-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 23 d.

Astrologinė prognozė ketvirtadieniui.
Šuo
Šuo / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jei beatodairiškai kovosite vien tam, kad būtų jūsų tiesa, rizikuojate rimtai susigadinti santykius su kitais. Ketvirtadienį tik taktas ir diplomatija padės išvengti rimtesnių konfliktų. Diena tinkama deryboms, sutarčių sudarymui, tarpininkavimui. Tiesa, visus reikalus susijusius su nekilnojamojo turto įsigijimu ar pardavimu verčiau atidėti penktadieniui arba kitai savaitei.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai viena nepalankesnių ir sudėtingesnių šios savaitės dienų Jaučio zodiako ženklo atstovams. Ketvirtadienį jūsų jausmus ne juokais gali žeisti kitų nejautrumas bei abejingumas. Šiandien išlikite realistais, nepuoselėkite pernelyg didelių vilčių – tuomet vėliau neteks nusivilti. Galimi ir šiokie tokie finansiniai sunkumai. Apskritai visus reikalus, susijusius su piniginiais klausimais, verčiau atidėti kitai dienai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių laukia įdomi ir nuotaikinga diena. Šiandien visi darbai turėtų sektis kaip per sviestą. Ir taip žodžio kišenėje neieškantys Dvynių zodiako ženklo atstovai taps dar iškalbingesni, sunku bus jiems prilygti. Diena labai tinkama dalykiniams susitikimams ar svarbiems pokalbiams. Puikiai seksis ir kūrybiškumo reikalaujantys darbai. Vakaras neabejotinai bus linksmas ir, ko gera, labai romantiškas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Konfliktai namuose šiandien, ko gera, itin kurstys Vėžių pyktį ir polinkį į uždarumą. Blogiausia būtų užsisklęsti savyje bei kaupti nuoskaudas, o vėliau stengtis netiesiogiai keršyti savo skriaudėjams. Verčiau pasitelkite sąmoningumą ir įgimtas psichologines žinias. Stenkitės kurti produktyvų dialogą, kuomet susilaikoma nuo aklų kaltinimų ir bandoma paaiškinti savo poziciją bei išgyvenimus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien Liūto zodiako ženklo atstovai bus aktyvūs, daug judės ir bendraus. Greičiausiai ketvirtadienį daug laiko praleisite vienaip ar kitaip bandydami padėti giminaičiams, tačiau jūsų tai visai nevargins – atvirkščiai, jausitės puikiai, galėdami padėti ir pasidalinti rūpesčiais. Vakare, regis, taip pat neteks nuobodžiauti. Labai tikėtina, jog bičiuliai šiandien pasirūpins pramogomis ir laisvalaikiu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ketvirtadienį Mergelės viską darys iš praktinių paskatų ir sumetimų. Energijos nestigs, norėsis nuveikti kuo daugiau. Šiandien galite lengvai pritraukti tai, ko jums trūksta, tereikia tuo patikėti. Dažniau pasvajokite apie dalykus, kuriuos norėtumėte matyti savo gyvenime. Tačiau išlieka pavojus pervertinti savo jėgas ir prisiimti daugiau įsipareigojimų nei sugebėsite kokybiškai juos įvykdyti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ketvirtadienį Svarstyklės bus kupinos energijos ir pasitikėjimo savimi. Skubėsite gyventi šiandien. Tačiau jau ryte galimas nemalonus suvokimas, jog šią dieną ne viskas eisis taip sklandžiai, kaip tikėjotės. Ko gera, būsite priversti rinktis, apsispręsti svarbiais klausimais, bet nei viena pozicija jūsų iki galo netenkins. Vakare galite sulaukti daugiau kritikos iš aplinkinių. Pasistenkite neimti to labai giliai į širdį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ketvirtadienį Skorpionams neverta niekur skubėti. Ramiai ir pasyviai mėgaukitės tuo, ką gyvenimo tėkmė jums atplukdys. Šią dieną nebesijausite tokie žvalūs ir energingi kaip savaitės pradžioje, tad ir darbų krūvis turi būti apskaičiuotas, kitaip galimi persitempimai. Intensyviam bendravimui, deryboms bei tarpininkavimui tai taip pat ne pats tinkamiausias metas, tačiau galimas sėkmingas kontaktas su užsieniu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien kantriai ir ramiai sugebėsite išklausyti kitų nuomonę, tačiau niekam neleisite sau nurodinėti. Rinksitės elgtis taip, kaip liepia širdis ir, atrodo, neprašausite. Ketvirtadienį puikiai nuspėsite ateities tendencijas, tad drąsiai koreguokite planus ir kelkitės naujus tikslus. Draugų ir kolegų palaikymo šiandien taip pat netrūks – dirbant kolektyve lydės sėkmė.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ketvirtadienį nebus lygių Ožiaragio darbštumui, tačiau norėsis daugiau laisvės ir galimybės savarankiškai priimti sprendimus. Būtent tai gali paskatinti ginčus, nesutarimus su vadovais. Ko gera, visais būdais stengsitės įrodyti savo kompetenciją ir profesionalumą. Visų užsibrėžtų tikslų šiandien sieksite itin aktyviai ir atkakliai, tad kitiems geriau nesipainioti jūsų kelyje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pagaliau šventė atėjo ir į jūsų kiemą, Vandeniai! Tikėtina, jog šiandien vidinės įtampos šiek tiek aprims, tad ir nuotaikos praskaidrės. O ir gyvenimas pametės ne vieną šaunią galimybę. Geras laikas tiek atostogoms planuoti, tiek vykti į darbines komandiruotes. Lengvai seksis bendrauti, kurti ryšius su aplinkiniais. Vakare, regis, daugiau laiko norėsis skirti apmąstymams, prasmės paieškoms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ryte diena gali pasirodyti itin nedraugiškai nusiteikusi jūsų atžvilgiu, tačiau tai tebus pirmas įspūdis. Net atsidurdami nemaloniuose ar stresinėse situacijose, šiandien sugebėsite gauti naudos ir išlipti sausi iš vandens. Kitaip tariant, jums seksis. Palanku spręsti reikalus, susijusius su dideliais pinigais, verslu, mokesčiais, paskolomis, draudimu. Tačiau vakarą rekomenduojama leisti ramiai, gerai pailsėti.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius