio pasiekimai priklausys tik nuo to, kiek pastangų bei laiko investuosite į atliekamas užduotis. Tinkamas metas tarptautinių santykių puoselėjimui, tolimesnių komandiruočių planavimui. Seksis sprendžiant juridinius klausimus. Antroje dienos pusėje galimi nesusipratimai susiję su transporto priemonėmis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Vyraus ne pačios giedriausios nuotaikos, būsite priversti susikoncentruoti ties sudėtingomis užduotimis. Gera žinia – įdėtos pastangos nenueis veltui. Antroje dienos pusėje gali smarkiai išsiskirti nuomonės su kolegomis, būkite lankstesni kitokiam nei jūsų požiūriui. Šiandien reikės spęsti finansinius klausimus, galimai susijusius su bendru biudžetu, svetimais pinigais. Tinkamas metas svarbios dokumentacijos tvarkymui.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Ketvirtadienį bus priimami svarbūs sprendimai susiję su profesine sfera, piniginiais reikalais. Šiuo metu reikia susikoncentruoti ties dalykine veikla, atkakliai siekti išsikeltų tikslų. Bendrausite su įtakingais žmonėmis, galinčiais padėti pasistūmėti karjeros laiptais. Gerai apgalvokite savo žodžius, ne vietoje ir ne laiku mesta frazė gali būti lemtinga. Vakare vargins prastesnė savijauta, venkite pernelyg didelių krūvių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laukia sėkmė dalykinėje srityje, ypač plačiai fortūna šypsosis Liūto zodiako ženklo atstovams ieškantiems naujų profesinių perspektyvų. Nebijokite išsiskirti iš minios, šiandien pasiteisins originalūs sprendimai, individualumas. Tačiau venkite arogancijos, perdėto savo pranašumų demonstravimo – tai sukels aplinkinių pasipiktinimą, liksite prie suskilusios geldos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien Mergelės zodiako ženklo atstovai skrajos padebesiais - nuolat jausitės įkvėpti. Puikus laikas kūrybinei veiklai, ypač seksis rašytojams, žurnalistams, Mergelėms, dirbančios prekybos sektoriuje. Gali aplankyti romantiški jausmai, ypatingai jei šiuo metu keliaujate. Tiesa, ketvirtadienį būsite linkę pasaulį matyti pro rožinį filtrą, tad svarbu nepamesti galvos, tikrinti faktus, nesileisti į jokias avantiūras.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pasiteisins tolimos komandiruotės, palanku puoselėti tarptautinius santykius. Visi pasiūlymai, atėję iš svetur ar kažkaip susiję su užsieniu, bus itin perspektyvūs, verta atkreipti į juos dėmesį. Galimi laimėjimai profesinėje srityje, tačiau nesitikėkite manos krentančios iš dangaus – reikės įdėti nemažai atkaklių pastangų. Nepamirškite ir artimų žmonių poreikių, kitaip neišvengsite problemų namuose.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ketvirtadienį Skorpiono zodiako ženklo atstovų laukia tarpusavio nesusipratimai, galimi stipresni konfliktai su moteriškos lyties atstovėmis. Tapkite strategais, neeikvokite laiko tuštiems ginčams. Šiandien būtina gerai apgalvoti kiekvieną savo žingsnį, neverta pernelyg atvirauti apie ateities planus – galite susidurti su klasta. Nepažeidinėkite nustatytų taisyklių – tai nesibaigs geruoju. Palanku spręsti juridinius klausimus, tvarkyti reikalus susijusius su užsieniu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią dieną viską norėsis palikti savieigai, gali pritrūkti motyvacijos, iniciatyvos. Vis tik, reikėtų sukaupti jėgas ir imtis aktyvių veiksmų, galite smarkiai pasistūmėti profesinėje srityje, pagaliau išspręsti įsisenėjusias problemas. Kad ir kokių darbų besiimtumėte, žiūrėkite į tai itin atsakingai, kitaip sulauksite priekaištų iš kolegų bei vadovų, galite ilgam susigadinti savo reputaciją.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien išryškės jūsų turimas potencialas, būsite pastebėti. Ketvirtadienį svarbu gyventi esamame momente, mokėti prisitaikyti, laiku atlikti reikiamas korekcijas – tik taip gebėsite išnaudoti palankias progas. Tai itin sėkminga diena vadovams, didelių korporacijų, bankų tarnautojams, taip pat Ožiaragiams ieškantiems potencialių verslo partnerių – fortūna jums plačiai šypsosis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai palankiausia šios savaitės diena! Rodykite iniciatyvą, aktyviai siekite savo tikslų ir jums būtinai pasiseks. Puikus metas Vandenio zodiako ženklo atstovams, siekiantiems sportinių aukštumų – pavyks sublizgėti. Tinka pradėti sportuoti, ieškoti naujų aktyvių pomėgių. Tai dėkingas laikas reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta tvarkyti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Drąsiai pasikliaukite savo nuojauta, šiandien ji bus nepaprastai stipri - širdies balsas nuves jus ten, kur ir turite būti. Labai atsakingai tvarkykite finansinius reikalus, neskubėkite priimti rizikingų pasiūlymų. Regis, atsitiktinės pažintys gali peraugti į ilgametę draugystę arba perspektyvius romantinio pobūdžio ryšius. Itin seksis Žuvų zodiako ženklo atstovams siekiantiems profesinių aukštumų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius