Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 27 d.

Šiokia tokia atokvėpio diena, kai nuslūgsta pilnaties sukelta emocijų banga ir po truputį viskas vėl pradeda tekėti sklandžiau, į pasaulį žiūrima atlaidžiau, taikiau. Deja, antroje dienos pusėje gali kilti susikalbėjimo su jums artimais žmonėmis problemų, daug emocijų gali sukelti santykiai tarp gyventojų ir valstybės institucijų, tarp ideologinių klausimų ir konkrečių problemų sprendimo šiandien.
Kava su grietinėle ir tiramisu
Kava su grietinėle ir tiramisu / 123RF.com nuotr.

Ir toliau bus daug painiavos, trūks aiškumo, informacijos, ir tuo pačiu bus būtinybė parodyti atjautą, jautrumą, paisyti aukščiausių vertybių ir įstatymų. Tai dar vienas moralinio išbandymo laikotarpis, kai tikrinami visi ankstesni pasirinkimai ir atitinkamai tenka prisiimti atsakomybę arba nuopelnus.

Mėnulis keliauja optimizmą, plačias pažiūras, toleranciją visoms kultūroms palaikančiu, keliauti ir pažinti skatinančiu Šaulio Zodiako ženklo, tad gerų norų bus daug, tačiau, tikėtina, jie vis atsimuš arba į pasyvumą, arba į informacijos ar judėjimo apribojimus ir tai išspręsti be pykčio, be susipriešinimo ir bus šios dienos užduotis bei pamoka. Vertėtų daugiau laiko pabūti gamtoje, pasigrožėti pavasarine gyvybe.

Optimizmą šiandien išlaikyti padės ryškios, įvairios, tarpusavyje derančios spalvos, o tyrą protą ir aiškų savo siekių matymą – deimantai (briliantai), taip pat papuošalai su lazuritu, titanu.

Maistas gali būti visoks, valgykite viską, ko norisi, tačiau verta išbandyti ir naujoves – o gal patiks? Taip pat kuo daugiau valgykite vitaminingų, taip pat ir egzotinių vaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien turėtumėte jaustis gana gerai – būsite pilni polėkio, energijos ir noro pažinti, pafilosofuoti, pasigilinti į mokslo paslaptis, atrasti kažką naujo. Tiesa, informacija gali prieštarauti tam, ką jūs jau žinojote, kas buvo jums įprasta, gali tekti susidurti su keistais, sunkiai paaiškinamais dalykais, verčiančiais jus prieštarauti, tačiau ir tuo pačiu keliančiais esminius gyvenimo prasmės klausimus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Greta to, kad profesine prasme esate vėl tarsi pradiniame taške, priversti grįžti ten, kur, atrodė, sprendimai jau priimti, tai dar ir bendri jūsų projektų, bendruomenės, organizacijos finansiniai reikalai, visiškas aiškumo trūkumas vers jus gerokai pasijaudinti. Būkite itin atsargūs pasikliaudami kitų pažadais ar informacija, kad ir ką darydami, jeigu tai jūsų atsakomybė – tikrinkite, skaičiuokite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kaip geranoriškai esate nusiteikę, linkę kuo daugiau bendrauti, atiduoti savęs kitiems, bus itin svarbu visų pirma ir matyti kitą, vengti noro pasirodyti geriausiu, ryškiausiu, daugiausiai žinančiu – mažiau kalbėkite, daugiau klausykite, venkite bet kokių darbinių intrigų, net tai jus žeidžia, turėkite savo nuomonę, prisiminkite vertybes ir elkitės taip, kaip liepia širdis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Galų gale pasijausite tvirčiau, imsitės darbų. Tiesa, dar trūksta noro išeiti su savo rūpesčiais ir mintimis į viešumą, tačiau bent jau turite galimybę pasirūpinti savo ar artimųjų gerove, nuveikti kažką gražaus ir prasmingo. Laikas, kuomet verta ieškoti gyvenimo prasmės, dvasinės stiprybės, tačiau būkite gana atsargūs su ta informacijai, idėjomis, kuriomis esate linkę vadovautis savo kelyje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate maloniai pakylėti, linkę išties maloniai praleisti dieną, tačiau gali tekti susidurti su gana painiomis situacijomis, kuomet geri norai gali tapti vargu, todėl būkite labai atsargūs kažką kažkam žadėdami, likite atsakingi, aiškinkitės viską detaliai, kad ir kaip tai būtų nuobodu, ir mažiau leiskitės suviliojami gražių pažadų, ypatingai priimdami ilgalaikio galiojimo sprendimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puikus laikas, jeigu galite jį praleisti ramiai darbuodamiesi namuose, jeigu juose ramu ir pavyksta išlaikyti emocinį stabilumą. To pasiekti prireiks pastangų, nes profesiniai reikalai užpildę jūsų dienotvarkę iki visų galimų ribų. Ir vis dėlto geras laikas sutvarkyti daug skubių ir susikaupimo reikalaujančių, seniai jus varginančių reikalų, išpildyti susitarimus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Daugybė smulkių reikalų, būtinybė kažkur važiuoti, aiškintis įvairius su jūsų idėjų įgyvendinimu susijusius klausimus, o kur dar sveikatos reikalai, priversiantys jus daug ką permąstyti, galbūt net keisti, koreguoti savo planus, todėl skubėkite lėtai, antraip yra rizikos pridaryti klaidų, žiūrėkite į gaunamą informaciją dėmesingai, tikrinkite ją, išsiaiškinkite visas detales.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai, ko norite, kokiomis svajonėmis gyvenate ir realybė prieštarauja vieni kitiems, tačiau tuo pačiu verčia jus suktis, ieškoti išeičių ir labai greitai mokytis – puikus laikas tiek darbams, tiek ir vidiniams pokyčiams, savo galimybių ribų patikrinimui ir pasitikslinimui – eikite drąsiai pirmyn, pasitelkdami aiškumą, sveiką protą ir darbą kaip savo idėjų realizavimo garantiją.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Mėnulis jūsų ženkle vers jus pasijausti svarbiausiais, tačiau tuo pačiu jums labai rūpės ir tai, kaip atrodote, kiek esate reikalingi aplinkiniams, ieškoti būdų kalbėtis ir susikalbėti – gera diena ieškoti partnerių, atstatyti šeimos ryšius, prisiminti tėvus, gimines, vaikystės vietas, tradicijas ir mokytis paprastumo, aiškumo, gebėjimo tiek išsakyti savo poreikius, tiek ir išklausyti kitų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Skirkite šiandien daugiau laiko savo ir artimųjų sveikatos, gyvensenos klausimams, taip pat gera diena pasirūpinti mityba, pasidomėti galimybėmis namų aplinką padaryti sveikesne, patrauklesne, aptarti visa tai su namiškiais. Kaip žinia, informacijos yra visokios, todėl būkite itin sąmoningi, pasirinkite vadovaudamiesi tiek protu, tiek ir širdimi, venkite pasiduoti įkalbinėjimams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Iššūkių laikas, verčiantis susiimti ir likti pasiruošus bet kokiems siurprizams tęsiasi. Šiomis dienomis dar gali tekti priimti ir labai svarbius vertybinius sprendimus, susijusius su statusu visuomenėje. Kas jums svarbiau – iliuzinis uždarbis, gražūs pažadai ar galimybė realizuoti tai, kas iš tiesų rūpi, dėl ko esate pasiryžę daug ko atsisakyti. Vis dėlto dar anksti priimti finansinius sprendimus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikus metas priimti svarbius karjeros sprendimus, kad ir kaip sudėtingai jie atrodytų, tačiau tai turi būti itin sąžiningas sprendimas, pasvėrus visas aplinkybes ir prisiimant visišką atsakomybę. Bus itin svarbu apie tai kalbėtis su namiškiais, argumentuotai paaiškinti situaciją, kad ir kaip sunku tai būtų. Jokių išsisukinėjimų, papirkinėjimų, noro atsipirkti dovanėlėmis.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius